Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 8 juli 2019

Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner, 8 juli 2019

Per Staffan 10 juli 2019

Pleiadians (channeled messages)

Ett meddelande från Mira från Plejadernas Höga Råd genom Valerie Donner, 8 juli 2019

Hälsningar, jag är Mira. Jag talar idag genom sanningsskärmen, ofiltrerat så att ni kommer att ha något att arbeta med. Borta är förvrängningsdagarna. Det finns ingen tid kvar för det. De yttersta obalanserna i de korrupta systemen spelas ut till deras mörkaste undergång.

Resultatet kommer att båda gott för ljuset och hela planeten. Griffeltavlan rengörs till den punkt där ni kommer att få en glänsande ny Jord. Ni kommer att kunna skina och glittra i ert sanna tillstånd av kärlek och ljus. Ni är redo.

Det finns fortfarande en del slutföranden som måste göras. Vissa varelser måste gripas och flyttas någon annanstans, inte på Jorden. Falsarier måste raderas för att sanningen ska kunna ses och höras. Försök att förhindra den Gudomliga Planen måste omintetgöras. Skriptet för Terrorregimen måste förstöras. Alla måste vara på sin plats så att skiftet kan ske säkert och fridfullt. Stargates och flyktvägar kommer att stängas och förseglas. Det finns en lång lista på punkter som håller på att slutföras.

Under tiden förbereds mänskligheten på det oundvikliga. Vissa börjar tänka på att det finns liv på andra planeter och att Jorden inte är den enda livsformen i skapelsen. Många vaknar upp och kommer till nya insikter. Rädsla för Galaktikerna och andra dimensionella varelser rensas ut med hjälp av Ljusalliansen och Galaktikerna. Många komplicerade scenarier är redo att aktiveras. Sanningen är enkel och ni kommer att bli befriade.

Skönheten som utvecklas är bortom förståelse. Ni har arbetat så flitigt så länge att ni förtjänar det allra bästa av livet. Ni kommer att få allt ni behöver för ett nytt liv i de högre dimensionerna. Vi kommer att hjälpa er att anpassas.

Ni har många Galaktiker och andra stjärnsystem som alla arbetar tillsammans med hela skapelsen för Uppstigningen. Det är en kraftfull process som genomförs med största kärlek.

Transformation är energin av i dag och dagarna framåt. Det kommer att hända på varje nivå från er cellulära struktur till varje hår på ert huvud. Era hjärnor kommer att förändras helt och era hjärtan öppnas så brett som möjligt. Jorden förändras och hennes vibrationer höjs precis som era. Vissa av er kanske finner att ni byter arbete, ändrar vistelseort, helar er varelse.

Detta är ett mycket viktigt projekt. Det är relevant för allt liv och hela Skapelsen. Fortsätt att förbinda er med oss med era hjärtan och era fulla avsikter för att göra er del i enhetens och kärlekens namn. Vi är välsignade att vara med er nu.

Med kärlek från Mira och Jordrådet.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...