Mike Quinsey Rapport, 3 augusti 2018

Mike Quinsey Rapport, 3 augusti 2018

Per Staffan 3 augusti 2018

Det finns så många upplyftande meddelanden som kommer genom Kryon, jag kan enkelt inkludera utdrag varje vecka. Jag skall dock försöka hålla mig till mitt vanliga sätt att introducera dem, om möjligt var fjärde vecka, men ibland känner jag mig manad att lägga in ett relativt kortfattat utdrag. Det som följer, bortsett från mycket liten redigering, är ett komplett utdrag. För alla som vill lyssna på det här meddelandet är det en del av ett lite annorlunda format, eftersom det först finns en introduktion innan Kryon börjar tala vid 12.06 minuter och när den är klar följs den av ett annat meddelande av Kryon till slutet på 57,40 minuter.

KRYON: VEM TROR DU ATT DU ÄR

Din själ ligger inom och utanför dig, bosatt i Gud på ett mystiskt sätt, det är skönheten hos Skaparen av Allt, och det är en Enhet som går långt bortom dig, eller det land du bor i, det är en Enhet med luften du andas som också är från Skaparen, och om du kunde bortse från alla saker som du har fått höra, så fungerar det så här, det här är vad man kan förvänta sig, det här är vad som kommer härnäst om du bortser ifrån det. Jag skulle vilja berätta något för dig, att du kan börja bygga en sanning som går utöver vad som någonsin har berättats för dig, och du kan kalla det ”ditt namn går här i sanning” för att det är sanningen om dig, och du börjar ställa frågor och om du vill metaforiskt muskeltesta dem, så gör det. ”Är jag här med ett syfte” – Ja, ”Känner Universums Skapare mig” – Ja, ”Är det möjligt att när jag dör som människa så går den vackra delen av mig tillbaka till den kreativa källan” – Ja. Därför gör det dig evig, det gör att du inte är en människa, människan är helt enkelt en farkost som används just nu som du ser i spegeln varje dag, men den verkliga Du är magnifik och älskad av Gud. Gud är det namn du hittade på – Människa, om du inte gillar namnet, hitta på något annat som du gillar, det Eviga Ljuset, den Stora Centrala Solen, Anden, Skaparen av alla Saker ”, ge det ett namn. Det är Du, och vad det här verkligen kommer att göra om du helt enkelt kan avbryta allt tjattrande om vad du skulle vara, det här gör är att du kan hjälpa dig själv att lösa de saker du kom hit med, nu blir vi personliga. Guden i dig och guden i mig är densamma, du är intrasslad med alla här och utan att ens veta vilket som är det problem som du gick in med, kan jag säga att det är lösbart, mer än lösbart, när du startar din kemi i ditt trossystem då svarar din kropp. Det djupa i vad du har från Skaparen inuti dig är förlorat för de flesta och när du börjar förstå att skapelsens eld och livet själv ligger i dig, inse då att alla saker där som skulle räta ut ditt liv finns redan på fältet. Det handlar om att välja de med ett mänskligt medvetande som börjar stämma överens med sanningen. Det finns inget fel i att följa dem som ger meddelanden så länge som de är kärlekens sanningar.

SLUT PÅ UTDRAG FRÅN KRYONS MEDDELANDE.

Nästa steg är väldigt mycket upp till den Mänskliga Rasen eftersom varje själ nu har möjlighet att lyfta sina vibrationer, och deras Guider kommer att hjälpa till när de en gång att ser att det finns en avsikt att göra det. Det finns naturligtvis många distraktioner och det kräver en stark tro på framtiden för att gå igenom den nuvarande perioden utan att bli påverkad. Skillnaden från perioden före 2012 är att det finns mer hjälp till hands, och saker blir gradvis lättare, eftersom mörkrets förmåga att fortsätta med sina störningar blir allt svagare. Deras kraftbas försvagas och deras planer störs, eftersom de inte längre kan utöva den grad av kontroll som de skulle vilja göra för total dominans. De har förlorat många av sina ledande supportrar och andra som är väsentliga för deras planer arresteras. Uppdelningen av deras kontrollorgan fortsätter och kommer att fortsätta tills de helt kan tas bort. Det kommer inte att finnas någon väg tillbaka för dem och segern för Ljusstyrkorna är säkrad.

Okänt för er är det som görs för att övervinna de mörkas underjordiska aktiviteter, som har varit väletablerade under en mycket lång tid och har avancerat långt bortom er nuvarande tekniknivå. Det fordras emellertid inte mycket med moderna vapen för att förstöra deras anläggningar, och det har gjorts framsteg i det avseendet. Deras största problem härrör från att mycket av deras finansiering har blivit avskuret, även om de fortfarande lyckas stjäla genom bedrägliga metoder. Nätet närmar sig dem och så småningom kommer det inte att finnas någon flyktväg eller undvikande av rättvisa för deras brott mot Mänskligheten. Deras planer att fly från Jorden har också blivit blockerade och de måste möta konsekvenserna av sina handlingar.

De massiva fonderna som hålls säkra och under kontroll av St. Germain kommer när det är möjligt och med tiden att se till att stora framsteg görs för att snabbt ge välbehövliga förändringar. Det kommer att vara långt bortom de mörkas förmåga att störa frigörandet av sådana pengar som är säkra och väl skyddade. Avledningen av pengar som är avsedda för gott arbete kommer också att förebyggas av de totala garantier som redan finns. Var säkra på att planer för återställande av Jorden redan har gjorts, och som tidigare nämnts kommer det inte att tillåtas att misslyckas. Avancerade metoder är redo att användas för att utföra restaureringsarbeten så snabbt att ni blir mycket förvånade, minst sagt. Ni har väntat länge på att något positivt ska hända, och det är förhoppningen att er väntan snart kommer att vara över.

Allt vi kan säga till er är att vara beredda och positiva genom att ge lite om ens någon uppmuntran till dem som ändå vill hindra förändringar från att äga rum. Deras ansträngningar kommer inte att vara till någon nytta eftersom beslut redan har fattats för att förhindra att någon negativ aktivitet riktad mot Ljusarbetare blir framgångsrik. Visst, de mörka ger aldrig upp med att försöka störa er, men när tiden går, blir de mer och mer nedslagna och besvikna över sin avtagande kraft. Vid denna tidpunkt kan det vara värt att påpeka att de mörka är själar utvalda för sin långa erfarenhet av att spela de negativa rollerna och på ett sätt som kanske låter konstigt för er, men de utför faktiskt sina roller att spela de ”dåliga”, och genom att tjäna er på det sättet får de lite kredit. Deras slutliga öde kommer så småningom att bestämmas av de högre makterna, och inte de som är på Jorden.

Ni är nu väl inne i en cykel som öppnar många fler möjligheter att höja era vibrationer för att hjälpa er att gå hela vägen till Uppstigning. När åren går hittar ni bevis på de förändringar som hjälper er att nå era mål. Så det är viktigt att ni håller ögonen ordentligt på er valda väg och inte distraheras.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fulländning. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gudsjag, och varje själ har samma förbindelse med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...