Montague Keen via Veronica Keen, 9 oktober, 2016

wpd4bc9436_06

Montague Keen

via Veronica Keen

9 oktober, 2016

Jag fylls av förfäran när jag betraktar det som era korrupta regeringar påtvingar er. De lögner och den desinformation som matas till er från alla fronter är hårresande. NWO, som gömmer sig bakom sina många masker; Vatikanen, Kungahuset och regeringarna, så väl som alla tidningar och TV-kanaler, som de äger. De drar alla åt samma håll, medan de låtsas ha kommit till samma slutledning, alla på egen hand.

Den som kallar sig själv Påve Francis försöker få er att känna skuld för att ni försöker skydda Europa. Jag försäkrar er, Vatikanen känner till allting om skuld, för det är ett vapen som de effektivt har använt i århundraden. Den Katolska Kyrkan har genom åren olagligen dödat miljontals oskyldiga människor. De gillar blodbad, medan den skräck de genererar, är livets syre för dem. Deras sanna historia skulle chockera er ända in i märgen. Vatikanen är inte vad ni har fått höra, långt ifrån det.

Ni frågar: vem talar sanning i dessa tider av förvirring? Endast Putin allena talar sanning för er. Han önskar inte krig. Han vill skydda sitt folk och sitt land. Onda människor försöker avlägsna honom, samma onda människor som har fått mänskligheten på knä. Dessa män och kvinnor har infiltrerat varje land och har bluffat sig till maktpositioner och har sedan följt sina slipade planer för att ta över världen, för att kunna införa sin Nya Världs Ordning.

Tro inte på dem. Låt inte er själva luras av deras uppvisningar av ”vänskap och omtanke” för mänskligheten. Målet är att få bort er från Jorden. De är välorienterade gällande de lögner med vilka de lyckas lura en del av er. Majoriteten av er kan nu se dessa lögner för vad de är och ni ryggar för dem. Ni måste skydda er art. Mänsklighetens framtid ligger i era händer. Det är ett enormt ansvar, så hantera det med omsorg.

Jag gick över till spirit för 12 år sedan. Pressen för NWO har eskalerat enormt alltsedan den tiden. 9/11 placerade ett stort frågetecken över de uppenbara lögner, som ni då fick höra och Kabalen var inte förberedd på de frågor ni ställde. Det blev början på slutet för Kabalen. Vetenskapsmän och ingenjörer avslöjade de lögner som ni fick höra från USA:s regering. Tänk på detta, mina vänner, USA:s regering dödade gladeligen 3000 människor så att de skulle få invadera Irak. Det bevisar bortom alla tvivel att de inte bryr sig ett jota om er. Hur skulle ni någonsin kunna ha tillit till dem igen?

Ni ser det sätt på vilket de använder sina falska flagg-händelser för att införa sin kontroll över era liv och era länder. Att döda är för dem ett sätt att leva, det spelar ingen roll ifall de använder krig, sataniskt mördande, svält, översvämningar eller fullständig förstörelse. Ni kan inte förbli tigande i ytterligare ett endaste ögonblick. Försvara er själva, men inte med våld. Vägra strida i de krig som upprätthåller deras korrupta regeringar. Denna Kabal använder allt som är möjligt mot er, men makten ligger i era händer. Vägra följa deras order.

Amerika är i färd med att få uppleva precis vad Kabalen är kapabel till. Fastän folk kan se Fema- lägren, alla förberedda, så gör man fortfarande ingenting. Vad är det som behövs för att väcka upp folk? Era hjärnor är upptagna med valet av en President, som alltid kommer att lyda Kabalens order. Det spelar ingen roll vem som blir vald. De dödar alla som rimligtvis ställer sig upp mot dem. Kom ihåg President Kennedy!

Den amerikanska ursprungsbefolkningen fick uppleva att allting fråntogs dem. De måste beundras, för de är starka på grund av att de vet vilka de är. De har bevarat sin kunskap och de lever fortfarande enligt den. De andra amerikanarna är de som flydde från andra länder, sökande efter ett bättre liv. De är en blandning av allting. Deras rötter finns i andra länder. Nu måste de stå enade för sanningen och rättvisan för alla invånare i Amerika, oberoende var de härstammar ifrån.

Fråga nu er själva: varför önskar Amerika krossa Ryssland? Se tillbaka till när Tsaren och hans familj mördades. Det ryska folket led. Det är deras förtjänst att fastän de led, så återhämtade de sig. Aleksander Solzhenitsyn skriver på ett briljant sätt om denna förfärliga tid av lidande. Tillsammans har det ryska folket åter en gång i hög grad arbetat upp sitt land. De har återhämtat sig och klarar sig bra med Putin, en ledare som bryr sig om dem. Nu kommer den onda Kabalen, med fradgan ur munnen, och kräver krig. De önskar förstöra Ryssland igen. Men Ryssland är inte er fiende. Era makthavare är er fiende.

Se på alla de länder som har blivit förstörda alltsedan 9/11. Allting ingår i planen. Jag säger er, mina vänner, DETTA ÄR HISTORIEN SOM UPPREPAR SIG SJÄLV, för samma människor håller fortfarande i trådarna.

Hur mycket längre kommer ni att stå ut med det? Allting är en massiv konspiration. Allt som ni har fått lära er, om det så var i skolan eller på universitetet, allt det är lögner. Det är det som kontrollerar er. Ni har fångats av lögnerna.

Sök er till sanningen eller gå under. Med sanningen följer frihet från kontroll och styrkan att hantera korrupta regimer.

Kliv in i er egen kraft. Den finns där, den väntar på att ni ska bli vilka ni är. Jorden i all sin storhet, är er att återställa till vad den en gång var. De som invaderade Jorden har sitt val, antingen att leva på Jorden som människor, eller att lämna Jorden för alltid. De måste få tillåtelse att ge sig av.

Oberoende av hur frestade ni är, sänk er aldrig ner till deras nivå, genom att söka hämnd. De är inte värda det. När all denna negativa energi för evigt har avlägsnats, kommer livet på Jorden att bli saligt och fred kommer att bli allenarådande. Detta måste vara ert mål för mänsklighetens framtid. Allting ligger i era händer.

Min kära, din vän har gett dig goda råd. Din hälsa kommer med tiden att förbättras. Du står inför en mäktig fiende vars mål är att få dig ur vägen. Mycket görs för att hindra oss, på denna sida av livet, från att göra mer för att hjälpa till. De håller på att förlora sin makt och det har kommit som en chock för dem. De förväntade sig aldrig det, eftersom de trodde att de själva var osynliga.

Vi kommer att lyckas. De rätta människorna kommer att befinna sig på rätta platser vid rätt tid. Försök få lite vila, när det är möjligt, eftersom du inte är någon ungdom, min kära. Anden är villig, men ibland är köttet svagt.

Du omges ständigt av kärlek.

Din beundrande Monty.

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...