Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag 2 mars 2018

Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag –

2 mars 2018

 

Kära vänner,

Än en gång vidarebefordrar jag utdrag från ett Kryon-meddelande, som jag känner att varje själ kommer att ha nytta av. Det ger tydlig vägledning om hur ni ska närma er denna nya cykel för att få full nytta av den. Ni är nu nästan fria från de mörkas uppmärksamhet och störningar, så grip detta tillfälle med båda händerna med full försäkran om framgång

Med tanke på den upplyftande informationen som nu kommer genom Kryons budskap verkar det tydligt att det kommer att göras fler avslöjanden för att hjälpa oss med våra framsteg, så att vi är medvetna om hur mycket mer det sannolikt kommer att ges till oss tillsammans med våra nya kapaciteter. Viss information som det följande är så viktig. Jag anser att det är viktigt att så många själar som möjligt har möjlighet att åtminstone läsa vad jag anser vara höjdpunkterna i detta meddelande. Det är uppenbart att vi sedan 2012 är i ett helt nytt paradigm som ger oss frihet och ”tillstånd” att utvecklas i en oöverträffad takt utan rädsla, och med fullt stöd av Ljuset. Jag är säker på att de flesta själar kommer att välkomna möjligheten att ta sina kommande framsteg i sina egna händer, i medvetande om att deras guider fortfarande finns där om hjälp behövs. Den nya tidsåldern har nu klart tagit fart och det är upp till oss som individer att ta kontroll över vår framtid, eftersom vi bestämmer i vilken riktning vi ska gå och väljer vad vi behöver uppleva på vägen till Uppstigning.

För att göra det enklare att läsa av utdragen har jag format om några små delar så att de flyter samman utan att förlora den ursprungliga avsikten eller meningen.

 
Extrakt från Kryon-meddelandet ”Att Stoppa Kroppens Åldrande”

”Gnistor”, när de får lov att göra så, är de saker som gör att du hittar information, och det kommer med intuition. Det finns ett nytt paradigm som inte använder verktyg av den gamla energin, och det finns en ny frekvens som ni kan tona in till, som säger ”Jag kommer att tillåta nya saker att komma in”. Du börjar få uppenbarelser, och säger ”Jag kan styra mitt liv och jag behöver inte tillåtelse att säga” Ja ”eller” Nej ”till någonting eller skapa en verklighet som är helt din”. Det finns ett sammanflöde av energi som jämnar ut saker. Säg ”Jag är fri, jag kan kontrollera vem jag är och stoppa åldrandet av min kropp, vi kommer att fungera annorlunda och jag har kontroll”. Du är tidlös och kan sluta åldras nu, prata med din cellulära struktur. Förstå att du är chefen, du är ansvarig. Det finns ingen större makt på planeten än mänsklighetens medvetande. Du kan släppa din karma, eftersom du har kontroll över dessa typer av saker. Släpp den helt och säg ”Jag kan styra min egen verklighet – och släppa min karma”. Gud satte dig inte här för att lida – det finns ingen alls anledning att återskapa en gammal energi av lidande för att du ska kunna gå vidare. Gud är kärlek, Gud finns inuti dig – lidandet är konstgjort. Du frågar; är det korrekt att vi borde lida lite, nej! och ditt Medfödda kommer att berätta för dig, och ditt Högre Jag kommer att berätta att lidandet kommer att ersättas av glädje. De kommer att berätta att det kommer från en gammal energi. Säg ”inget mer lidande för mig” och låt din intuition berätta detta för dig. Det finns ingen alls anledning att skapa en gammal energi av lidande för att du ska gå vidare som en gammal själ. Gör en proklamation från denna punkt att ”Jag släpper min karma, jag har kontroll, jag har ingen mer karma som skulle kunna skapa att dåliga saker händer i gamla själar”. Börjar du förstå vem som är i kontroll? Du och ditt Högre Jag är det för att ni båda styr Gnistorna och ger dem din tillåtelse och medvetenhet att börja förändra din verklighet. Det finns de som säger att endast Gud kan göra det, och jag kommer att hålla med. Att säga ”Du är Gud” som är hädelse, men idag kommer en ny energi att vara det gemensamma mantrat hos gamla själar som säger ”Inom mig finns en del av Skaparen som är evig och den är vad jag följer – den inre Guden, och det är rent och allt jag har. Jag kontrollerar med avsikt att lyssna på den rösten och vara det som jag vet är i linje med den Kreativa Källan, som finns inom mig och pratar med mig, och därför kommer jag inte att åldras mycket längre eftersom jag tog bort karman, och jag har kontroll ”.

Gnistan av Familjens Avslöjande – Den Andliga Familjen är ren och evig, och är kanske inte i din Biologiska Familj. Jag vill att du ska gå upp och hitta den, eftersom det kommer att förändra ditt liv, det kommer att släta över saker, det kommer att skapa välvilja i din kontroll över ditt eget liv eftersom du har en familj som känner dig och älskar dig och också följer den Kreative Källan inuti dem, och du kan se på den familjemedlemmen och se Gud inuti den och erkänna den i dig. Det är familjen och om du har turen att ha den i en biologisk familj är du så lyckligt lottad och det är ingen tillfällighet, de kom hit för detta, för att de skulle veta att deras Moder eller Fader eller Systrar och Bröder har något och de skulle vara motiverade att hitta det i dig och där sitter de. Gamla själar kommer inte nödvändigtvis in med gamla själar. Du börjar ta ansvar för Ljuset och är redo att gå framåt och fylla Ljuset med Gnistan och vet att det kan kontrollera allt omkring dig. Säg ”Kära Akash, Kära Högre Jag, Kära Medfödda, Kära Kroppsliga Struktur, lyssna, Det finns ingen rädsla för upplysning i mig, för nu är jag i en energi som stöder mig istället för en som var emot mig, eftersom rädslan tillhör den gamla energin, inte den här energin. – Jag är fri”.

SLUT PÅ UTDRAG FRÅN KRYONMEDDELANDET.

Tack för att du har tagit dig tid att läsa dessa utdrag, och självklart kommer det fullständiga meddelandet att utvidgas på vissa aspekter av det. Vid varje tillfälle lägger jag alltid till min personliga lista det allra bästa av Kryons meddelanden, så du är välkommen att begära en kopia. Kryon är en flitig talare genom Lee Carroll, och medan han är på turné är det svårt att hinna med det stora antalet meddelanden som kommer genom honom.

Vet att sedan vi passerade Markören 2012 har vi lagt framtiden i våra egna händer, med mycket mer att säga till om, inte bara hur vi utvecklas, utan också hur snabbt det sker. Rymdalliansen är redan stationerad i vårt solsystem och tillåts nu komma ännu närmare och direkt övervaka våra framsteg. De kommer att se till att de val vi gör upprätthålls och tillåter inte andra grupper eller enheter att störa eller ändra resultatet av händelser. Vi har det gyllene tillfället att skapa framtiden på ett sätt som vi finner acceptabelt och att uppfylla våra egna önskningar.

Utan tvekan börjar stora förändringar äga rum på Jorden, och vi kommer att se att de är positiva och välkomna. De nya energierna kommer att medföra förändringar som inte kan förhindras, och de kommer att ta oss in i ”Det Förlovade Landet.”

Detta budskap kommer främst genom mitt Högre Jag, och jag lämnar er med kärlek och välsignelser.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...