Moder Gud

Moder Gud, 21 december 2014

 

Via Mirra Rose

 

 

Det är dags för en ny dispens för mänskligheten. Det guld som släpps nu för humanitära ändamål, motsvarar det ljus som nu håller på att frigöras i en explosion av överflöd för alla själar att ta del av i dess flöde och assimilering.

 

Det är dags att gå bortom era begränsningar och anta rollen som ledare. Det spelar ingen roll vilka ni tror att ni är, för er definition av ert jag är totalt otillräcklig. Ni förstår, mina kära vänner, ni är redo (tro det eller ej), så vi säger – ni är redo att ta på er manteln av framgång, överflöd och sanningen. Ni skall bära min vackra indigoblå fredsmantel och min snövita essens av sanning och dygd, när ni delar min rosa kärleksaura med resten av världen och storslagenheten i den gudomliga sanningens essens.

 

Kärlek har manifesterats, men inte sanningen – förrän nu, när alla kommer att se stjärnljuset hos miljarder själar i samförstånd med himlen, uttryckande sanningen om vilka de är. Vi kan inte nog säga hur lyckliga vi är, hur vi gläds i himlen och på Jorden att den här dagen har kommit!

 

Välkomna stjärnljus, stråla ert ljus i all dess briljans på världen scen! Och låt mitt hjärta, min kärlek och sanningens ljus stråla fram som en Varelse av Gudomlig Sanning i den Nya Tidens magnifika gryningsljus.

 

Åh, vad jag har väntat och längtat efter den här tiden, när de skakiga tiderna blir nutidens ljusa diamanter, och uppstigningen av denna täta värld till ljuset och dess eteriska motsvarighet och en förebild för beundran bland världar. Och ni, mina kära, är författarna och medskaparna av detta underbara nya universum, i linje med gudomlig intention och den Högstes Vilja.

 

Tiden har kommit. Må sanningen segra och bana väg för ljuset, så att kärleken, som från början var tänkt att välsigna den här världen med sin strålglans, äntligen finner ett hem i hjärtat hos mänskligheten och i alla varelser.

 

Välsignelser.

 

Er älskade Moder. Jag älskar er alla så mycket.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...