Uppstigningsteamet via Sue Moll, 14 Juli

Uppstigningsteamet

14 juli 2015

Kanal: Sue Moll

Kära ni,

Det är en enorm förändring på gång, inom, genom och omkring er och er planetariska stjärna. Mycket har åstadkommits de senaste veckorna och vi gratulerar er alla till ert fortsatta arbete mot och för Ljuset. Ni märker utan tvekan stora förändringar i er medvetenhet och uppfattning om saker som omger er. Detta kan ibland vara lite oroande eftersom ingenting verkar vara som det var tidigare.

Det har varit många uppgraderingar i era system och dessa nya uppgraderade system behöver tid för att kalibrera er energi tills de är balanserade och harmoniserade igen. Det tar så lång tid som det tar och vi ber er att ha tålamod med er själva och andra, då ni alla går igenom stora förändringar, de flesta av dem är obekanta för ert medvetna medvetande.

Icke desto mindre sker dessa uppgraderingar och fler och fler människor på er planet börjar vakna. Det har varit en enorm mängd rensning som skett på så många nivåer att det är svårt för er att förstå var alla dessa slumpmässiga känslor och tankar kommer ifrån. De släpps från det kollektiva mänskliga sinnet och medvetandet. När de släpps, så granskar och sorterar tillgängliga Ljusarbetarna dem fortfarande och löser upp dessa kollektiva mönster. Det kan ibland tyckas vara extremt tungt  och ni kan fråga er själva: varför känner jag på detta sätt? Jag kände mig så bra förra veckan, vad hände?

Vi säger till er, att följ bara med i processen och döm er inte för hur ni mår. Allt är en del av de uppgraderingar som ni tar emot och skall inte bedömas som fel eller dåligt, bara en komplicerad del av uppstigningsprocessen. Ni kan ibland känna er mycket trötta och ibland irriterade – det är okej. Det är helt enkelt en signal för er att ta er tid att gå till reträtt läge och bara vara med det som uppstår. Älska det och omfamna all polaritet som finns,genom och runt omkring er just nu. Det verkar röras upp och fördjupas eftersom det kommer till ytan för att släppas en gång för alla. Det kommer att bli ett slut på denna till synes oändliga reningsprocess och tiden är knapp. Snart kommer det inte att bli nödvändigt för er att hjälpa andra i deras process, men ibland är det en del av ert uppdrag som överenskommits för länge sedan. Ni påskyndar bara kollektivt hela processen för kollektivet och får saker att ske mycket snabbare än vad de skulle ha gjort om ni inte var inblandade.

För detta tackar vi er, kära ni. Ta inte dessa stillestånd som något dåligt och känn som om ni måste ha gjort något fel. Det är bara en del av er egna evolutionära resa. Så slappna av i den och vet att denna gång kommer snart att passera. Tidvattnet går alltid in och ut – ni känner er underbara, fulla av energi, glittriga och ljusa, och helt plötsligt verkar ni vara i ett tomrum – tröga, irriterade och missnöjda med allt, framför allt er själva! Nyckeln här, är att älska er själva genom dessa tomma perioder och veta att detta också kommer att passera. Använd dessa tider för inre arbete och tystnad i stället för sociala sammankomster. Bara säg nej om ni inte känner för det och hedra er själva framförallt, i varje situation.

Vi älskar er, kära ni och vi vakar över er noggrant. Ni är väl guidade även vid tillfällen då det känns som om ni är ensamma, vilket ni inte är, vi har bara klivit tillbaka några steg för att ge er tid att integrera det som är och då kommer vi att komma närmare igen.

Vi älskar er, vi tillber er och vi omfamnar er alltid i våra sinnen och hjärtan.

Kärleksfullt,

Ert uppstigningsteam från den andra sidan av slöjan.

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

Source: http://www.theislandoflight.com

Du gillar kanske också...