Mike Quinseys Meddelande från Sitt Högre Jag, 10 februari 2023

Mike Quinseys Meddelande från Översjälen, 10 februari 2023
10 februari 2023
10 februari 2023. Mike Quinsey.
Du befinner dig i en värld av kaos utan tecken på en ändring. Vi varnade er för att förändringarna skulle bli mer allvarliga och ostoppbara när jorden reagerar på dem.
 I allmänhet finns det en varning innan en större händelse inträffar och vi gör vårt bästa för att informera er om det.
Offren för sådana omvälvningar rensar bort kvarstående karma, och även om du är fullständigt förvånad över antalet inblandade, försäkrar vi dig att de är involverade eftersom det måste rensas innan allt kan gå vidare. Tyvärr behövs sådana erfarenheter för att lärdomar ska kunna dras framgångsrikt.
Jorden är en planet för lärande och med en relativt låg vibration, som samlar själar som behöver lektioner i hur de ska uppföra sig, för att nå nivåer som tillåter dem att utvecklas.
Hjälp är aldrig långt borta och ges alltid när den efterfrågas, men inte nödvändigtvis på det sätt som förväntas. Lärdomar måste dras innan du kan gå vidare, vilket förhoppningsvis är en nivå av högre vibrationer. Ju högre du kommer desto lättare blir livet när du utvecklas till mer av ett Ljusväsen. Ditt mål är att övervinna energierna från de mörka som kommer att dra ner dig om du inte är motståndskraftig och beslutsam.
De av er som vet att ni är av Ljuset behövs i hög grad vid denna tidpunkt, eftersom det finns så många distraktioner som kan dra er av er väg och livet kan vara förvirrande i de bästa tiderna. Intuitivt bör du veta när det görs försök att förvirra dig. Vi är självklart alltid med dig och försöker påverka dig på ett sådant sätt som inte tar ifrån dig din valfrihet. Vår huvudsakliga funktion är att hjälpa dig att leva enligt din överenskomna livsplan och uppfylla de löften som gavs innan du inkarnerade.
I en tid när så mycket ledsamhet äger rum behövs Ljuset mer än någonsin då de mörka när sig på negativ energi. Ni är varelser med mycket känslor och vi vet att ni inte kan låta bli att uttrycka dem. När ni reser, kom ihåg att hålla era auror stängda eftersom det är viktigt för ert skydd. En öppen aura är en inbjudan till en negativ varelse att gå in i den och påverka dig att vidta negativa handlingar. Det hela kan verka ganska otäckt men kom ihåg att du är ansvarig och kan kontrollera händelser som kan påverka dig genom att använda ditt eget beskydd.
Kära Ni, ni kanske inte nödvändigtvis tror att ni är privilegierade att vara på jorden vid en sådan speciell tid, men det är ni för att det är en så fantastisk möjlighet att resa sig upp och lämna det gamla livet bakom sig för nya upplevelser som kommer att bli mer tillfredsställande. Så många möjligheter kommer att öppna sig för dig som kommer att förbättra din förmåga att ha mer valfrihet, även nu vidgar du din grad av intressen när din medvetenhet om framtida förändringar öppnar sig. Det finns ett löfte om ett stort steg framåt när din förståelse ökar.
Du har erfarenheter från tidigare liv att anlita och ta hjälp från dina guider om du skulle behöva det. Många av er är redo för nästa steg upp där ni kommer att njuta av friheten att resa fritt även utanför planeten. Många saker kommer att öppna sig för dig som du inte kan tänka dig ännu, och allt kommer att falla dig i smaken.
Du har skapat sådana möjligheter för dig själv på grund av dina andliga framsteg. Det är uppenbart att själar inte är fria att ströva omkring i de högre världarna om de inte är väl förberedda för det. Det är tveksamt att mindre själar skulle känna sig bekväma på nivåer bortom deras förståelse.
Vi förbereder dig för större saker så att du har fullt förtroende för din förmåga att acceptera dem. Vid varje steg är hjälpen alltid nära och allt du behöver göra är att kontakta de inblandade. Även nu väntar mycket erfarna själar på Människans upplyftning så att de kan gå med dig och hjälpa till med dina framtida uppgifter.
Kom ihåg att det i varje skede finns en plan för din fortsatta utveckling och avsikten att du så småningom ska träffa dina mentorer. En blandning av händelser skakar jorden där inga direktiv verkar vara inblandade, men det är här ditt tålamod krävs eftersom ur kaoset kommer grunden för din upplyftning till en högre nivå av medvetande.
Svåra tider väntar och kräver att du lugnar människors känslor med förvissningen om att det kommer att ta tid, men på lång sikt kommer det att redas ut så att det normala livet kan återupptas. Men det blir ingen återvändo till många av de gamla sätten som inte är anpassade för de själar som har lyft sina vibrationer.
Detta är förändringar som är oundvikliga när en tydlig uppdelning äger rum mellan de som är redo att stiga och de som inte är det. Båda grupperna kommer fortfarande att utvecklas men kommer att gå skilda vägar. Det kommer att ske ganska naturligt när splittringen ökar mellan dem.
De flesta av er har vandrat långt för att komma till denna punkt i er utveckling och vi vet att ni kommer att trampa försiktigt för att bibehålla den höga nivån. När du väl kan skydda dig mot de lägre energierna, vanligtvis genom att se till att din aura är stängd hela tiden kommer du inte att ha några rädslor.
För närvarande finns det så mycket förvirring på jorden att de av er som kan sända ut lugnande energier kommer att ge mänskligheten stor hjälp att övervinna den. Rädsla är en av dina största fiender och spelas på av de mörka krafterna som fortsätter att orsaka negativa situationer för att förhindra dina framsteg. Du behöver bara titta på din historia för att se att deras störningar har orsakat många problem och stoppat framstegen.
Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.
I kärlek och ljus.
Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *