Rådet via Ron Head, 5 december 2018

Rådet via Ron Head

5 december 2018

Kraften i positivt fokus

Positivt fokus är ett ämne vi känner att vi måste adressera vid denna tidpunkt. Detta är en period med mycket kaotiska energier. Vi vill att ni ska veta att det skulle vara bättre för er att hålla er fokuserade på sätt som inte stör de resultat ni hängett er själva att uppnå. Och vad menar vi med det? Vad är det vi ser som ni, ur er synvinkel, inte ser?

Ni har blivit omsorgsfullt betingade genom era liv till att samlas mot saker ni inte håller med om. Ni har till och med blivit lärda att kriga mot några av dessa saker. Ibland distraherar faktiskt krigen er från att framgångsrikt praktisera själva de saker ni slåss emot, eller åtminstone de saker ni sägs slåss emot. Vi tar ert ”krig mot droger” som ett exempel.

Er grekiska filosof, Platon, era nuvarande orakel ni känner som Abraham, och till och med vi själva, har på ett eller annat sätt påpekat för er att det är mycket bättre för er att fokusera på det ni önskar er än att låta er dras in i energin av att motsätta er det ni inte vill ha. Detta är absolut sant. Och när det görs, speciellt i grupper, kan stora saker åstadkommas på kort tid.

Det finns plats för sådana saker. De kan lätt fokusera uppmärksamhet och föra samman stora skaror människor. Dock, vi vill få er att förstå att ju fortare ni kan omvandla dessa energier till mer positiva avsikter, desto kraftfullare kan energierna bli.

För närvarande tillåter ni energierna vara i totalt kaos. Ni hålls splittrade mot varandra. Ni vet att ni befinner er i en tid av enorma möjligheter, men vi ser att er energi skingras då den faktiskt stör de framsteg ni har för avsikt att skapa. Vi säger inte att era skäl är felaktiga. Vi säger bara att om ni tänkte om i ert fokus, till mer positiva kanaler, skulle det vara mycket bättre för er. Till exempel, hur många av era olika rörelser skulle lätt kunna gå samman under en gemensam fana för miljömässigt säkra, förnybara energikällor? Vem kampanjar för den bättre hälsovård ni alla vill ha? När går ni ut på gatorna för sådana saker? Har ni lagt märke till att närhelst sådana idéer börjar dyka upp, läggs de lätt på ett sidospår genom att helt enkelt sätta en stämpel på dem och sedan referera till dem på ett nedsättande sätt? Trädkramare. Knasbollar. Det görs verkligen alldeles för lätt.

Det vi talar om nu är helt enkelt ert eget användande av ert eget tänkande, ert eget fokus, er egen energi. Ser ni hur många gånger vi har använt det ordet? Energi. I kärnan av detta ligger det faktum att ni är den energi som producerar saker i er värld. Och oavsett om ni går samman i grupper över en kopp kaffe eller bara tänker lika så är den energin, när den adderas till den från andra som ni, mycket kraftfullare än ni vet. Varför är det så många som lägger ned så mycket tid och kraft på att hålla er distraherade eller på att styra ert tänkande? Tror ni att det beror på att de vet att ni är kraftlösa? De behöver få er att tänka som de vill att ni ska tänka, eller att åtminstone få er att tillåta det ni inte ser.

Nu är det mesta av det vi sagt inte nytt för någon av er. Ni är medvetna om dessa saker. Men vi ser alldeles för många bli distraherade, eller till och med rädslofyllda, av skurkstrecken, och de historier om skurkstreck som flyger i luften. När era känslor påverkas, ta ett steg tillbaka en stund och omfokusera. Fortsätt skapa det ni önskar er. Fortsätt leva i glädje och lycka. Och vet att den förändring som nu uppslukar er måste resultera i den värld ni vill leva i, även om ni nu inte kan se hur ni ska komma dit. Så är det.

 

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...