Ohmnipure via Nancy Tate, 22:e november

 

Wakeup_top_msg

Vakna Upp: Ohmnipure, 22:e November, 2016

 

Det är dags att ta sig igenom de hinder som uppenbarligen finns runt omkring er. Det är dags att se dem på ett annat sätt, och se dem som meddelanden för frigörelse. Det finns nya sätt att se saker vilket tar det till en annan nivå än tidigare. När ni gör det, kommer ni att börja se de inre orsakerna till varför sådana hinder uppstår. De kan betyda möjligheter för er att använda ett annat sätt. De kan komma för att ge ett budskap till dem som är inblandade i sådant som inte är i harmoni. Det kan ge er värld en ny krydda, ett nytt sätt att se på resultatet av det som kan komma ut av det. När ni gör det, kan ni kanske förstå vad som gjorde att ni kände er hämmade, eller fick andra känslor av obehag. Det kan hända att ni missat många meddelanden, på grund av förlegade sätt att se på saker.
Jag ger er ett exempel; Det handlar om hur någon kan känna sig när någon berättar hur saker och ting verkar. Någon kanske säger att ni inte verkar göra på rätt sätt. Det behöver inte betyda att ni gör fel, men sägs det på ett sätt, som inte stämmer överens med hur ni uppfattar det, då blir ni förvirrade och vet inte vad det handlar om. Då kanske ni frågar personen, vad han/hon menar?

Han/hon kanske då föreslår, att ni kan försöka göra det på ett sätt som ni själva blir till freds med, och inte för att tillfredsställa andra. Det kanske skulle bli en överraskning för andra, eftersom de trott något annat. Eller så kan det vara det motsatta; att de tror att ni haft ett helt annat utgångsläge än de haft. Detta är mycket viktig, särskilt just nu. Att vara helt ärlig och se allt från helheten för vad det kan innebära. På detta sätt kommer ni att bli öppna och bli redo att gå vidare, med den klarsyn som är nödvändig, för att vara i fullständig harmoni med allt liv.

Nu när jag säger detta kommer jag ihåg vad det är ni har känt. Ni känner er så förvirrade, och känner inte att saker sker så som det borde. Människor fortsätter att säga det ena eller det andra, och inget händer. Det kan bero på, att det inte finns ord för att beskriva tillräckligt, för ni ska få klart för er vad som är på gång, eller att det finns för många som säger samma sak. Det kan bero på att ni berättar sådant som andra sagt, men inte trovärdigt förmedlar hur ni känner. Har ni funderat på om ni kanske följer andras tolkningar, i stället för er egen?

Jag är här i dag för att ge er en del saker att tänka på. Ni kanske förlitar er på andra bara för att de ger er de nyheter ni vill ha, och därför inte stannar upp och inser att ni själva har svaren på det som kan göra er lyckliga och harmoniska nu. Ni kanske förlitar er på andra för att få en livsstil, som får er att vänta på sådant som är på gång, istället för att skapa det som kan ge er harmoni, glädje och en känsla för det. Det betyder inte att ni ska vända ryggen till för det som andra gör. Ni kanske själva kan försöka åstadkomma tankar, som kan påverka allt liv hos mänskligheten, men en önskan att de flödar in till handling och åstadkommer de önskade resultaten, för att kunna leva i nuet. Det kan hjälpa till att hitta fredliga och lyckliga sätt att leva på jorden, och ett sätt som avspeglar harmoni i hela världen.

Jag slutar nu med Kärlek och kunskap om er förmåga att skapa en vacker värld, genom att ni är skapare av det som är i harmoni med hela livet. Att ge er själva först, och samtidigt till hela livet. Kärlek, är svaret för klarhet och lugn, som ger harmoni i sinnet hos alla. Kärlek är allt som finns.

Kärlek och tack till dig, kära Ohmnipure,

Mängder av kärlek, Nancy Tate

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

Du gillar kanske också...