Rådet av strålande ljus via Ailia Mira, 6 januari 2017

Rådet av strålande ljus via Ailia Mira, 6 januari 2017

 

Hej kära vänner, Under detta nya år, den här nya början, kommer du att finna att det fortfarande är många val för dig att göra och vara uppmärksam på. De beslut du fattar genom dessa val innebär att du lever din frihet.

Vi träder in i detta fokus i världen genom den här överföringen. Genom att Ailia expanderar och höjer sig med oss, översätter hon vibrationerna av vår kontakt och förmedlar med oss erbjudande om vägar av ljus som stödjer ert högsta medvetande i förkroppsligande. Det är vårt mål.

Vi vet att ni har många alternativ i era liv och många saker ni bryr er om. Vi vet att du är här som en unik evig själ som ingjuter denna mänskliga form med din signifikanta energi. Vi söker efter samarbete med dem som genljuder med vårt arbete så att du kan minnas din evighet och koppla in er omedelbara förmåga att skapa, direkt, och kommunicera, direkt och leva i visshet, i direkt arbete med allt som är du.

Din livskraft utvecklas med din frekvenshöjning och ökad medvetenhet. Du för mänsklighetens expansion framåt genom dina skiften och förändringar i medvetenhet. Din DNA, strukturen och budskapen i din kropp, blir med den energi du fokuserar på, informerad om skiftena i din medvetenhet. Du förändrar ditt DNA genom att tänka och agera annorlunda, du överför dessa instruktioner via din frekvens och ditt tillstånd av fokus.

Många människor upplever att deras DNA kontrollerar deras liv. Vi vill påminna er om att ni aktiverar, förändrar och kan skifta ert DNA. Dessutom valde ni er kropp specifikt innan ni trädde in i den som själ och blev människa. Så det finns ingenting som behöver begränsa dig i den här formen, nu eller någonsin.

Ljuset inom dig, strömmen av medvetenhet från din själ förser dig hela tiden med alla frekvenser du behöver för optimalt uttryck. Du tillåter eller sprider dessa energier genom att vara mer eller mindre ett med den medvetenhet, som du betraktar som din själ. Din själ är din Källa och allt du önskar känna som erfarenhet och förmåga, är tillgängligt för dig, genom din direkta och omedelbara kontakt med det som du flödar fram genom, ditt sanna Jag.

Som ditt Sanna Jag, känner du stor uppskattning för allt du skapar och allt du upplever. Ditt sanna Jag har ingen agenda för livet och är angelägen att omfamna allt du tänker och fokuserar på och utvidga det med dig och för dig. Ditt Sanna Jag står i linje med allt du har genom ditt fokus, inkluderat i dina val av erfarenhet och kallar på dig till Enhet med din evigt utvecklande, evigt expanderande versionen av dig som du väljer fritt genom ditt fokus.

Världen omkring dig finns där för att hjälpa dig att upptäcka vem du är och för det roliga i att samarbeta och utforska dig själv på ett nytt och unikt sätt – genom att vara människa med fokus. Den här livstiden, olikt många tidigare livstider på Jorden, rör sig fortare och detta beror på att det finns en större koncentration av icke-fysisk energi i ditt Sanna Jag, och i många andra. Människor öppnar upp för sitt inre ljus och för mysteriet i att finnas till. Det finns mer medvetenhet nu än någonsin förut, kollektivt, är ni evig själ som lyser i formen av människa. Denna kunskap befriar mänskligheten från gamla idéer om vad som krävdes för att känna kärlek, hopp, sanning, klarhet och skapande.

Vi firar med er, ert fokus här och ert förverkligande. Vi älskar att ha denna möjlighet att skapa tillsammans med er.

Just nu, i den här särskilda kontakten, önskar vi bara påminna er om dessa enkla och vackra sanningar, och med den här eleganta reningen, inbjuda er till att också förstå att det finns inget fel med er som behöver uppmärksamhet. Det är inget fel med era liv som behöver uppmärksamhet. Det är inget fel med er värld som behöver uppmärksamhet. Det är inget fel med era relationer som behöver uppmärksamhet. Det finns inget fel med någon annan person som behöver din uppmärksamhet. Alla budskap och uppfattningar som kommer ur idéer om att det är något fel eller att det finns något bättre och som försöker vägleda ditt liv och din person i enlighet med det, har uppkommit ur begränsning och lägre frekvenser i vilka helhet inte är synlig.

I enhet med Allt som är, är allt omfamnat, vårdat, känt och älskat. Inget har mindre värde och inget är i behov av lagning.

Så, vad kan detta betyda för dig? Hur skulle du leva annorlunda om du förstod detta? Vad kan du släppa ur fokus? Vilken lättnad kan du tillåta?

Ni har alla preferenser och önskningar som är naturliga uttryck av er specifika energi i relation med var och vad du upplever i ditt fokus. Det är naturligt och får dig att omsorgsfullt arbeta vidare med att uttrycka ditt sanna Jag och expandera ditt liv. Förväxla inte preferenser med rätt och fel. Förvirra inte dina preferenser med idéer om ultimata sanningar. Ni har alla sann mening som kommer direkt ur själens visdom i nuet och att leva ditt Sanna Jag mer och mer fullt här, är att vara sann inom din egen helhet. Du vet detta genom att känna vad som känns för dig. Du kan känna igen sanning i andra, i en sång eller i något någon firar eller förnekar, men visshet om sanningen kommer inifrån.

Världen vaknar till mycket mer än gudomlighet. Det genomgripande skiftet i mänskligheten sker mot suveränitet. Det finns ett grundläggande misstroende bland många inför att vara självcentrerade och ändå är det bara genom att vara självcentrerad som man kan tillåta att inre harmoni och kärlek till livet upplevs och uppfylls. Genom att leva med omsorg om allt som du är ger du kraft till allt att uttryckas fullt genom dig, som dig, här och nu.

Det är denna framträdande och sammanhållna närvaro som vi känner som dig och vi älskar och njuter den expansion som sker genom att du tillåter mer och mer av din helhet att komma fram.

När du börjar detta nya nu, uppmuntrar vi och inbjuder dig till att låta dig själv vara fri från allt som begränsar dig och allt som instruerar dig och allt som försöker få dig känna skam, skuldbelägga dig, tala om för dig, kräva av dig. Vi inbjuder dig till att bli den ultimata auktoriteten över din upplevelse i direkt visshet och samarbete med Allt Det Du är.

Vi vet att du tvivlar på din förmåga att göra detta – att leva i sanningen om att du är perfekt och evig, här. Ändå är det naturligt att göra det och det är lätt och enklare än du någonsin kan föreställa dig, om du orienterar dig till din förening och låter andra vara. Ju mer du tillåter dig själv leva din egen sanning genom suverän förening med fokus på varandet ju mer kraft ger du till allt liv att uttrycka och förstå harmonin och skönheten i Skapelsen.

Allt är väl, älskade. Allt är väl och ni är rena och perfekta och inget fattas er och nu är en så bra tid som någonsin att låta det bli din visshet.

Vi prisar er i ljus.

Jag är Ärkeängeln Michael med Rådet för Strålande Ljus.

 

Du gillar kanske också...