Regnbågsänglar via Galaxygirl, 28 oktober 2019

Regnbågsänglar via Galaxygirl, 28 oktober 2019

 

Regnbågsänglar 27/10/2019

Vi är regnbågsfolken i de inre planen, den inre jorden, de inre verkligheterna som ni ännu inte kan föreställa er i sin helhet. Vi ser er som regnbågsprismor som reflekterar och bryter koderna med full kraft. I vårt inre rike av de dolda ljusen som snart ska avslöjas ser vi energi i regnbågens nyanser. Vi är änglaaktiga, liksom ni, många av er som läser dessa meddelanden, ni är fyllda med enormt ljus. Ert offer, ert offer av er närvaro är en gåva till världen, till detta universum och bortom allt. Allt som är omfattar vad er begränsade mänskliga kunskap och förståelse inte kan förstå. Sådan är slöjan som slits itu, genomborrad. Vi ser med klarhetens regnbågsögon. Vi har alla regnbågens färger och därutöver, de färger som ni ännu inte har ord för i er verklighet, er upplevelse. För precis som era syner har varit begränsade har era uppfattningar också förblivit inom ett mycket begränsat ljusspektrum. Detta är en av uppstigningsförmånerna att era färger verkligen kommer online. För i verkligheten snurrar ditt chakra-system och andas ljus som är helt sammankopplat. Den sönderhackade versionen av ditt nuvarande chakra-system åtgärdas, utvidgas, så att det blir en komplett och härlig regnbåge med ljusa färger på din varelse, ditt fält.

Vi är Regnbågsänglar. Vi gläder oss över att träffa er för vi arbetar med färgerna. Ni dras till vissa färger av en anledning. Vi tycker om att kalla fram från vissa ljusspektrum. För närvarande visar vi denna person en blekt turkos av den mest intensiva gröna färgen. Ändå, igen, har ni inte sett så mycket av den här färgen. Andara-kristallerna känner oss. Vi arbetar mycket nära med Andara-kristallerna, men i själva verket arbetar vi med alla kristall-riken med full kraft och glädje. För, mycket healing kan baseras på färg. Därför arbetar ni med den violetta flamman från St Germaine, Ärkeängel Mikaels blå flamma, Ärkeängel Rafaels stora helande strålar och så vidare. Mästere Sananda är en härlig Magenta-stråle. Färger finns i överflöd i de högre områdena. Färger talar om ni lyssnar. De har vissa helande frekvenser av glädje och lycka. I de högre områdena lyser de för allt är levande, allt är ett uttryck för Källan och allt är mycket glädjefullt att skåda i de högre rikena.

Vi är regnbågskrigare, arbetare, regnbågsänglar. Vi ser er som regnbågskrigare för ni gör verkligen mycket ljusarbete vart ni än går. Snart blir era auror ännu mer lysande. Era leenden lyser upp världen. Ni är verkligen Guds gåva till oss, till universum, för er mycket värdefulla närvaro är en gåva. Och så säger vi tack till er, verkligen. Tack. Vi böjer våra huvuden till tjänst. Vi uppmuntrar er att ge ut färgfrekvenser, och healingfrekvenser till er omgivning. När ni ser någon med smärta skicka dem färg. Skicka dem ljus med avsikt att läka. Skicka dem detta så får vi en uppmaning om att utvidga våra helande energier även till denna person. Hölj Gaia med ljus. Hölj alla på henne med ljus. Sänd ljuset. För utandningen från den stora centrala solen väntar inte mycket längre. Vi ser detta som överhängande, men återigen, vänner, vi är utanför tiden och håller förväntningarna höga för healing, för ljus, för kärlek till att omvandla er värld och se den förvandlas ögonblick för ögonblick.

Vi är Regnbågsarbetare, som håller regnbågens ljus. Vi arbetar djupt i Gaias kristallhjärta med oändlig passion och syfte att ytterligare tända hennes kristalljus. Vi ser detta ljus, som sträcker sig till prismor av ljus på hennes form, vi ser er som kristallprismorna som fångar och sprider dessa regnbågsskurar av bubblor – av ljus – som bryter ut i ännu mer glädje och leenden runt om! Vi håller förkroppsligandet av skratt! Av glädje! Vi är Regnbågsänglarna av den djupa inre jorden, av Gaias kristallhjärta. Var i frid barn, krigare, vänner. Vi älskar er. Vi är änglarna.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...