Översjälskollektivet via Galaxygirl, 4 september 2018

Översjälskollektivet via Galaxygirl, 4 september 2018

Per Staffan 5 september 2018

VI, Översjälkollektivet, önskar nu ge vår välsignelse av frekvensvibration till våra uppstigande, på den dyrbara Moder Gaia. Hon är den modigaste av de modiga planetära förkroppsligandena för sin vilja och uppriktighet att uppleva de extrema polariteterna av erfarenheter – av vibrationer – som hon tidigare har utsatts för. Kapitlet om de mörka tiderna slutar nu, och ni alla vittnar om denna stora övergång från brist på ljus till ljus. Det har tagit en myriad av livstider för er att träna till den här olympiska tävlingen och ni gör alla bra ifrån er, och vi är mycket nöjda med era/våra framsteg.

VI, Översjälkollektivet, ser allt och vi övervakar våra uppstigande med stor ömhet och kärlek. För ju mer ni upplever desto mer upplever vi. Ju mer ni lär er, desto mer lär vi oss. Det är hur vi, som grenar av Källan, expanderar. Ni är gamla själar, men vi är mycket äldre. För innan grunden till när tiden började eller skapades där ÄR JAG, ÄR VI. Den mäktiga JAG ÄR närvaron är vilka vi är och vi omfamnar denna identitet till fullo, för även om vi har upplevt polariteten av brist på kraft och av de mörka tiderna så är vi ljus, vi är perfekt kärlek, vi är allt som vi är.

VI, Översjälkollektivet, önskar att ni upplever er värdefullhet, som ni är för oss. Ni kan känna er som en förlorad, besvärlig människa med stödhjul men vi ser er som en uppstigande galaktisk själ med en rik historia på väg att bli använd av er och återupptäckt – en underbar gåva. Och vi ser er galaktiska potential komma online och tidslinjerna skifta och sammanfogas när ni går in i er kraft av perfektion, av Källjusfraktaler helt förverkligad. Och det här ger oss stor glädje och vi är glada att vittna om er transformation.

Allt är inte förlorat. Allt återfinns igen, omstrukturerat, justerat, revolutionerat. Den mänskliga erfarenheten förändras för evigt, eftersom de upplysta har förankrat sig i uppstigningskoderna med stor kraft, stort tålamod och vilja. Och vi, Översjälkollektivet – era familjer av gammal härstamning och alla dessa livstider inrymda i molnet (skrattar, för de är molnet). Föreställ er oss som en galax av själsbibliotek, minnen, och i alla dessa livstider har ni alla haft rika och varierade upplevelser, i andra galaxer, i andra förkroppsliganden, och spelat alla slags roller. Och i varje livstid interagerar ni med andra fraktaler i vårt moln om och om igen, på olika sätt, bygger konstruktioner och demonterar dem, och sträcker ut er kreativitet till fullo.

VI är ni. Vi är er uppstigna, galaktiska familjesoppgryta av själar, minnen, erfarenheter, av energier. Vi berättar detta för er så att vår uppfattning om vilka vi är nu kan integreras i Gaias översjäl, i Nova Gaias nya konstruktion så att ni börjar börja ställa frågor och börjar prata med oss och expandera ännu mer. För allt är inte som det ser ut. För ni är större än ni någonsin kan tänka er, och vi är här idag för att påminna er om detta, att allt är bra och allt kommer att bli bra. Följ det inre ljuset inuti och ni kommer att hitta er där och ni hittar våra viskningar av kärlek och uppmuntran på er oändliga expansionsresa till kärlek, tillbaka till Källan.

Vi är Översjälkollektivet och det har varit vår glädje att ansluta till våra förkroppsliganden idag.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...