Moder Gaia,14 juli

Moder Gaias Visioner för Högre Dimension av Planeten Jorden

Ashtar På Vägen Telefonkonferens

14 juli 2015

”Hälsningar, mina mest Älskade Barn! Jag valde låten * för er eftersom jag ser er alla lika ljusa som blommorna, så oskyldigt som barnen håller varandra i handen och med Hjärtan som förenas på denna mirakulösa resa till Frihet!!! Jag ser er alla som mina Älskade Barn – er alla, med så vackra intentioner i era Hjärtan. Och trots att Världen har varit en svår plats för er ibland, har ni fortfarande barnens underbara oskuld. Och det är att ni har en levande Ande i er som säger: ”Det finns ett bättre sätt.”

”Och ja, det finns en hel del tumlande och förfall som händer i er Värld: Institutioner som var så ”själv-försedda”, trots att de har sagt att de var här för att tjäna er; folk, människor – och de som verkade vara människor från vissa andra platser – med dolda agendor, ända fram tills den allra senaste tiden.”

”Det finns även de som använder barn och blommor som täckmantel, så att säga, oavsett vilka ändamål de kan ha, inklusive några så elaka och avskyvärda – ja, det är dömande, men det är vad de har varit. Jag kommer inte att nämna dem här. Jag väljer i stället för er att se regnbågar, se solen skina genom molnen, se hur kristallklar luften är på bergstopparna och på ängarna fyllda med blommande blommor, de vackra färgerna, och sångerna, musiken som i hör. För detta, mina barn, är ert Arv, ert Gudomliga Arv, och det är vad ni leder vägen till!!!”

Jag ska bara börja beskriva skönheten i den Högre Dimension av Planeten Jorden. Tänk er vidsträckta ängar fulla av blommande blommor, där lejonet verkligen ligger ner bredvid lammen, där barnen är överallt. Och det är i bland svårt att skilja er från barnen, för ni alla skrattar, dansar och sjunger och så mycket glädje, att jag som en Mor, känner mitt Hjärta så fullt att det bokstavligen överfylls med kärlek som jag håller för alla mina barn i alla mina Riken!!!

”Och ja, vi får sällskap av några av mina mest magiska medlemmar – magiska, för ni tror att de inte är här, men det är de! De är bara i en Högre Dimension, och en del av er har börjat se dem, gör inte du det?! De vackra enhörningarna, de som flyger – Pegasus typer av varelser, och de bevingade drakarna, de små, som feerna, med vingar som faktiskt håller dem i luften i längre tidsperioder. Och, åh, färgerna är så vackra, så vackra!!! Blommorna som sjunger en symfoni – ni behöver bara lyssna – och alla de underbara varelserna i Djurriket som är vänliga och kärleksfulla!”

”Nu finns en övergång att göra, det är sant. Det finns vatten att rena. Och Jorden själv, vilken har varit, jag vill bara säga, förgiftad. Men allt detta kan renas. Ni har redan en del kunskap om detta, och våra Galaktiska bröder och systrar tar med sig teknologi som är absolut underbar, verkligen. Ni vet att de har frön som kan återväxa en gammal uppväxt skog på så lite tid som en månad?!

”Och det ska vara replikatorer så att ni kan ge näring åt er själva, om ni så önskar, utan att döda några djur – eller växt, eftersom växterna har ett medvetande, också. Och det är deras livsenergi som ni kommer åt, men ni kan komma åt Kärleksenergi, den högsta energin i Universum, livsenergi – prana, chi, qi, vad ni än väljer att kalla det – genom det som kommer från en fantastisk teknik. Och det genomsyras av livskraftens energier, för att stödja er så länge ni väljer att delta.

Det kommer att bli stora skogar för er att gå in och vara förtrogen med. Ni kommer att kunna höra visdomen där och dela era visdomar med alla som vistas där, precis som på ängar och i trädgårdar! Floder rena och fulla av liv för att uppfriska er, att gå bredvid, och att känna, att känna energierna där. Oceaner, också rena och klara. Inga fler gifter, inga fler hektar av plast. Och så som på land, så också i havet – det ska bli Fred i Kungariket även i haven.

Och svala och orörda sjöar – vatten i riklig tillgång, rent, överallt rent. Detta är Jorden, som det började i Lemurien och det är hur detta var och det är vad – tillsammans med Kärleken i era Hjärtan och ja, uttrycken som kommer från den Kärleken – Planeten Jorden ska blomma igen!!! Och det skall vara så välsignade och givmilt med skönhet, underbara dofter, och mest av allt uppfriskande, energigivande också lugnande Fred och Kärlek för hela Mänskligheten.

”Hela Planeten skall vara en trädgård! Öknar ska blomma på platser där det inte finns något vatten nu. Ingen ska behöva behöva stanna ihop-proppade i överbefolkade städer. Det kommer att bli ett val. Regeringar kommer att vara för folket – av folket och med folket – FÖR FOLKET!!! Var och en ska ha överflöd! Och detta kommer att ge alla sin egen Suveräna Frihet att NJUTA av Världen omkring dem, och att resa till andra platser som de kanske vill se, och att delta i oavsett vad de dras till att vara – för att uttrycka på så många sätt! Detta kommer inte att ske över en natt, som ni säger, men det kommer att verka nästan så. När tillkännagivanden görs, kommer det fortfarande att finnas mycket att göra, men riktlinjerna finns redan på plats. Ritningarna postas överallt!”

”Och det är bara att fortsätta att aktivera alla dessa förändringar – gratis, eller ska jag säga, oskyldigt till något annat än Kärleks-baserade tankar, ord och gärningar! För Världen kommer inte att komma dit den är på väg, med vedergällning eller hämnd eller gamla tre-dimensionella koncept eller program.

Vi har kommit så här långt tillsammans med energin av kärlek, bara kärlek!!! Och detta, mina älskade, är vårt bränsle, vår energi, och vår källa för allt som vi gör i detta ögonblick, och allt som kommer!

Så fokusera på dessa visioner och skapa er egen. Ni kanske tycker om att rita bilder, eller skriva någonting om vad ni ser i Högre Dimensionens Värld – där Sanningen är – där vi redan är! Och ändå är det fortfarande lite svårt att föreställa sig, eller att se, eller visualisera, eller placera er själva i hela tiden, eftersom vi fortfarande har vissa tre-dimensionella program att ta i tu med. Men det är bara att göra så från de Högre Perspektiven av Kärlek.

Och med dessa visioner av bilder, titta ut genom era fönster och se hu vacker Planeten Jorden är – oavsett hur det ser ut i 3D – och ni kommer att bli assisterade kraftigt i övergångarna, transformationerna, och omvandlingarna upp, full tid, ut ur 3D och de Högre Dimensionerna så att ni blir fullt anslutna, eftersom ni redan är där delvis. Jag är redan där. Mina kungadömen är redan där, och de väntar på er fullständiga vistelse!

”Välsigna er, mina älskade barn. Ni är så ljusa, ni är så vackra. Och jag älskar er och gläds från mitt Hjärta till ert, att vi är tillsammans på denna resa. Så låt oss hålla händerna och fortsätta upp i bergen, för vi är redan halvvägs där.  Och i kärleksfull tjänst, är jag tillsammans med er i Enheten av Vår Kärlek.

Och så är det. Namaste!”

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...