Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 29 juli, 2022

När saker och ting ser ut att förändras från dåligt till värre kan du bli förlåten om du tror att världens undergång närmar sig. Det som var acceptabelt tidigare är definitivt inte längre tillräckligt, varför saker och ting måste förändras. Kom ihåg att du redan är i början av en Ny Ålder och perioden av rensning är avgörande om du skall kunna ge plats för förändringar som kommer att lyfta vibrationerna. Det finns så mycket som är nytt för er och som väntar på att avslöjas, som äntligen kommer att se slutet på de låga vibrationerna och början av de mest välkomna förändringar som totalt kommer att förändra kvaliteten på era liv.

Se dig omkring och se de nya idéerna som dyker upp när de övervinner de gamla sätten att göra saker på. Många av förändringarna kommer så snart du anses vara redo för dem. Vissa är så uppenbara redan och vi har elbilen i åtanke som på väldigt kort tid har avancerat ganska snabbt. Du kan helt enkelt inte hålla tillbaka framsteg även om många med investerade intressen i det som redan finns kommer att försöka undvika förändringarna om de kan.

Människan har alltid varit äventyrlig och uppfinningsrik och letar alltid efter förbättringar av det som redan finns. När vi anser att du är redo att gå vidare kanske du har märkt att nya idéer verkar komma ut samtidigt och detta är designat. Det är ett sätt att se till att nya möjligheter tas för att introducera dem som säkerställer att de bearbetas. Så som du kan se skapas nya idéer inte av en slump utan av design.

När kommer ni att inse att det alltid har funnits en plan för människans evolution, och även om de mörka har fria händer att försöka förhindra framsteg kommer det att vara till ingen nytta. Naturligtvis kan de orsaka förseningar och gör det, och kommer att gå till vilken ytterlighet som helst för att lyckas som med tornens kollaps. Ändå sker framsteg fortfarande och med hjälp från oss vet vi att resultatet kommer att nå framgång. Vi övervakar dina aktiviteter och kan genom de befogenheter vi får se till att dina mål uppfylls.

Vissa saker som till synes händer av en slump har ingen betydelse, men majoriteten är en del av den större planen för människan. Det måste tyckas konstigt för dig att du njuter av fri vilja men ändå står mycket i vägen för dina upplevelser planerade för dina framsteg. Var och en av dina liv är arrangerat för att möjliggöra möjligheter att komma din väg som kommer att hjälpa din evolution, eftersom det skulle vara poängen om det inte fanns något verkligt syfte med dina upplevelser. Allt avslöjas mellan liv när du går tillbaka till de högre dimensionerna för en livsgenomgång.

Problemet du har är att du kan se på en annan själ men ändå inte säga hur avancerade de är på sin evolutionära väg. Men du bär din nivå av förståelse med dig genom varje liv och det säkerställer dina framsteg utan att behöva gå igenom de tidiga stadierna igen. Evolution är nyckeln till allt och hela din anledning till att uppleva i materiens universum. Det är ett underbart sätt att utvecklas och låter dig uttrycka dig fritt samtidigt som du gör dig ansvarig för dina handlingar. Det gör också att du har en stark vilja och kan sätta ditt sinne på dina mål.

Du kan göra misstag och ha möjlighet att göra dem bra, med största sannolikhet i samma liv. Misslyckande är inte ett problem eftersom du kan försöka övervinna dina problem så många gånger som är nödvändigt. Du har alltid hjälp till hands om det behövs, och du kanske aldrig behöver möta dina problem ensam. Människor använder straff för de som bryter mot lagen och det är acceptabelt ur din synvinkel. Det har ett sätt att lära själar att de har en plikt mot varandra att hjälpa dem genom livets problem. Att sätta andra först är en egenskap som förvärvas genom ren erfarenhet och insikten om att ni alla har en länk till varandra på själsnivå, därav läran att ni är Alla En.

På din nuvarande nivå finns det en tendens för människor att ta hand om sig själva, utan att nödvändigtvis känna att de har något ansvar för en annan själ. Men ju högre du stiger upp desto mer förstår du att du är ”din brors vårdare” och det blir ganska naturligt att bry sig om dessa själar runt omkring dig. Det finns stor tillfredsställelse att få av att hjälpa andra i nöd och ju mer du ser dem i det ljuset desto större blir bandet mellan er.

Livet är ett spel men ganska allvarligt eftersom i din nuvarande dimension vart du än vänder dig finns det hinder på din väg. Många av dessa är till för att testa dig och utmana dig att hantera dem på ett tillfredsställande sätt. När du kan ta ansvar för ditt liv blir det mer målmedvetet, tillfredsställande och njutbart. Försök att inte blanda dig i argument och var beredd att gå ifrån dem om det behövs. Du kommer att må desto bättre av det och undvika en upprördhet som i alla fall kan ha varit onödig. Egon är kraftfulla energier och tenderar att inkräkta när du har en meningsskiljaktighet med någon. Det är lättare sagt än gjort men låt en annan person ha ”rätt” om det behövs om det är ett sätt att stänga en meningsskiljaktighet utan dålig känsla.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...