Simon Petrus via Ann Dahlberg, 4 augsusti, 2017

Simon Petrus

Fredag 4 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Simon Petrus och jag är här idag för att stärka alla uppvaknande själar i deras tro på sig själva och det de upplever. Den sanna verkligheten finns inom dig, det du ser och hör från din inre verklighet, det är den som är sann. Jag Simon Petrus älskar er människor på Jorden. Jag har vandrat vid er sida i tusentals år och jag har tillsammans med er aldrig givit upp hoppet om den inre vackra värld som vi alla bär på innerst inne. Det har varit med och motgångar på både ett personligt och på ett världsligt plan. Vi har dock alla kommit tillbaka och gjort nya försök att förändra oss själva och den värld vi lever i. Till slut har vi upptäckt att den enda vägen går genom vårt hjärta till Gud som är Vår Allsmäktige ledare och som bara väntar på att vi ska återvända till honom och dela hans kärlek och vishet. Gud är ren och kärleksfull energi som omfamnar oss alla närhelst vi vänder tillbaka till honom i våra hjärtan.

Vår själ strävar nu efter att förena sig med allt som ”är” den enda sanna verkligheten som finns och som är fylld av kärlek och vishet. Vi är som många har sagt förut, vi är ”ett” med allting, till och med våra kroppar bär den visdomen med sig. De är som små miniatyrer av det universum som finns runt er. Ni är allt, har allt men har glömt bort vilka ni är. Slöjan dras nu bort från era ögon och ni ska åter igen se och förstå den djupare meningen med livet. Livet som pågår överallt i universum och ni är en del av detta stora ofantliga universum. Ett liv på Jorden blir bara ett ögonblick i detta stora perspektiv. Förstå att ni aldrig har varit ensamma, ni är en del av oändligheten och ni är en del av allt som existerar ute i rymden.

Ni är älskade bortom er förståelse och ni har många som väntar på er nu från när och fjärran. Ni har även guider från när och fjärran beroende på var ni har valt att delta någonstans i den stora rymd som ni tillhör. Ni är ute på ett fantastiskt uppdrag och ni är påhejade från när och fjärran. Det är mycket som händer runt den Jord som ni befinner er på. Er Jord är på väg upp till de högre dimensionerna och alla varelser på Jorden befinner sig i konstant utveckling. Kroppen och själen arbetar frenetiskt med att hålla jämna steg med Moder Jord. Det är svårt i denna tunga densitet men ni får god draghjälp av ljuset och er kamp för ljuset är väl värt att bevittna. Många tårar av glädje rinner ner från mångas kinder idag, när de ser hur ni kämpar och vilka stora framsteg ni gör.

Det närmar sig slutet nu kära barn på Jorden. Er kamp är snart över och bättre, kärleksfullare tider finns bakom hörnet. En del av er ser det redan, några fler har börjat skymta det och den stora massan rör sig sakta framåt. Fler sanningar har kommit i dagen och fler börjar granska sitt inre och den yttre värld de befinner sig i. Jag gläds med er idag, mitt hjärta är varmt och kärleksfullt för den kamp som ni har fört på Jorden. Jag är själv en del av denna kamp, så jag omfamnar er alla som de bröder och systrar ni är. Ni är min familj och jag älskar Er allihop.

Ljuset har återvänt och tillsammans med det så har kärleken stigit in i våra liv.

Tack för ordet

Simon Petrus

Du gillar kanske också...