Rådet via Ron Head, 27:e september

Ron Head

Vad Är Det Som Pågår I Världen? – Rådet

Vi har genom många budbärare berättat att det skulle komma, och nu är det ett stort tillflöde av ljus, till ert system. Vi har sagt att det inte skulle finnas någon eller något, som inte skulle påverkas av denna ljusvåg. Vi har även sagt att denna process verkligen är bra för er nu. Och vi vill informera er om, att när allt detta händer, kommer intensiteten att fortsätta öka.

Anledningen till att vi berättar det just nu, är att det orsakar så stor förändring inom var och en av er, att även några av dem som är väl medvetna om vad vi har sagt, blir desorienterade, förvirrade, och även ibland nedslagna. Det är en sak att förstå varningar om hotande kaos och förvirring, med att uppleva ett helt annat liv med en sådan energi som denna.

Idag skulle vi vilja ge er ett annat sätt att se det som nu är runt omkring er, så att ni kan fortsätta att vara de magnifika ledstjärnor ni är.

Föreställ er att världen ni lever i, är en burk med färg. Ni tittar ner i burken. Rör nu om. Blanda alla de olika nyanserna av ljus väl. Där finns massor av kärlek, en hel del medkänsla, sinnesfrid, men också många andra färger. Vi vet att det också finns några röda kulörer av hat/avsky och ilska. Det finns även en del svart. Men när det rörs om väl, så blir inte resultatet svart. Det är inte ens mörkgrått. Men virvlar av svart, grått och rött, gör sitt bästa för att hänga kvar, och deras intensitet sticker ut, mot bakgrunden av de mer framträdande pastellerna av kärlek, medkänsla och vänlighet.

Föreställ er nu att det finns en enorm tunna med perfekt vit färg, som hälls i burken när färgen rörs om. Föreställ er att färgen i burken blir ljusare och ljusare. Föreställ er också att det har lagts miljontals små vita tappar i burken, och som nu börjar släppa ifrån sig det vita innehållet. Och färgen i burken har inget annat val, än att bli ljusare och ljusare för att efterhand bli gräddfärgad, äggskalsfärgad, och sedan vit.

Det är vad ni för närvarande upplever. Det är mycket svårt att se att detta händer, när det överallt omkring er råder förvirring, och ni endast får se de svarta, röda och gråa färgerna av de som lever i det svarta, röda och gråa. Ni behöver bara se er omkring för att se, och även känna, att det faktiskt finns en hel del mer rosa och guld än ni blir visade. Och att er förvirring och ångest faktiskt orsakas av er egen längtan efter ljuset. Eller hur?

Vi vill att ni ska veta, att det finns mycket mer av den perfekta vita färgen, vilken hälls in i hela systemet ni lever inom. Och de små pixlar som vägrar att ändra färg, kommer så småningom att sköljas bort.

Det här är bara en gullig och söt beskrivning. Vem som helst kan säga gulliga saker till er, klappa er på ryggen och säga till er att ta er samman. Eller hur? Så det vi ber er om, är att göra dagliga ansträngningar med att försöka se förbättringar i er närhet, eller på internet om ni har det. Det är i sanning en hel del som pågår. Om ni letar, hittar ni det. Därefter, var under den dagen den lilla tappen av vit färg, med kärlek och medkänsla, där ni befinner er.

Vet om att vi är här. Vi är med er varje stund. Och våra hjärtan fylls med kärlek och stor respekt för er, när ni går igenom den utmaning ni har tagit på er. Ni – där ni befinner er – och gör det ni gör, är gudomliga delar av Allt Som Är. Världen måste förändras på grund av de ni är, och det ni gör. Det kommer att reflektera ljuset av ert väsen. Kärlek och välsignelser till var och en av er.

Översättning: Margareta Jonåker

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, Available HERE. A third book is being compiled now.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...