Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 28 augusti 2020

 

 

Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 28 augusti 2020

 

Saker börjar börja komma tillbaka till vad ni kallar ”det normala” men det händer en häpnadsväckande mängd förändringar som ser ut som om de kommer att bli permanenta. I vissa avseenden har nedstängningen på grund av Covid visat sig vara ett perfekt tillfälle att luta er tillbaka och ifrågasätta de sätt att leva som ni har tagit för givet så länge. Även om det är sant att många förändringar har tvingats på er, finner ni efter reflektion att de visat sig vara att föredra framför de gamla sätten. Det är en monumental tid när olägenheterna i sig för ut de öppna svagheterna i era gamla sätt. De långtgående effekterna är att se världsomfattande förändringar som alla tillsammans kommer att lyfta upp Mänskligheten och förbereda den för ökningen av vibrationer som så småningom kommer att leda till en ny Jord.

Den period ni befinner er i är den sista efter slutet av cykeln 2012 och handlar om att slutföra förberedelserna för sluttiderna. Sedan finns det den oundvikliga delningen av vägar när de som har höjt sina vibrationer kommer att stiga upp. Resan genom många tidsperioder har varit väl värd det om ni äntligen når den nivå som ni har arbetat mot. Tanken på livet utan de mörkas aktiviteter som har följt en annan väg är spännande eftersom ni äntligen kan välja era nästa liv inom de högre dimensionerna. Det kommer att vara så annorlunda än vad ni har varit vana vid, glädjen och friheten att gå dit där era intressen bäst uppfylls och ni fortsätter er utveckling.

Trots den fullständiga förvirringen och problemen på Jorden är framtiden ljus och tar er in i en period av lycka när den kommer att fortsätta växa och ta er till ännu högre höjder. Ni har fått detta tillfälle att uppleva de högre vibrationerna och kommer att finna det mycket tillfredsställande och givande. Ni kommer snart att glömma era tidigare erfarenheter under den senaste cykeln, för att aldrig igen upprepas. Nu expanderar era medvetenhetsnivåer och ni blir alltmer medvetna och mottagliga. Ni kommer verkligen att ta er plats bland de många själarna från alla delar av Universum och kommer att få många nya vänner. Fortsätt på vägen till Uppstigning och bli inte distraherade, eftersom det i verkliga termer är så lite tid kvar innan det händer. Ni har gjort den svåra biten genom att lämna den gamla cykeln och gå in i högre vibrationer.

Snart kommer ni att kunna lära er om er historia och era många liv och erfarenheter på andra planeter än Jorden. Ni är i grunden redan Galaktiska Varelser med så mycket erfarenhet och kunskap om andra civilisationer. Er tid kan ha känts som början på det fysiska livet med dess låga vibrationer och till synes oändliga problem men det har varit den perfekta lekplatsen för er att spela upp era livsplaner. Ni kommer att ha fått många, många vänner under era upplevelser och de som står er nära kommer att vänta med spänning på att hälsa på er igen och förnya vänskapen. Var säker på att ni är vördade för ert mod och er uthållighet att ta er an livets utmaningar i de lägre dimensionerna.

Ni är verkligen inte de ödmjuka själar som ni letts att tro av de mörka som länge har hållit er tillbaka och hållit sanningen från er. Emellertid har deras år av dominans genom undanflykter och fängelse passerat och ni börjar öppna era medvetanden för att återfå era minnen av de stora väsen ni verkligen är. Ni har så att säga gått igenom kvarnen och tillbaka igen, men vet att upplevelserna inte är utan sitt värde. Ni är stora själar med mycket att ge till kommande själar som följer i era fotspår och ser till er för vägledning.

Kära Ni, sanningen om ert förflutna och ert öde kommer fram, och ni kommer att bli förvånade över era erfarenheter och hur ni har hanterat dem. Förvänta er att ta stora steg framåt och ställ in er på det bästa resultatet och håll ert mål i åtanke. Glöm aldrig att hjälp alltid finns runt er om ni behöver det och var säker på att du är väl skyddad. När allt kommer omkring finns de mörka fortfarande kvar och risken finns att de skulle störa din utveckling genom att försöka vilseleda dig. Ljuset har vunnit striden med de mörka själarna som inte kommer att erkänna ett nederlag även om det stirrar dem i ansiktet. Så håll ögonen på ditt mål och låt ingen distrahera dig från det och framgång.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må ljuset lysa upp era dagar och er väg till fullbordande. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud-Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

 

Website: Tree of the Golden Light

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...