Veronica Keen – Kanaliserar Montague Keen – 25 februari 2018

Veronica Keen – Kanaliserar Montague Keen – 25 februari 2018

 

Ni har lämnats utan tvivel om hur långt Kabalen kommer att gå för att hålla sig kvar vid makten. Även ni var chockade. Ni inser inte hur lågt de kommer att gå för att förstöra allt som kan hindra dem att slutföra sina onda planer. Många av dem har mött det faktum att deras planer är dömda till misslyckande och har bett om barmhärtighet. De vet att de inte kan dölja sanningen från mänskligheten under mycket längre tid. Absolut allt som människor tilläts att veta var strikt kontrollerat: totala lögner. Allt var utformat för att förhindra att människor utvecklades. All kunskap var dold. Kabalen kontrollerar tillverkningen av mat och droger. De har framgångsrikt övertygat människor om att de behöver deras dödliga vaccinationer och droger.

Människan levde framgångsrikt på jorden långt före Anunnaki anlände och letade efter guld, och sedan bestämde sig för att ta över. De kontrollerar fortfarande detta fram till idag. De har antagit många gestalter. De ser alltid till att människan ser upp till dem. Men deras avslöjande är garanterat. De kan inte längre gömma sig bakom en slöja av lögner. De är i maktpositioner överallt; ibland dolda, ibland helt öppet. Era regeringar lyder dem medan era politiker låtsas ha makten. De är den dolda handen, den verkliga kraften som styr alla. Ni kan se för er själva makten som utövas av religioner. Fråga er varför religion accepteras utan att ifrågasättas. Varför tvingades religion på er? Varför tvingades ni att acceptera sådana lögner.

Kärlek och fred bör vara målet för mänskligheten. Nu har ni möjlighet att ta tillbaka er makt och se till att kärlek och fred råder. Nu har ni antalen för att ta tillbaka kontrollen. Ni kan se att kejsaren inte har några kläder. Allt var en illusion och ni blev alla intagna av den. Men illusionen kan inte hålla er i gisslan ett ögonblick längre eftersom ni är fria. Fria att utforska sanningen, fria att se vad som användes för att skapa rädsla i era liv. Fria att se allt som användes för att hålla er som gisslan. Fria att skydda era dyrbara barn från pedofilerna som finns överallt, så organiserade att de har opererat precis framför näsan på er, men ni misslyckades med att se dem fram till nu. Ni kan aldrig någonsin stänga era ögon för det här problemet igen. Ni är skyldiga era barn att förhindra att de utsätts för de lögner som ni var tvungna att acceptera. Låt inte lögnerna få en annan generation under kontroll. Utbildningen misslyckas med att lära ut sanningen, eftersom den är helt kontrollerad av Kabalen. Den är farlig för er. Ni måste se till att era barn är beredda att acceptera sanningen i en tidig ålder så att de kan känna igen den när de ser den. En sådan utbildning bör börja i vaggan, för att gradvis öppna ögonen för verkligheten. Barnen kommer att tacka er när de blir äldre.

Var väldigt försiktiga med vad som kallas ”Ålderdomshem”. Många är inte som de verkar vara. Vissa är farliga, tar kontroll över invånarna och agerar som om personen är i fängelse. Det finns många av dessa hem i olika delar av England som skulle chocka dig om du visste sanningen om vad som händer i dem. Det finns galna rovdjur överallt, alltid redo att slå på intet ont anande människor. Makar som inte får besöka sina fruar är vanliga. Skydda dina nära och kära, eftersom de inte är säkra på många av dessa platser. Medicin administreras utan att avslöja vad som ges. De är nedsövda utan samtycke. Det här är en skam. Veronica försöker hjälpa en sådan person som har bett om hjälp och går igenom helvetet. Be för henne och alla andra med samma problem. När frågor ställs, avslöjar rovdjuren sig och hotar med rättsliga åtgärder i hopp om att skrämma bort frågarna. Ingen är säker från sådana dumma människor som lever på andras lidande. Låt dem inte tjäna på dig.

Du frågar, vem kan du lita på? Mycket få i maktpositioner. Exponering hjälper till att ta bort några av dem, men ni måste sträva efter att ta bort dem alla. Var beredda att vidta åtgärder för att ta bort alla rovdjur innan det är för sent.

Så mycket har blivit satt på plats för att hålla mänskligheten under kontroll, att ni nu måste ta bort all kontroll när ni möter den. Det krävs mod och en tro på din egen förmåga, för att se igenom den till full exponering. Stötta varandra, eftersom ni har antalen för att befria er från era rovdjur. Många hinder har tagits bort och jordens energi är till er fördel. Så det här är er stora möjlighet att faktiskt uppnå frihet. Låt det inte passera förbi er, på grund av brist på mod. Vi har satt så mycket på plats för att befria er från slaveri och för att frigöra sanningen om vilka ni är, om jorden ni lever på, och givetvis de rovdjur som håller er i fångenskap. Friheten är din att ta och äga. Detta är er möjlighet att avslöja och ta bort bankkartellen som har säkerställt att livet på jorden är en kamp för överlevnad.

Religioner har förstört den KÄRLEKES-religion som alla människor levde efter i äldre dagar. Den ersattes av lögner som skulle säkerställa att de kunde sätta en religion mot en annan. Detta var deras plan, och ni föll för den, och fortsätter att betala ett stort pris för den. Men sanningen kan inte längre döljas. Internet garanterar detta. Rovdjuren försöker ta bort internet från er. Låt inte detta hända. Hitta din röst och säg NEJ till all kontroll över den. Kom ihåg att Kabalen BARA KAN GÅ SÅ LÅNGT SOM NI TILLÅTER DEM ATT GÅ. NI ÄR DE 99 PROCENTEN

Ni iakttar alla drag de gör och de vet det. De är beroende av er nåd och de är inte vana vid detta, för EN UPPVAKNAD MÄNSKLIGHET ÄR DERAS ALLRA STÖRSTA SKRÄCK.

Skydda er genom att vägra alla vaccinationer och, när det är möjligt, vägra deras läkemedel som utformades för att förkorta era liv. Att ta bort Kabalens kontroll över era liv med all information ni nu har till hands kommer att vara som en promenad i parken. Utan er hjälp kommer de att förlora all sin makt. De kommer att vara hjälplösa. Förråd aldrig din medmänniska och frihet är din att ta.

Min kära, jag är stolt över hur du hanterar de allvarliga frågorna om några ålderdomshem som har tagits över av korrupta individer utan hänsyn till människans liv. Dessa människor bryr sig bara om de pengar de kan utvinna på vilket sätt de kan. Många gamla människor blir snabbt fångar. Ni måste skydda de sårbara i er vård. Att leva era sista år i rädsla, fångade på sådana platser, borde inte tillåtas i något land. Ja kära ni, livet blir tufft när ni ifrågasätter sådana människor. Mannens hand, utan en fast kropp, som grep tag om din arm när du arbetade på datorn, gjordes för att skrämma dig.

Var snäll och försök att vila och var beredd att agera vid behov.

För alltid, din beundrande, Monty.

Meddelande från Veronica

Dave vill att ni ska förstå hur mycket era brev betyder för honom. Att höra sitt namn ropas upp när posten kommer, får honom att känna att han inte är ensam längre. Att veta att folk bryr sig och är intresserade av vad som händer med honom, ger honom hopp. Han läser och katalogiserar dem och läser dem om och om igen. De härliga korten är nu på väggen bredvid en vacker ritning som skickats av Ruth. De har förändrat hans cells energi. Tyvärr returnerade fängelset alla kort som hade glitter. Vissa innehöll kuvert och frimärken. Han uppskattar er vänlighet, men fängelset tillåter bara att människor skickar saker genom fängelsekommissarien, och böcker genom Amazon. Det är viktigt att fängelse och advokater vet att det finns människor där ute som bryr sig om och är på sin vakt för Dave.

Jag tackar er också. Ni har gjort stor skillnad för Daves liv. Jag är så tacksam mot er för detta.

 

Kontaktuppgifter

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Rättvisa för Dave McCann. Irländare,fångad i Kalifornien

 

Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...