Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 17 februari, 2023

 

Ni går igenom många förändringar som är nödvändiga för att förbereda jorden för dess övergång till New Age. Resultatet är att det kommer att bli mer förstörelse och förlust av liv som du nu upplever men det är oundvikligt.

Var säker på att ni alla kommer att ha varit medvetna om de troliga förändringarna och i vilken utsträckning de skulle påverka er innan de inkarnerade på jorden.

Förlusten av liv är en slutgiltig rensning av karma som byggts upp över tidigare liv som måste rensas innan du kan gå vidare.

Var säker på att varje själ skulle ha accepterat sitt ansvar och tröstat med att veta att de inte straffades, och skulle få hjälp under sina upplevelser.

Lärdomar kan ofta bara läras genom att uppleva liknande förhållanden som de som ledde till att karma uppstod. Under alla dina upplevelser får du hjälp genom dem för att säkerställa att du inte kommer att behöva dem igen, och du får förklaringar till deras nödvändighet så att de avsedda lektionerna hjälper dig framåt.

Det är mycket sorg som orsakas i tider av förändring, och det är när dina guider kommer närmare för att hjälpa dig genom sådana perioder. Se aldrig på sådana upplevelser som straff, eftersom de bara är ett sätt genom vilket du lär dig att övervinna svagheter i din relation med andra människor.

Du är fortfarande älskad och hjälpt vid varje steg du tar så det finns ingen anledning att känna sig bortglömd eller bortglömd. Tankarna bakom alla aktiviteter är till för din förbättring och hjälper dig att framgångsrikt komma igenom dina upplevelser.

Du är på gränsen till att gå vidare och lämna de lägre vibrationerna bakom dig. Du har haft styrkan och beslutsamheten att övervinna alla motgångar, och din belöning kommer att vara att flytta in i de högre vibrationerna där de lägre enheterna inte kan existera.

Det kommer att vara de tusen år av fred som så ofta talas om som kommer att bli glädjefulla och en vacker upplevelse på den nya Jorden som har förberetts för er. Underverken i en sådan värld är bortom din fantasi, färgerna och skönheten utan mörker som kan förstöra din upplevelse.

På de högre nivåerna finns det ingen död som du förstår det, bara en förändring som att ta på dig en ny uppsättning kläder och du gör det helt enkelt genom din tankekraft. Solen slutar aldrig skina och livet är som en dröm där allt är i perfekt skick och vibrerar som en.

Ord kan inte uttrycka den sanna skönheten och majestäten i en sådan värld som är långt borta från dina nuvarande upplevelser. Att veta vad framtiden har för dig bör hjälpa dig att ge dig styrka vid de tillfällen då din tro är under press.

Få förstår vikten av det du går igenom och om de gjorde det skulle de vara mycket mer positiva. Vi kan förstå varför huvudena är nere just nu, men en underbar framtid ligger framför oss och att veta att det borde ge alla en boost och hjälpa dem genom alla problem som kommer i deras väg.

De ihållande som orsakas av de negativa varelserna kommer gradvis att dö ner eftersom när vi går in i de högre vibrationerna kommer de att lämnas kvar. Det kan ta tid att nå den punkten men det kommer att komma och under de flesta av våra liv.

Ditt solsystem är fullt av mantelförsedda skepp som väntar på deras möjlighet att avkläda sig och vara synliga för alla på jorden, och vilken fantastisk dag det kommer att bli att se våra vänner som har väntat på att få presentera sig själva.

Det kommer definitivt att firas runt om. Vissa kommer att vara familj så glada att träffa sina egna igen. Ni kommer alla att förtjäna de acklimatiseringar som kommer att följa och alla kommer att ha en fantastisk tid. Din framtid är säker och du kommer att ha en möjlighet att välja dina nästa resor genom universum som en Ljusets ambassadör.

Inse att du har tränat och upplevt så många liv för att säkerställa att du är redo att bryta dig ur din nuvarande cykel. Du kommer bokstavligen att vara redo för varje uppgift och kunna tillämpa din andliga kunskap för att hantera alla utmaningar du kan stöta på.

Men du kanske följer en annan väg men i hjärtat kommer du alltid att vara en Ljusarbetare. Du kan med rätta kallas en gammal själ som har haft hundratals liv i alla möjliga situationer och väl insatt i konsten att kommunicera.

Du är begränsad till hur mycket av dina verkliga egenskaper du kan ta med dig nu, men vänta bara tills du har mer frihet och det bästa kommer att visa sig. Ni är mycket större än ni kan föreställa er men höll tillbaka för att arbeta i de lägre dimensionerna för att hjälpa mindre själar att bli medvetna om sin sanna potential.

Du har haft de rätta erfarenheterna som kommer att tjäna dig väl i framtiden och förbättra dina förmågor så att du kan hantera alla uppgifter som du ställer på din väg. Du kan naturligtvis välja att arbeta med grupper och utforska universum.

Du är mer än du tror att du är och bara höll tillbaka, men du kom med allt du behövde för att utföra dina uppgifter. Du har växt genom dina erfarenheter och hjälpt andra som har korsat din väg.

Livet kan vara så givande när du gör det för att hjälpa dina framsteg, och i allmänhet är det vad alla uppstigna själar gör när de reser. Det finns mängder av olika livsformer som du hittar inom universum och så mycket kan läras av sådana kontakter.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *