Ohmnipure via Nancy Tate, 27 september

Wakeup_top_msg

Ohmnipure, 27 september 2016

Via Nancy Tate

 

Jag är här idag för att dela med mig av en liten hemlighet. Det finns inga hemligheter. Allt finns i huvudet på betraktaren, och därför kan alla få tillgång till vad som är sanning och förstå vad det betyder för dem, och hur man kan leva med det på ett sätt som är grundläggande och kärleksfullt för allt liv. Förstår ni vad jag menar? Vi är alla Ett, och på så sätt har vi alla tillgång till vad var och en tänker, känner och gör.

Det som hindrar dem från att tona in är att det inte finns någon tvekan, förutom en inre önskan om att vara privat och tillåta andra att också vara det. Det är en av dessa ”tysta” överenskommelser som började när livet på den här planeten blev något annat än vad den var tänkt att bli.

Jag är Ohmnipure, och jag har kommit idag på grund av att denna kanal har bett mig, på själsnivå, att hjälpa henne att förstå varför hon känner att det inte finns något i hennes liv som gör att hon känner sig som ett med andra. Hon börjar nu förstå varför hon har levt de senaste dagarna på ett sätt som får henne att undra varför hon fortfarande är här, utan något ”vettigt” att göra. Hon känner att hon inte är ensam i denna energi av ”ingenting att göra”, för hon har tonat in till så många av er som också undrar varför – vad är syftet med att vara i denna eftersläpande energi och undra vad man ska göra i nästa ögonblick, som har någon betydelse.

Tja, jag har något att dela med mig av som kan öppna upp något ni redan vet. Ni håller alla på att rensa ut det som har varit i vägen under så lång tid, det som håller på att komma upp för er att göra. Ni kommer att vara så redo när tillfället kommer att ni kommer att inse att ni har öppnat dörren för det att hälsa er och säga: ”Välkomna! Nu är vi på väg på er nya resa här på Jorden. Vi är redo, och det finns inget som kan störa eller stoppa oss.”

Ni tänker säkert att det här låter som en mästares uppgift, och det är säkert bara för dem som är i samklang med allt liv. Ja, det är vad jag säger, och det kommer från min känsla av öppenheten som så många av er har, eftersom ni har insett på en själslig nivå att det är där ni är just nu. Ni är beredda att ta ert första steg i er nya riktning. Ta ett djupt andetag som hjälper er att slappna av och njut av resan, för ni är Skaparen av denna resa. Ni är redo och vi alla är med er, för det är en sång där vi alla kommer att vara i harmoni med varandra. Mina Kära, vi är Ett med musiken vi hör. Njut av dansen och sjung av hjärtat för den glädje som finns i ert kommande liv.

Detta är kärnan i Mushabas Kärleksväsen som är i full rörelse inom var och en av er. Den har funnits med er sedan ni skapades. Nu är det dags för er att lära känna den och agera i den energi som handlar om Styrka, Kreativitet, Frihet och Kärlek. Ni är Skaparna av er egen Lycksalighet. Var i den och var medvetna om vad Lycksalighet verkligen handlar om.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...