Porda via Anakhanda Shaka Mushaba, 31:e oktober.

mushaba-logo

Porda via Anakhanda Shaka Mushaba, 31:e oktober.

 

Porda

Att Mänskligheten har kommit långt, är en underdrift! Ni är på en plats som leder er in i nästa årtusende av förändring och utveckling, bortom er vildaste fantasi!

Hälsningar till er, jag är Porda (Papa Force), och jag kommer till er i dag för att berätta en del nyheter för er! Ni, mänskligheten som jag är en del av, har äntligen kommit till den punkt där ni kommer att kunna bestämma er egen framtid, utan någon inblandning av negativitet och kontroll, som plågat er tidigare i livet. De som manipulerade och hade kontroll över mänskligheten under tusentals år, har äntligen kommit till sin ände. Jag förstår att det är mycket svårt, mycket svårt att ens att föreställa sig en värld utan korruption, utan krig, död och meningslöst våld. Tänk er en värld där ni är kungar och drottningar! Ni är Mästare över era egna liv och över era egna vägar.

Ni rör er mot högre utvecklat liv, varje stund, varje dag, och mer och mer av den en gång sovande mänskligheten, håller på att vakna med ett rekordartat antal. Ni har säkert hört uttrycket ”den Slumrande Jätten har vaknat” Det är precis vad som har hänt. Jätten inom er, som har sovit så länge, under regler med förtryck från den mörka negativa ledningen i världen, har vaknat upp i dagsljuset. Det ljuset på dagen som är sanningens ljus. Ni har en inneboende födslorätt till sanningen, att leva i sanningen, att vara i sanningen. Det är en del av vilka och vad ni är! Ni är jättar, min kära mänskliga familj. Ni är kraftfullare än ni någonsin kan föreställa er. Det är nu dags för er alla, varenda människa på denna jord, som känner till någon liten del av sanningen om de orättvisor som drabbat ert samhälle, att nu stå fast i er sanning, i vetskapen. Ropa högt och tydligt till toppen av världen med en kraftfull röst,

”JAG ÄR FRI! Jag är äntligen fri, jag är äntligen fri och Tack Gud Inom Mig, att jag äntligen är fri!!!”

Det som är på väg att hända, och inta världen, vår värld, är inget annat än häpnadsväckande! Det är det ni, vi mänskligheten har skapat, som kommer till verklighet inför världens ögon. Ni kommer att få ett nytt ledarskap i världen, en ny regering. Denna nya ledningen har ett ansvar, och det är ”att arbeta enligt folkets vilja!”

Inget mer bestämmande och styrande över era liv. Ni kommer att få er familj tillbaka. Det jag menar är, att på grund av kontrollen i samhället, så har familjestrukturen försvunnit. Det har förstört hemmen genom att ställa mannen mot hustrun, barnen mot föräldrarna. Föräldrarna har förlorat rätten, äran och privilegiet av att vara föräldrar, med att älska och vårda sina barn på det sätt de blev av sina föräldrar. Föräldrar har uppfostrat sina barn, sedan livets begynnelse på jorden. Varför finns det plötsligt lagar, som talar om hur man ska fostra sina barn, och vad man får och inte får göra? Det är manipulation för att slita sönder samhällsstrukturen, genom orättfärdiga lagar och felaktig undervisning av barnen. De vet att om de kan kontrollera barnen, kan de också kontrollera framtiden. Men nu är det slut! Kommer ni ihåg, hur ni brukade äta middag tillsammans som en familj, efter dagens slut? Ni hade kvalitetstid i familjen, och familjen hörde samman och var stark. Nu har föräldrar och barn knappast tid att ens tala med varandra. Men nu håller allt på att förändras. Vi måste komma tillbaka och ta hand om våra barn, ända från den stund då de befinner sig i livmodern.

Alla de ojusta områdena i samhället kommer att försvinna. Ni har en ny regering som redan finns på plats, som helt enkelt väntar på att det sista tillkännagivandet ska ske, så att den kan ge sig till känna för folket. Detta kommer att hända över hela jorden. Det kommer nu vilken dag som helst, och jag menar verkligen vilken dag som helst, och är redo att ta steget in i tiden av välstånd och fred! Tillkännagivandet kommer att presentera den nya regeringen, och med den kommer det nya sättet att leda samhället att presenteras. Många, så gott som varenda lag, kommer att avskaffas. Avskaffandet av det orättvisa korrupta IRS och Federal Reserve Bank, kommer att hända ögonblickligen efter detta tillkännagivande. Detta har redan hänt, men kommer inte att bli officiellt förrän tillkännagivandet gjorts, men det kommer mycket snart.

Jag vill att min mänskliga familj ska veta att ni inte är bortglömda. Fast, det tog mycket längre tid än det ursprungligen var menat, när hela denna plan av jordens dualitet kom till, efter att löftet till Maldeks folk gjordes till Mushabas människor, för att ge dem ytterligare en möjlighet att utvecklas obehindrat, utan inflytande och kontroll av den Drakoniska rasen.

Tiden på jorden för ättlingarna till den Drakoniska rasen, som ni kallar Illuminati, eller Kabalen, eller den mörka adeln, eller vilket namn ni nu använder; deras tid är över. Människor, ni är friare än ni är medvetna om. Era liv är på tröskeln till förändring med 1 ¾ av fötterna innanför dörren, och den sista ¼ går över tröskeln nu! Med andra ord, ni är framme! Ni kommer att leva i en tid, där tekniken kommer att göra livet enkelt och bekvämt. Ni kommer att kunna bota och utrota alla eventuella sjukdomar, och även regenerera kroppen till ungdomlighet och sedan vara unga så länge ni vill. Ni behöver inte dö för att komma till himlen längre, ni gör bara om era kroppar till energi, så är ni där!

Ni är nu en del av det Galaktiska samhället, och ni kommer att träffa många av era galaktiska familjer, som kommer att hjälpa mänskligheten i sitt slutskede av utvecklingen. Sanningen om jordens historia kommer fram. Allt kommer att förändras, för att åstadkomma förbättringar hos alla på jorden, och detta inkluderar er natur, djur och era vattenriken, och allt som finns i haven!

Föreställ er att ni har möjlighet att leva om era liv! Detta är precis vad som händer med er. Ni säger alltid: ”Tänk om jag fick möjlighet att göra detta igen, då skulle jag skulle göra det på ett helt annat sätt. Eller, om jag vetat det jag nu vet när jag var ung, då skulle jag gjort helt annorlunda ”. Nu kan ni det! Till att sluta av med, så jag ville komma till er idag för att ge er lite uppmuntran, för att saker och ting inte är så illa, eller så förlorade som det kan verka. Det som händer bakom kulisserna är inget annat än fantastiskt, och ni kommer att få motta beskedet, vilken dag som helst nu. Var säkra på att allt har hanterats gudomligt, för ert allra bästa. Ni är själva Mästare över era liv och ingen annan. Kom alltid ihåg det och lev så!

Jag älskar er alla mer än ord kan uttrycka!

Jag är Porda – Papa Mushaba

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...