Montague Keen via Veronica Keen, 9 april, 2017

Montague Keen, 9 april 2017

Via Veronica Keen

 

Hur Vita Huset infiltrerades är nu offentligt. Kommer ni ihåg första gången Donald Trump besökte Vita Huset? Hur säker han såg ut, som en man som såg fram emot att bli president. Kom ihåg att när han senare kom ut från sitt möte med Obama såg han chockad och oroad ut. Både hans säkerhet och hans ordval hade förändrats. Han hade fått lära sig att man bara är president till namnet, och att det är den dolda regeringen som fattar besluten.

Donald Trump vägrade att acceptera det. Han jagade pedofilerna i den dolda regeringen och han var framgångsrik. Den dolda regeringen tyckte inte om det. De måste hitta ett sätt att stoppa honom, så de tog bort alla Trumps medarbetare och ersatte dem med sina egna. Men detta var inte nog för dem, så de försökte komma åt honom genom hans egen familj. Den dolda regeringen vill bli av med honom, eftersom de inte kan köpa eller kontrollera honom.

Detta är viktigt, mina vänner. Den dolda regeringen vill att ni, folket, ska vända er mot Donald Trump till deras fördel. Det är viktigt att ni fortsätter att stödja honom genom att hjälpa honom att se hela bilden. Slutet är nära för den dolda regeringen. Hjälp dem inte att behålla kontrollen. De har blivit avslöjade och hela världen tittar på med fasa.

Trump är fånge i Vita Huset. Tekniker som är okända för människor i gemen, används för att få presidenten att utföra Kabalens arbete. Det är djävulsk ondska i dess sanna bemärkelse. Det är så världen har styrts i hundratals år. Ni har tidigare sett vad som händer med presidenter som har stått upp för det de har trott på. Trump vill ha en värld som är fri från dominans av onda krafter. Ingen politiker kommer att ge er det, för de har redan sålt sina själar för att komma in i politiken.

Jag ber er att själva undersöka vad som sägs i följande video. Allt förklaras i enkla termer.

ALL HANDS ON DECK! You can help dismantle the deep state!

Betrayed by Ivanka — another look at Trump’s missile strike

Händelsen är beräknad att ske snart och den kommer att avslöja mycket mer, så var beredda. Allt som ni har fått lära er, vilket det är genom skolan, universitetet eller familjen, är helt fel. Man ljög för er. Ni måste börja om och lära er sanningen. Hjälp varandra att förstå och acceptera sanningen. Religionen har spelat en viktig roll i detta stora bedrägeri. Den måste också avslöjas och tas bort.

Den dolda regeringen är inte till 100 % mänsklig, de låtsas bara vara det. De tycker inte om människor, de vill bara ha det ni har. Att döda människor faller sig naturligt för dem. Att dricka människoblod är mycket mer utbrett än ni kan föreställa er. Fram tills nu var allt det här en väl bevarad hemlighet. Historien visar att de sparkades ut ur många länder för detta brott mot mänskligheten. Framgångarna med att komma tillbaka till varje land visar hur smarta de är på att lura den mänskliga rasen.

Ni håller på att vinna kampen. Allt kommer att avslöjas inom kort, sedan är det upp till er att komma samman och återställa er värld. Alla gifter måste rensas bort från jorden, så att den kan användas till att producera livsmedel som är lämpliga för konsumtion. Likaledes måste alla gifter avlägsnas från sjöar, hav och luft. God hälsa kommer att bli följden.

Regeringarna kommer att vara av folket för folket. Fred åt alla människor kommer att bli ett mantra. Allt detta finns nu på er tröskel. Välkomna till ert nya liv. Arbeta med att återställa Jorden och all hjälp ni behöver kommer att vara tillgänglig för er. Att återställa Jorden är ett enormt projekt och alla sidor av livet är inblandade i det. Kabalen förlorar lite mer kontroll för varje dag som går, och kommer snart att tvingas acceptera sitt nederlag. De har ljugit och fuskat sig till makten. Det här kommer aldrig att tillåtas hända igen.

Kabalens falska händelser (false flag) har ökat i antal. De har förlorat sin effekt, eftersom ni nu är klokare än dem och kan se igenom dem. Vad kommer de att hitta på härnäst? Det är dags för dem att packa sina väskor och förbereda sig på att lämna Jorden. De har levt väl på mänsklighetens blod, svett och tårar. De kommer att tvingas lämna Jorden från samma punkt som de tvingade sig in på Jorden.

Den framtid som ni nu är i färd med att skapa, kommer att säkerställa att Jorden kommer att förvandlas till det paradis som det en gång var. Var och en av er är här på Jorden för att se till att det händer. Människan har påbörjat processen med att återvinna Jorden och återupprätta fred och harmoni. Be för Mr Trump, för han behöver gudomligt skydd och ledning. Överge honom inte eftersom det är det Kabalen vill att ni ska göra. Er framtid är i era egna händer, hantera den med omsorg.

Min kära, ännu en tuff vecka. Många andra har också blivit attackerade. Det kommer inte att dröja länge nu.

För alltid, din beundrande Monty.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Website: The Montague Keen Foundation

Du gillar kanske också...