Moder Sekhmet via Galaxygirl, 17 december 2017

Moder Sekhmet

Via Galaxygirl, 17 december 2017

Kära Jordens barn av den uppstigna Gaia, hör mig. Jag är er Moder Sekhmet. Mycket har skrivits av mig, men det har försvunnit över tid och genom er historieskrivning. Det spelar ingen roll. Mitt meddelande till er idag är ett meddelande om hopp och att hitta er inre styrka, för det är för närvarande ett hinder för många som är osäkra på hur man börjar, hur man går vidare och vilka de är. Minnesförlusten är djup hos många av er och det är dags att vakna upp från glömskan. Lyssna på mig och var uppmärksamma, för det här är svåra sanningar som ni måste höra och förstå och som ni bär djupt inom er.

Var medvetna om hur mycket ni är älskade och uppskattade för era handlingar i denna stund i planetens uppstigning. Jag är ofta tyst och iakttar mänsklighetens framsteg över tid, men nu är det min tur att tala, liksom er. Det är dags för er att ställa er upp och berätta er sanning! Vad är ni så rädda för? Och varför är ni rädda för det? Är ni rädda för allt? Vet ni inte vilka ni är? Ni är gudar och gudinnor, som Zorra har påpekat om och om igen, och det är sant. Ni är skapade av stjärnljus, av Guds ljus, och ni börjar bli medvetna om det nu, det kan vi se från de något högre dimensionerna.  Jag använder ordet ”något” eftersom ni snabbt höjer er och accelererar i era egna individuella och planetära vibrationer.

Jag förstår ensamhet och rädsla, för ensamhet har varit en stor del av min upplevelse och mitt bidrag till Alltet. I våra ensamma stunder finner vi och möter våra djupaste rädslor, eller hur? Vi finner det vi ogillar i vårt innersta väsen, och vi antingen matar eller förändrar det. Jag ser att ni konfronterar era mörkare sidor och strålar ljus och kärlek på dem. För många är det här det mest skrämmande ögonblicket, men kan ni förstå att det bara är en illusion av deras egen skapelse?

Det här är det ögonblick när mänskligheten finner sig själv, och det glädjer mig mycket att ni hittar styrkan inom er själva att höja er över dessa rädslor av illusoriska hägringar som ni själva har skapat, och står upp för er själva. Hitta ert Lejons rytande och låt hjärtat brinna av kärlek, bara kärlek, i avsikt att aldrig mer skapa något mindre än kärlek – för allt annat är en styggelse mot Helheten.

Gud är Kärlek. Källans Ljus finns inom er. Det finns i era celler och snurrar runt som ett virvlande ljus av kärlek och extas. Lyssnar ni inåt till er egen Gudsröst, eller väntar ni fortfarande på att något stort ska hända? Ni, mina kära barn, är det som ska hända. Vi ”här uppe” iakttar er och undrar när ni ska vidkännas det och börja göra de förändringar som måste göras, och sträcka ut era händer i kärleksfull hjälp till andra, för att därigenom läka er själva.

Det har alltid varit så, men denna universella sanning, som många andra, har förvrängts och förvanskats och dess verkliga mening har begravts. Det är dags att sanningen kommer fram, och det är dags för er att berätta den när ni börjar tala för dem som ännu inte har funnit sin egen röst, och det är dags att stå upp för kärleken och vara den. Det här var skapelsens ursprungliga avsikt: kärlek i alla former, skapandet, tjänandet, kärleksfullheten och medskapandet.

Så jag säger er detta, kära Jordens barn: ”Ni är inte längre vilse”. Vägen tillbaka finns inom er. Det är hög tid att öppna den universella sanningens julklapp, att ni är den som ni har väntat på, och ni är älskade bortom er nuvarande fantasi och förståelse. När ni till fullo inser det här kommer er värld att förändras, för ert samhälle kommer bara att reagera på kärlek och hjälp för Alla.

Ni är inte ensamma. Kom ihåg att jag är med er. Jag kommer att vara ert resesällskap, för jag är väl bekant själens mörka natt. När ni möter den blir ni starka. Jag är er Moder Sekhmet. Jag ser er som starka varelser med kreativ potential, och jag tittar på er genom kärlekens ögon.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...