Mother Mary via Galaxygirl | 16 juli 2023

 

Mother Mary via Galaxygirl | 16 juli 2023

 

Moder Maria 2023-07-16

Jag sänder dig rosa rosor av det högsta ljuset, som faller runt omkring dig. Kära barn, för er som är utmattade, trösta er. Känn min kärlek omkring dig, känn den rosaste rosa av rosen, låt den komma in i dig. Ljuset från det gudomliga feminina kommer inte att dämpas. Ljuset har kommit och det lyser så mycket ljusare inom dig än det har gjort tidigare, för din värld blir ljusare. Jag vet att du kanske är trött på att höra orden ”snart” och ”fortsätt, du gör det fantastiskt”, men allt är sant. Du gör ett fantastiskt jobb och det gör det här projektets slutförande fullt möjligt för alla tunga lyft som du har gjort på marken. Barn, jag är så stolt över er.

Jag är din Moder Maria, förkroppsligad gudinna. Jag går mitt ibland dig nu i många former, för du är mina händer och fötter. Ni är också gudar och förkroppsligade gudinnor, oavsett om ni gillar att tänka på er själva som detta eller inte, det förnekar inte sanningshalten. Du är fortfarande den du är. Ingen kan ändra vem de är men de kan tro att de kan. Ert samhälle har felmärkt de upplysta sedan tiden började, när tidsmatriskonstruktionen började pressas. Det här lyfter. Har du känt den spännande friheten med stretchy tid på sistone? Du är inte längre inlåst. Du har förmågan att förändra din verklighet, du vet detta och på grund av energierna kommer det att bli mer av en medfödd kunskap, när du ser förändringarna omkring dig. (Jag ser kvinnor stämplade som häxor som bränns på bål.) Ja, de var gudinnor, de var jordens helare och gav hopp och kärlek genom naturmedicin. Etiketterna som fästs på dem ändrade inte vem de var eller är. Låt inte världen märka dig som något annat än ljus. De mörkare vet att deras tid är ute. Ljuset ropar, ropar. Hör du det musikaliska ljudet av ljus till ljus? Känner du det i dina ben? Det är en fantastisk tid att vara vid liv. Du upplever brytningen och stickningen tillsammans. Du är stark nog för detta. Jag är så stolt över er, mina barn, min ljuslinje.

Jag är din Moder Maria. Fler kommer att tala, kanske blir du en av dem. Dina roller görs mer tillgängliga för dig och när tiden är mogen kommer du att känna din kallelse, och det kommer att vara en av glädje. Den kommer med glädje att anpassas till ditt sanna jag, din sanna natur.

Jag är din Moder Maria. Jag skickar dig koder av ljus, av rosa kristaller och plasmastrålar nu. Låt den sticka ihop de sönderrivna bitarna av dig. Ljuset lagar allt. Ty ljuset är fullständigt, sant och fullständigt i sin natur, som är kärlek. Kärlek läker alla möjliga saker. Kärlek är vad denna värld behöver så desperat, och det är därför jag är så glad över att du är här. Visa världen kärlek. Om du inte hittar det inom dig själv, hitta det inom mig. Jag är med dig och täcker dig alltid i kärlek och ljus. Du är omgiven av kärleksfulla varelser hela tiden. Vet detta, känn det här, njut av detta. Din värld kommer att fortsätta att skifta och skaka, och sedan kommer ljuset. Jag visar den här en stor kärleksfull ljusblixt som är tjock, som din lönnsirap, tjock så att den täcker alla delar och bitar där kärlek behövs, vilket finns överallt. Och på många sätt är ljuset redan här. För er som kan ta till sig koderna, ni kommer att veta, och ni kommer att bli extatiskt förtjusta! Och eftersom detta ljus och energi redan är här, vänta inte på något, barn. Vad skulle du vänta på när ljuset är här, och det är inom dig, koder som far genom dig med kärlek och hopp? Vet att det är gjort, att det kommer att göras och det kommer redan att göras. Ljuset är här och det är du.

Jag är din Moder Maria. När jag förkroppsligades som Mary var tiderna annorlunda. Vissa saker var mörkare då än de är nu, och ännu mer uppenbara tecken på mörker har blivit synliga i din nu tid. Oavsett vilket så fortsatte vi med ljuset i våra om än utspridda samhällen. Vi kände Källas gemensamma anda när vi var helt ensamma och när alla kände oss vilsna, och vi visste att när vi knöt in i den Stora JAG ÄR var vi tillsammans. Många av er känner er så isolerade och det är dags att sluta känna detta. Du har möjligheten att ansluta, telepati kommer mer online. Skicka någon kärlek och de kommer att känna det. Detta kommer att vara en stor glädje när telepati kommer helt online. Vi hade det här i vårt Essenska samhälle och som anhängare av The Way. Det var en stor tröst. Vi kunde resa astralt och målinriktat bilokalisera, vilket var en stor tröst och skicklighet. Dessa färdigheter kommer att återlämnas till dig, de finns redan där men har begravts och med kaoset och stressen i den moderna världen med så höga kortisolnivåer är det en stor utmaning att hitta gåvorna. Gåvorna kommer till förgrunden nu, vilket kommer att hindra dig från att vara mindre än du skapades för att vara.

Ni är skapande varelser, fraktaler och avkommor till Källan. Du är kärlek. Du är lätt. Du är ren skaparenergi som har en förkroppsligad upplevelse. Och så på grund av detta känner du dig liten. Men du är inte. Du är allt annat än liten. Det är vad de önskar att du ska tro och bete dig, och detta kommer inte längre att ”flyga” som du säger, eftersom du kommer att vara den som kommer ihåg och flyger in i din sannaste högsta potential. Det är av denna anledning som jag säger att det är en underbar tid att vara vid liv. Jag förringar inte dina prövningar och världens lidanden. Världens lidanden har inträffat så länge på grund av kapning och maktmissbruk, som vi inte kommer att diskutera. Vet bara att Source Creator sänder dig enorma mängder ljus och kärlek, och det är vi alla också. Det är vi också.

Vi älskar dig, oerhört mycket. Ni är magnifika ljusvarelser. Jag kunde inte vara mer stolt över mina älskade barn. (Hon visar mig bönepärlor av blå och vita kristaller i en lång cirkel. Hon trycker in dem i mina händer). Ta dessa, alla som läser. De är min gåva till dig. Bär dem runt ditt hjärta. Känn min kärlek. Jag är din vän och älskade mor, Mary. Var i fred för dessa tider kommer att kräva stor frid och styrka. Och mitt i allt vet du att du aldrig går ensam, att du alltid är omgiven av många ljusvarelser och vet att jag älskar dig oändligt.

(Jag ser vackra bergstoppar täckta av snö, kristallklara floder, lugna blå hav och en plasmasol). Ny Jord väntar på er, älskade ni. Nya jordenergier finns runt omkring dig. Jag andas in dem i ditt hjärta nu. Du är redo. Jag älskar dig. Jag är din Moder Maria.

~ galaxygirl

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *