Office of Poofness av ZAP och Susan, 3 juli

poof-1

Office of Poofness, 3 juli 2016
av ZAP och Susan

SUSAN SÄGER

Var uppmärksam på var dina tankar är just nu:

“5 saker att Sluta med omedelbart”

  1. Försöka tillfredsställa alla
    2. Frukta Förändring
    3. Leva i det förgångna
    4. Dra ner Dig Själv
    5. Övertänkande

Jag är säker på att de flesta av er har hört det glada pratet de senaste dagarna, som innefattar ett meddelande från helgen av att RV och PPP levereras. Jag har hört det också och jag hoppas verkligen att det är så. Kom ihåg vad Poof påminner oss alla om, “det finns planer som genomförs just nu som inte kan avslöjas ännu”. Håll kvar Vetskapen om att det slutliga resultatet är “Framgång”!!! Häng kvar, den här galna åkturen är på väg att rulla in på stationen … Många välsignelser, Susan

ZAP säger

Hej alla

Den här senaste veckan har sett några avslöjanden komma upp till ytan. General Dunford och Paul Ryan intar scenen då USA:s politik börjar visa annat än status quo. Den Nya Republiken har kommit långt och är redo för upprensningen.

President Putin och president Xi håller en dörr öppen för Storbritannien att komma och spela i det nya systemet som är byggt för insyn och effektivitet för mänskligheten. Det skulle inte förvåna mig nu om Storbritannien ansluter sig till BRICS.

På USA-sidan börjar skövlingen och plundringen av det amerikanska folket bli allmänt känt då sanningen kommer ut. Minns ni det stora tumultet över Obamas val och därefter hans födelseattest? Ja, sanningen är på väg att komma ut har man sagt till mig, och många kommer se vad som hände där samt den 11 september, och andra saker som har sopats under mattan.

Några bananrepubliker har en God, Vis, Medkännande, Välvillig, Barmhärtig, Storslagen, Upphöjd Härskare och Diktator på livstid Mugabe. Här i USA är det bara President. Den Goda, Barmhärtiga och Visa Diktatorn på livstid Mugabe fortsätter sedan att döda all återstående opposition mot honom som han inte kom åt före valet, och sänker landet i fattigdom, så all rikedom kommer till honom direkt, och röker en stor cigarr med ett grin från öra till öra.

USA är nästan vid den punkten, och vi är här för att vända denna och återuppbygga undergrävda infrastrukturen som genererats ur entrepenadmodellen.

“Om man inte intresserar sig för sin regerings affärer, då är man dömd att leva under dårars styre.” – Platon

Jag är så glad att det finns människor där ute som bryr sig djupt om USA och vill ställa allt till rätta. Men människorna i USA verkar egentligen inte bry sig om vem som leder dem, så länge det finns öl och söndagsmatcher. Sorgligt.

Jag blev återigen ombedd att förklara min syn på religion, särskilt islam.

Jag blev ombedd att sluta kommentera denna religion eftersom det blir för personligt.

Jag laddade ner Koranen som offentliggjorts av King Fahd Complex för utskrift av den heliga Koranen, (http://www.pdfquran.com/en/) och kontrollerade verserna i fråga. De existerar. De är en del av Koranen. Koranen är islams lag. De verser som tidigare nämnts i ZAP 17 april är korrekta.

Det kan hända att en reformationstid kommer för muslimer, eftersom majoriteten av dessa goda människor älskar fred och familjen och strävar efter det goda i saker. De delar av Koranen de tvingas utstå enligt ovan nämnda verser är inte i samklang med dem. Jag har hört prat om att skilja muslimerna i gruppen som föredrar fred, bort från gruppen av extremister som föredrar att äta dina inälvor medan de prisar den goda och rättvisa och alluppslukande Allah. Detta skulle likna reformationsrörelsen i England. Historien skulle upprepa sig igen.

Jag har sagt gång på gång att jag är opolitisk, icke-religiös och inte bryr mig om pengar. Det gäller fortfarande. Men jag kommer att påpeka idioti på både politiska och religiösa arenor.

Min politik är mycket tydlig, och det är mänskligheten och vad som kan göras för att hjälpa till. Min religion är andlighet och vetskapen att alla är en, och en är alla. Det räcker för mig. Jag kommer inte att stödja någon religion, eftersom alla religioner är en form av undertryckande för någons uppfattning om universum och hur det borde vara och många gånger är det idioti när det är som bäst. Jag kommer inte att stödja politiska system i några andra nationer än min egen. Men jag har åsikter. Så har även de berömda flygande purpurfärgade grisarna. De är djupt kränkta av att muslimer inte äter dem. Prata om diskriminering.

Så mycket för religion och politik. Båda blir så enfaldiga verkligen. En bror till mig sa nyligen: “Den mest andliga människa jag har känt sa en gång att det primära missbruket människor lider av är beroendet av att döma, trots ’Döm inte’-rådet som getts till oss av en som är känd som Jesus.”

I den verkliga världen kommer våra medel släppas lösa denna kommande vecka med start på tisdag och vi kommer påbörja arbetet. Utan någon dogma eller lag som säger att du inte ska tåla att en människa som inte håller med dig lever. Jag bryr mig bara om att du gör jobbet, och hjälper vår mänsklighet. Punkt. Inget annat. Jag lovar att inte döda dig. Verkligen.

Var beredd att göra ett gott arbete. Vara redo att starta paradigmet. Allt är här och det hela börjar. Se alla rykten där ute som säger samma sak. All läckt information som gäller återställningen och GCR kommer ut för att lysa och det finns stort hopp för vår mänsklighet.

Vi kommer inte bara klara det, men vi kommer att förändra den här planetens yta och skapa paradiset på jorden som förutsades för länge sedan. Glöm bort struntpratet med jämmer och elände eftersom det är meningslöst.

Allt är väl och vi kommer att göra skillnad.

Åh förresten, en bror till mig har startat något mycket intressant, när det gäller att få hållbara samhällen att komma samman med ett system för att få upp jordbruksproduktionen samtidigt som man tjänar några dollar. Nej det är inte ett MLM. Han sa “Idag 3 juli har förklarats som Humanitära Självständighetsdagen och är utformad för att överbrygga klyftorna mellan människor och länder, med ett humanitärt program som leder vägen. Om du är intresserad ring 641.715.3649 Pin 368.444 #. ”

Hans namn är Ron. Vi kommer att leverera teknologi för livsmedelstillväxt för detta speciella företag och minst tredubbla produktionssiffrorna. Och ja, det är reklam för honom, men bara för att det känns rätt och gör ingen skada och gör gott. Som Phoenix Voyage fast annorlunda.

Tack alla för att ni står ut med mina observationer här i dag och hoppas att det gav några nyttiga perspektiv.

Mycket bättre att gå och dofta på blommor och njuta av en god stek. Glad fjärde juli alla!

I hängiven tacksamhet.

Kärlek och Ljus

I vår service

ZAP

”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”

”Var god, var laglig, berätta sanningen.”

COPYRIGHT ZAP 2013-2016

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...