Rådet via Ron Head, del 1, 2 april 2018

 Rådet via Ron Head, 2 april 2018    

 

 

Och nu, utifrån dina beräkningar, går du in i Mindspace i april. Det är bara det, vet du, Mindspace. Du använder ett begrepp för att fördriva tiden, för att förklara något du ännu inte förstår. Detta är fel, men det är inte det felet vi önskar diskutera i dag.

Om du tillåter oss, önskar vi återkomma till några saker som vi förklarat tidigare, påpeka deras betydelse och spetsa till det lite, på vårt sätt.

Trots att det i många av våra meddelanden uppmanas, genom denna och andra kanaler, att du gärna vill sätta ett datum, som en tänkt minnesmarkör, eller hur? Med denna förväntan om händelserna som är i annalkande, vill vi informera dig om, på ett begripligt sätt, att det sannolikt kommer att ske inom en snar framtid.

När du beter dig så, går många in i ett ökat tillstånd av förväntan, om att något nära förestående ska hända, som löser alla era problem. Där ligger det du kallar ”gnidningen”. Det kollektiva fältet är fortfarande påverkat av ”äntligen blir jag räddad” till det överväldigande, det växande ”Vi har fått det! Låt oss ändra på det”!

Nu ändras det inte på någonting. ”Magnetismen” av dina stigande frekvenser avtar något.

Vi rekommenderar att så mycket som möjligt av besvikelsen, resignationen och depressionen snabbt blir ersatt av intentionen, beslutsamheten och förväntan, så mycket som du bara kan uppbåda. Alla dessa positiva attityder ökar dina och kollektivets frekvenser. Som vi har sagt många gånger förut, du kan inte höja dina egna vibrationer utan att höja allas. Naturligtvis fungerar det också i omvänd ordning. Vilket visar på att ett förväntat misslyckande hjälper till att stanna upp, vilket i själva verket är oundvikligt. Låt oss förstärka det – oundvikliga!

Vi vill också be dig, ännu en gång, att upphöra med att hänga upp dina egna förhoppningar på någonting som ska ske, för att få fördelar i något som kommer att hända. Ditt beteende förvandlar dessa händelser till påskharar eller julklappar. DU är den som handlar så och vi menar att DU, är kollektivet. Vänligen släpp dessa förhoppningar om att bli räddad, kavla upp dina andliga ärmar och anknyt till prestationerna. Gör dig själv till den vars vibrationer skapar det som önskas.

Detta sägs om och om igen.”Var den förändring du vill se i världen”. Lyssna på din Michael Jackson när han sjunger ”Man in the Mirror”. Din värld är bara en reflektion av dig själv. Så gör ditt jobb, som den att vara den hundrade apan. Kanske behövs det bara en apa i dag. Var den apan! Har du inte tid att meditera, att be, att skapa, le mycket, skratta lite. Hjälp någon att komma ut bara en liten bit. Bry dig!

Till sist, du kan sakta ner. Du kan snabba upp det. Men det KOMMER. Och du frambringar det.

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head mottagit (det är jag). Den första är Wisdom of Michael, finns HÄR och den andra är it Rings True, finns HÄR. En tredje bok sammanställs nu.

Copyright c Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

Du gillar kanske också...