Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 2 februari 2018

Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 2 februari 2018

Per Staffan 2 februari 2018

Moment byggs upp som kommer att påskynda de första förändringarna, som förebådar början av införandet av nya åtgärder som kommer att signalera att New Age verkligen är igång. Det finns en underliggande känsla av brådska så att det nya kan börja ersätta det gamla som nu har tjänat sitt syfte, och inte längre är lämpligt för människors nuvarande behov. De gamla sätten att konfrontera kommer att ersättas av uppmaningen att gå vidare och lösa gamla problem på ett vänskapligt sätt, utan att använda våld eller hot om vedergällning. Förändringar måste komma snart och människor kommer att se upp till de större krafterna för att föregå med gott exempel på fredligt samarbete.

Stora beslut kommer att vara nödvändiga för att förändra de väpnade styrkorna, vilka kommer att ses som fredsbevarare för framtiden. Universella avtal måste göras för att dra ner vapenkapplöpningen, och krigsverksamheten måste upphöra, och så småningom blir det onödigt eftersom alla länder kommer överens om en fredlig samexistens. Det kommer att ta tid att uppnå, men sådana förändringar kommer, oavsett nuvarande känslor om behovet av att vara beredda för krigsaktioner. Tanken på krig är under alla omständigheter inte längre ett alternativ, och de som bär på sådana tankar kommer att upptäcka att deras försök kommer att avvisas och blockeras.

Människan har gått vidare från de gamla dagarna och inser att det finns mer i livet än de ständiga krig som har fyllt era historieböcker. De många lektioner som behövdes läras har sedan länge försvunnit sedan ni passerade markören, och det är dags att avvisa allt som strider mot idén om fredligt samarbete. Krigshetsarna kommer gradvis att avlägsnas från sina positioner av myndighet och makt, och nya utnämningar kommer att göras av personer som är mer lämpade att hantera de välkomna förändringar som kommer att leda till världsfred. Var säker på att planerna för förändringar kommer att gå framåt och bana väg för ett fredligt och etablerat samhälle som kan njuta av sin nyfunna frihet och lycka.

Ju tidigare människor inser att de har ett underbart tillfälle att planera sin egen väg till Uppstigning, desto tidigare kommer de att dra nytta av de möjligheter som nu väntar på dem. Det bagage som ni bar med er från den senaste cykeln är inte längre ett hinder, och vägen framåt är rak och okomplicerad. Sätt ditt sikte högre mot ditt mål och gå direkt till Uppstigning. Låt ingen eller något annat fördröja dina framsteg, och var säker på att när tiden går så kommer de uppgifter du ställs inför att bli enklare. Du kan helt enkelt inte påverkas av någon annan om du inte tillåter det, så var fast besluten att gå hela vägen med fullständigt förtroende. Denna Nya Tidsålder tillåter andra att hjälpa dig på din väg, och du kommer att upptäcka att dina guider kommer nära dig, om du behöver hjälp. Det finns en åtskillnad av vägarna för de av de mörka krafterna och det betyder att dina framsteg blir enklare med liten eller ingen svårighet, och det som skulle fördröja dina framsteg kommer inte att kunna förhindra din framgång.

Mänskligheten har tålmodigt väntat på vad som skulle vara den första av många fördelaktiga förändringar. För närvarande handlar det om omvärdering av valutorna som börjar med Zim, och alla verkar vara redo och väntar på att signalen ska komma. Uppsättningen har krävt några omfattande arrangemang vilket inte har varit någon måttlig uppgift, liksom de eventuella förändringar som kommer att ställa samman allt. Timing är avgörande eftersom inga misstag kan tillåtas att inträffa, och varje transaktion måste vara flytande och öppen. Det kommer allt att ses som väl värt att vänta på och som den första av många förändringar som kommer att medföra den Nya Tidsåldern i er verklighet.

Så mycket står uppradat och redo att föra er till en ny era som ni har hört talas om under ganska lång tid. Vissa känner fortfarande inte till att krig och allt som hör samman med sådana åtgärder gradvis kommer att fasas ut eftersom de inte har någon plats i högre vibrationer. Även folket har talat och gjort de nödvändiga förändringarna som ger dem rätt att leva utan hot om krig. Eftersom vibrationerna fortsätter att lyftas upp så börjar de negativa åtgärderna att upphöra. Det allsmäktiga Ljuset kommer dock fortfarande att fortsätta att medföra förändringar där vibrationerna har varit lägst. Snart kommer en punkt att nås när de lägre energierna inte längre finns på den nya nivån, och den absoluta freden kommer ned på Jorden.

Många människor är fortfarande osäkra på var de står och klamrar sig fast vid det som är bekant. Det som kommer är så fjärran från det ni upplever nu, och i alla avseenden kommer det att vara ett stort framsteg jämfört med vad ni är bekanta med. Livet kommer att bli så mycket lättare än vad det är nu, eftersom ni inte kommer att tillbringa så mycket tid med att ordna med era dagliga behov, eftersom ni kommer att ha enheter som skapar exakt vad ni behöver och det inkluderar matvaror som ni använder dagligen. Det finns nästan ingen gräns för vad ni kan “skapa” och det inkluderar kläder och andra väsentliga saker.

Ni kommer snabbt att bli oberoende och har följaktligen så mycket mer tid för er själva och jakten på era intressen. Resor kommer också att vara möjliga till var som helst i världen på nästan ingen tid med metoder som fortfarande väntar på att introduceras. Det är mycket som jobbas på med sådant som kommer att höja din livskvalitet, men kanske kommer du att lägga ett längre liv på toppen av din lista, där det med de högre vibrationerna kommer att finnas mindre i vägen för åldrande tills det slutligen inte händer alls. Självklart kommer inte alla dessa förändringar att komma över natten, men ni har så mycket att se fram emot, eftersom ni är avsedda att bli Galaktiska Varelser.

Många av er går hela vägen till Uppstigning, och om det är ditt ambitionsprojekt så kommer du med din starka tro att bidra till att det blir din verklighet. Det faktum att vibrationerna fortsätter att lyftas upp betyder att du också kommer att göra detsamma, så att du behåller ditt fokus på ditt mål och inte tillåter något negativt att dra ner dina vibrationer. Det kan låta som en svår utmaning, men för att du ska hålla dig till din uppgift kommer du att finna dig själv starkare och mer målmedveten med jämförelsevis lätthet. Glöm aldrig bort det faktum att du alltid har dina Guider närvarande som kommer att göra sitt bästa för att hålla dig på rätt spår. De är alltid nära dig så bjud in dem att följa med dig på din väg till Uppstigning.

Om du tvivlar på din egen förmåga att hålla kursen till Uppstigningen, kom ihåg att du har förtjänat denna möjlighet att stiga upp, och även om vissa själar kan göra det i jämförelsevis isolering, är ökningen i vibrationer som har ägt rum sedan 2012 en möjlighet för alla själar att stiga upp. Men du måste anmäla dig själv för uppgiften och med hjälp och bestämd avsikt finns det ingen anledning till varför du inte ska nå ditt mål. Men du kan inte ta andra med dig som inte har höjt sina vibrationer tillräckligt. Håll dig positiv och om du också kan hjälpa andra på vägen, så gör det.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fulländning.

Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...