Montague Keen via Veronica Keen, 2 april, 2017

Montague Keen

via Veronica Keen

2 april, 2017

 

Under de nästkommande veckorna kommer ni att få se sanningen vinna över ondskan. Denna kamp har utkämpats på flera nivåer; vissa av dem är ni medvetna om, trots att de är dolda för snokande ögon. Att hålla mänskligheten blind för det som har genomförts var enkelt tills människorna påbörjade sin uppvaknandeprocess. Den fullständiga skräcken i ert förslavande har ännu inte blivit avslöjad. Det finns många som är helt vakna och medvetna om vad som behöver göras för att befria mänskligheten.

Veronica hade planerat att visa er en intervju av Miles Johnston med en Super-Soldat.

Videofilmen fick namnet ”ORSAKEN TILL PIZZAGATE”. Men den blev borttagen från YouTube. Super-Soldaten förklarar att Kabalen vill att ni ska förstå och acceptera det faktum att för att de ska kunna existera på er Jord, så är det nödvändigt för dem att få dricka era barns blod och äta deras kött. Detta är ett av livets fakta för dem. Att få se detta förklarat av en individ som gått i utbildning hos dem, skulle ha målat upp bilden för er.

Att någon är villig att sätta stopp för dylika sedvänjor är ett stort steg framåt. Försök se denna intervju med Miles Johnston. Bägge sidor om livet arbetar tillsammans för att få stopp på denna onda praxis. Mänsklighetens framtid beror på att den kan stoppas. Enbart Amerika försöker tackla detta problem, men pressen och TV-kanalerna som ägs av Kabalen vill inte rapportera om det. Bevisen finns för dem som vill veta sanningen. Genom att ni har trott på propagandan så har ni under alla dessa år hållits fångna i slaveriet.

Förra veckan berättade jag att det som inträffade i London var en FALSK FLAGG-HÄNDELSE. Nu kommer vi upp med bevisen.

Ole Dammegård: Statue of Liberty – NYC is next NWO False Flag. Förutsågs den 22 mars i Westminster. En intervju med Alfred Lambremont Webre.

Se på de två knivarna som ni fick höra att hade huggit en polisofficer. DET FANNS INGET BLOD PÅ DEM. Man gjorde stora misstag i Falsk Flagg-operationen i London; vissa av dem är skrattretande, de är så uppenbara. Se på dem med öppet sinne. Denna händelse i London talar om för oss att den nästföljande blir i New York. Den visar, utan skuggan av tvivel, att ni blir förda bakom ljuset och att man ljuger för er. Allting är en charad, arrangerad av era regeringar för att skapa rädsla, så att ni ska lämna över er frihet till dem (den lilla frihet som ni fortfarande har).

Varje falsk-flagg-attack talar om för er var den nästföljande kommer att inträffa. DET ÄR ETT SPEL. Kabalen skrattar åt er för att ni är så dumma att ni inte inser deras spel. De talar om för er vad de tänker göra och ni låter dem göra det. De tror att denna händelse frikänner dem från all skuld. Allt de någonsin behöver göra är att åsamka er rädsla och ni låter dem få fria händer att göra vadhelst de önskar.

Att attackera min fru för att hon försöker öppna era ögon, för att befria er från slaveriet, är patetiskt. Jag talade om för er att 2017 och 2018 kommer att komma med många problem och prövningar för mänskligheten. April kommer att visa sig bli en sådan testperiod. Låt inte rädslan ta över. När ni står i ert eget ljus har ni inget att frukta. Rädsla är Kabalens största vapen mot er, men de kan inte göra någonting utan att ni samarbetar. Om ni vägrar acceptera rädslan blir de hjälplösa. De behöver er för att överleva på Jorden. Dem vilkas kraft de fruktar, låser de in i fängelser. Korrumperade advokater får betalt för att hålla dem kvar där. Det är någon som idag läser detta meddelande och som känner till sanningen gällande en specifik ung man. Jag ber denna person att vänligen hitta detta i sitt hjärta, att föra fram denna bevisföring till ljuset, så att mänskligheten ska kunna överleva. Ni kan få ett slut på era medmänniskors lidande. Det behövs bara lite mod.

När kallelsen kommer att ni ska stå sammanslutna, var beredda. Ni är trots allt 99% som står mot de 1% som vill förstöra ert liv och er värld. Var medvetna om vilka ni är och vilket ert syfte är och håll fast vid det. Vägra placeras i KABALENS MIXERGRYTA, som de har planerat för er. Var stolta över er härkomst. Ni har befunnit er på Jorden alltsedan tidens begynnelse. Er historia finns överallt för dem som önskar ta del av den. Inkräktarna anlände till Jorden av misstag, de gillade vad de såg och ville ha den för sig själva. Det är då Mänsklighetens problem började. Kabalen utplånar den mänskliga rasen med hjälp av vaccinationerna, maten, luften och knarkbaserade läkemedel. Ni låter er själva bli lurade, om och om igen, att tro på lögnerna. Detta måste få ett slut. Svaren på alla era problem ligger i era egna händer. Återta kontrollen över era liv och er värld. Gör så många efterforskningar som möjligt, så att era ögon hålls vidöppna för sanningen och stå fast vid den.

Min kära, skadegörelsen på din parkerade bil är upprörande. Det var avsiktligt. Bankandet på ditt sovrumsfönster klockan 05 i morse var långt mer allvarligt. Det var menat att åsamka rädsla och det gjorde det. Att få bort den var traumatiskt för dig.

För evigt, din beundrande Monty.

 

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...