Ohmnipure via Nancy Tate, 16 oktober 2016

Wakeup_top_msg

Ohmnipure, 16 oktober 2016

Via Nancy Tate

 

Om jag var ni skulle jag lita på det som är enkelt, och med det hänvisar jag till situationen med de fondmedel som är på väg att delas ut. Det är en bra idé att leva sitt liv i nuet och veta att när man gör det så påverkar man det sätt som fondsystemet kommer att flöda. Om alla bara väntar på att det ska delas ut kommer det att saktas ner, eftersom energin kommer att reagera som om det redan är på plats. Vad vi riktar vår uppmärksamhet på är det vi har med oss. När vi har det med oss blir det den verkligheten och inte en verklighet som fortfarande väntar.

Det kommer mer! Om ni alla föreställer er att ni lever det perfekta livet, då kommer det att bli så. Om ni vill att ert liv ska vara mer än det är just nu, måste ni vänta tills det blir en fulländning av hur ni lever och skapar i era liv. Det handlar om att leva utifrån er önskan och veta att processen är uppdaterad och att det är skapelsen av vad ni vet som fulländning.

Jag säger inte att ni måste nöja er med det som finns i era liv just nu, fysiskt. Jag visar er att ni vet att den frihet ni drömmer om är på gång. Ni har friheten att förändra allt ni önskar. Det är en fråga om att veta att det sätt ni avser att leva ert liv, gör det möjligt för er att förstå vad som är det bästa möjliga sättet att leva det på, och känna enkelheten i processen som ger er makt att skapa på ett sätt som också ger er frid, glädje och Kärlek i varje ögonblick.

Så gör era val, ta de steg ni behöver och hitta ett annat sätt att se det ni har observerat. Ta ett steg tillbaka, åt sidan eller framåt närhelst ni känner för det. Eller stå helt enkelt kvar där ni är för tillfället, tills ni känner att ni vill göra ett drag som kan vara intressant för er.

Det är en del av processen, och det är bra. Allt är kreativt på ert eget unika sätt. Allt tillsammans ger resonans på ett sätt som visar var och en av er vad som krävs för att åstadkomma den skapelse som finns där för alla er individuellt att tolka och att leva efter. Det är Universums spel, för det ger oss alla förmågan att vara kreativa och att ta reda på hur det känns att ha roligt och följa upp det.

Vi bör följa våra instinkter och veta att vi alla deltar i det här tillsammans. Det är en mycket intressant och fantastiskt tanke att vi alla tillsammans lever ett perfekt liv, som är skapat av alla oss. Vi är skaparna av vår värld. Vi har makten att skapa i Kärlek för allt liv.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...