Montague Keen via Veronica Keen 27 november, 2016

wpd4bc9436_06

Montague Keen

via Veronica Keen

27 november, 2016

Kabalen leker med människors sinnen. De gillar att få se er slå på varandra. Det är så som de alltid har kontrollerat er . . . det fungerar! Använd er intelligens: Vem äger MASSMEDIA, alltihop! Hur kan ni varenda gång falla för deras lögner? De tar en mening och bara genom att ändra ett enda ord, ändras hela dess innehåll fullständigt. Men likt får, accepterar ni allihop Kabalens lögner. Ni blir lurade. Ju mer stress, förvirring och misstroende som de kan skapa, desto mer låser ni in er under deras kontroll. De är experter inom detta område. Ni håller bara precis på att vakna upp till det. Kontrollera varje uttalande för er själva, bestäm därefter vad som faktiskt blev sagt.

Mr. Trump är ingen politiker. Han talar inte som en politiker, så ibland gör han misstag. Han är ert enda hopp, så ställ er bakom honom och säkerställ att han vet vad mänskligheten behöver få gjort. Människornas vilja är mäktig och med hans makt bakom sig, så finns inga gränser. Detta är er stora chans att införa nödvändiga förändringar för mänskligheten, för att den ska få leva vidare på Jorden. Lita aldrig, aldrig på Kabalen. Säkerligen har ni lärt er det vid det här laget. Återta er makt. Vakna upp till de förändringar som är på gång överallt omkring er.

Kabalen blir i hög grad exponerad för vad den är. Ja, det är sant, DE ÄR SATANISTER. Min kära hustru försökte avslöja detta i England för cirka 30 år sedan, men Kabalen förhindrade det. Nu blir allt exponerat över hela världen. Låt det inte sopas under mattan en gång till. Satanister behöver dricka blod, helst småbarns blod. De äter dem så att de ska kunna överleva på Jorden. Bevis på detta finns överallt runtomkring er. Vänligen blunda inte för detta, eftersom ett avslöjande måste få inträffa. Många som försökte avslöja detta har blivit dödade, vissa av dem blev öppet mördade, som en varning för andra att hålla tyst. När Kabalen inte kan döda er, arrangerar de brottsscener i Hollywood-stil, för att försäkra sig om att ni ska bli fängslade. De tillåter aldrig fallen att komma upp i domstol, eftersom de inte kan riskera att den oskyldiga personen blir frisläppt. Det finns tusentals sådana oskyldiga människor inlåsta, över hela världen, speciellt i Amerika. Det värsta landet är Amerika; det förekommer ingen rättvisa där. Ni behöver bara titta på USA:s Regering för att begripa det. USA:s Fema Camps står alla beredda, redo att låsa in folket. Men har deras regering berättat för dem om dessa läger? Deras skattedollars användes till att färdigställa dem. Frågor behöver ställas, eftersom er framtid beror på det.

Kabalen är orolig. Den håller på att tappa sin kontroll. Hillary Clinton var deras biljett för att kunna fortsätta ha kontroll över mänskligheten. Hon lovade dem de KRIG som Kabalen behöver för att kunna överleva. Men äntligen håller ni på att öppna era ögon. Ni avslöjar det som ni ser och DE GILLAR DET INTE. Ni kommer aldrig att få veta hur viktig omröstningen om Brexit var. BREXIT VAR DEN FÖRSTA SPIKEN I KABALENS KISTA. De trodde aldrig att det engelska folket var tillräckligt intelligenta för att kunna genomskåda deras spel. Mr. Trump är DEN ANDRA SPIKEN I KABALENS KISTA. Det är varför Mr. Nigel Farage hjälpte Mr. Trump. Farage visste hur viktigt det var att få Mr. Trump vald. Vem kommer att lägga till den tredje spiken? Kommer det att bli Polen? Många länder i Europeiska Unionen vill bli fria från denna korrumperade kontroll. Kabalen skapar en enorm smältdegel i Europa, för att blanda alla raser så att det inte kommer att finnas någon engelsman, fransman, holländare osv, de planerar att förstöra alla europeiska länder, inklusive HELA DERAS HISTORIA OCH ALLA BEVIS PÅ ANRIKA EUROPEISKA FOLK. Ni fick höra lögner om den Europeiska Unionen. Mr. Nigel Farage genomskådade deras planer och bestämde sig för att avslöja dem. Vi står i tacksamhetsskuld till honom.

Det är aldrig lätt att vakna upp. Det är inte så roligt att få se en så stor ondska och korruption som ni aldrig tidigare har lagt märke till. Det är inte trevligt att få se dem som ni tidigare haft tillit till, som sataniska mördare, och vilkas lögner ni har accepterat som anledningar till krig. Mr. Mass-Förstörelse-Vapen är åter på krigsstigen i England. Han kräver ett omval gällande Brexit. Han vill manipulera det, för att hålla Storbritannien kvar i EU. Vem i hela världen skulle någonsin kunna lita på den mannen igen? Mr. Skjortan-innanför-Kalsongerna avslöjar sig själv av samma anledning. Man kan inte lita på honom. Kabalen vill inte förlora sin makt. De anlitar ’Rent-a-Voice’ i ett försök att hålla britterna under kontroll. Det går aldrig att lita på dem, någonsin.

Det är en unik tid. Det är er stora möjlighet att frigöra er själva från Kabalens onda kontroll. De som försöker avslöja korruptionen blir ständigt attackerade. Dessa attacker blir för varje dag alltmer ondskefulla. Men attackerna visar att de håller på att bli rädda. Dammluckorna har öppnats och de har ingenstans att gömma sig. De har förlorat kampen om Jorden. Tidvattnet har vänt till mänsklighetens fördel.

Gå samman och ni kommer att få den frihet som människorna längtar efter. Den mänskliga andan är redo. Energin ökar för varje dag och när den sprider sig, väcker den upp fler och fler. Välkommen till den nya gryningen, mina vänner.

Veronica, min kära, den attacken var ondskefull. Den var extremt allvarlig. Dessa attacker visar att de håller på att förlora och att de är rädda. Deras ansträngningar att hindra den unge mannen från att återvända till Storbritannien kan bara påvisa hur rädda de är. Ditt beslut att inte åka till sjukhuset är det rätta. R hjälper dig att komma över det. Du vet att du utsätts för detta, min kära. Vi finns vid din sida vid denna svåra tid.

Vi omger dig med kärlek. Din beundrande Monty.

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...