Mira och Ashtar via Galaxygirl, 30 januari 2021

 

Mira och Ashtar via Galaxygirl

30 januari 2021

Jag är Mira och arbetar heltid å mänsklighetens vägnar. Våra teknologier är väldigt avancerade vilket kommer att vara välgörande för systemen i er värld på många sätt. AI-nätet har varit manipulerat mot mänskligheten. Mänskligheten skall återlämnas till sig självt så att krig och splittring inte längre är normen.

Jag är Mira. Jag tjänar i min fulla kapacitet. Vi är medvetna om de utmaningar som många står inför i detta nu. Vet att vi arbetar heltid. De mörka ger inte upp sitt byte lätt, men det spelar ingen roll, för ljuset transmuterar, är alltid i processen av att transmutera det. Ni har varit upptagna med att transmutera på multidimensionella punkter då många verkligheter konvergerar för att höja och finslipa energierna. Gaia rensas nu på mörkret som har spritt sig i henne. Detta är ett multidimensionellt krig som involverar energier från detta universum. Det är ingen lätt strid men Skaparen har påbjudit att ljuset har vunnit och det kommer det att göra. Och det har det. Det är ännu inte uppenbart i er fysiska verklighet som ni tillfälligt är nedsänkta i när ni är vakna. Det är uppenbart när ni är i de högre sfärerna medan ni sover eller när ni mediterar.

Vi uppmuntrar er att tona in på det enorma nätverket av Plejadiska healing-energier som vi strålar genom era skyar, er jonosfär, för att hjälpa till med att transmutera AI-nätet av lägre dimensionella kontrollfrekvenser. Vi uppmuntrar er att andas frisk luft och känna solen i ert ansikte och att jorda er till er planetära moder, som är full av glädje och helande frekvenser för er.

Jag är Mira. Idag erbjuder jag er uppmuntran om att ni kan fortsätta, och det kommer ni att göra, för vi behöver er hjälp och ni är mer än väl kvalificerade. Och hoppas eftersom det är skrivet i stjärnorna och i Skaparens talande andetag att denna seger är för ljuset. Vår Plejadiska teknologi, vår kärlek, våra hjärtan står alltid i tjänst till de uppstigande i mänskligheten, och för att heala Gaia. Det är med största glädje jag sänder er detta meddelande av kärlek och ljus idag. Jag är Mira.

Hälsningar, vänner av ljuset! Jag är Ashtar. Er planet är mycket älskad i galaxens alla hörn. Sändebud från andra sfärer och världar är närvarande för att erbjuda hjälp och tjänst till ljuset. Er himmel och er underjord svämmar över av högre dimensionella varelser. Jag berättar detta eftersom ni inte får höra det i era nyhetsmedier, som fortfarande förmedlar propaganda för de mörka på många sätt.

Jag berättar detta för er så ni kan känna stödet som bokstavligen finns överallt omkring er, bara en dimension eller två uppåt. Det är också mycket viktigt att ni fortsätter att hålla de högre frekvenserna av ljus, då det hjälper oss med våra uppdrag att tjäna er ytterligare, liksom att starkt höja hastigheten på er uppstigning. Ni ska veta, markbesättning, hur fantastiskt vackra ni är för oss. Er uthållighet och orubblighet är tip-top och vi hyllar er. Ni är inte ensamma! Vi är här vid er sida, tjänande och snart ska vi mötas. Snart kommer, faktiskt, er värld att förändras.

(Jag ser pannkakor fräsa i en stekpanna och hur de vänds). Jag visar dig detta, galaxygirl, inte för att du är hungrig utan som en illustration. Den fräsande smeten i stekpannan är medveten om att den steks. Vändningen av pannkakan avgör hur gott den kommer att smaka. Om du vänder den för snabbt så blir smeten rinnig, eller hur? Och den faller liksom sönder i pannan. Men om du bara väntar till rätt ögonblick och vänder den blir båda sidor gyllenbruna.

Timing betyder allt, för pannkakor och för detta uppdrag. Smeten, de mörka, steks av ljuset. Allt som inte är rätt ska bli rätt och rent och gott. Håll fast vid detta vetande och känn sanningen. Firandet kommer att vara väntan värd. Ni jordar värmen från dessa ljusfrekvenser. Ljusarbetarna liknar själva stekpannan. Ni håller med en jordande plattform för värmen att steka smeten. Så ni känner värmen. Ni känner fräsandet och ni är utmattade.

Men utan er skulle vi inte kunna steka pannkakan. Den skulle rinna över spisen, den skulle inte ha ett ramverk till förändring. Ni skapar detta ramverk till förändring och i och med det tar era kroppar emot en uppgradering och ni gör universum en enorm tjänst. Enorm tjänst! Tack! Vändningen av pannkakan, det stora avslöjandet, timingen, betyder allt i stunden. Tack för att ni håller ljuset, och i detta fall, värmen. Känn våra energier trösta och föra med sig en mild bris av glädje. Jag är Ashtar. Jag har inte talat om pannkakor tidigare, det var riktigt spännande. Kanske humoristiskt också, men jag hoppas att ni förstod vad jag menade. Pannkakor överallt!

(Jag ser ljusarbetare över hela globen förenas, vi är strategiskt, energetiskt, utplacerade. Jag ser mörka, sörjiga, rutnät i atmosfären och i underjorden. Jag ser plasmaljus finslipas och strålas ner från de Plejadiska skeppen i skyn, ökande frekvenserna. Vi jordar dessa frekvenser, låter energierna över och under oss bli transmuterade. Jag ser astrala nivåer smälta, rökiga städer och dimma bli transmuterade till ljus. Vi gör så mycket mer än vi vet om. Fortsätt så, mina vänner. Fortsätt så.)

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...