Porda via Anakhanda Shaka Mushaba, 7:e september.

mushaba-logo

Porda via Anakhanda Shaka Mushaba, 7:e september.

 

Anakhanda Shaka Mushaba kanaliserar Porda

Jag är Porda, och jag är här idag med ganska stor grupp andliga supportrar! Jag har utsändning till hela Mushabas planet, men också till varierande planeter i hela Universum. Varför då, undrar ni kanske? Vad är så viktigt med denna typ av uppmärksamhet, som riktas till de ord jag delar med er i dag?

Mänskligheten har varit på en lång, lång resa, för vår upplysnings skull. Jag säger ”vår” fast jag inte längre finns i en människokropp, men det hindrar mig som inte från att vara en del av mänskligheten, för det är jag. Jag är Porda, och hette på jorden Wali Karriem Mushaba, far till den som ger ut mitt budskap. Alla kallade mig ”Papa Force” och jag kallas fortfarande det här, på den andra sidan av den mänskliga slöjan.

Jag är här för att tacka alla er, som har stått orubbliga och åtagit er att förändra världen. Ni har ridit ut stormen så att säga. Ni har stått kvar mot alla odds, och universum såväl som jorden mår mycket bättre på grund av det. Vi från den Galaktiska Civilisationen vill tacka er på jorden, för allt ni har gjort, och fortfarande gör, för att förändra, inte bara jorden utan också den universella konfiguration. Det ni gör på jorden, påverkar universum på fler sätt än ni kanske är medvetna om. Varför tror ni att vi har ett sådant intresse av jordens angelägenheter? Mänskligheten står nu vid ett vägskäl, och ett val med tre riktningar för resan. Alla riktningarna kommer att ta er dit ni ska, men på olika sätt. En väg tar er genom ytterligare en av samma gamla tredimensionella drama och begränsningar, men det måste ske på en annan planet av 3D-utförande, för jorden själv stiger upp. En annan väg tar er dit ni ska med hjälp av en omväg, och utvidgning av resan, och en väg kommer att ta er dit ni ska, på ett rakt och direkt sätt, och denna resa slutar där, vilket innebär att ni då kan välja att göra en ny resa.

Alla ni har gjort ett val. Varenda varelse på jorden har gjort ett val. Många av er har valt den sista vägen, jag berättar om, och ni är på tröskeln till att stiga in i något fantastiskt, som ni har haft styrkan att skapa! Ni är redo att stiga in till ert nya sätt att vara i världen, eftersom ni stiger upp tillsammans med Moder Jord, i de högre dimensionerna. Livsförändrande händelser börjar nu, och ni börjar se de fysiska tecknen på detta i era liv, hela tiden. Den efterlängtade tiden med välstånd är här, och frisläppandet av dessa sedan länge fasthållna fonder, kommer snart att frigöras från slaveriet. Ja, till och med de fonder som hölls fångna i slaveri. De har medvetet uttryckt sin önskan att bli fria och släppas, så att de kan gå vidare och göra sitt uppdrag och syfte i världen.

Det är viktigt att förstå vad dessa fonder vill få ut av er, som får dem i överflöd. De vill först och främst att ni, mottagarna, ska veta att ni är partners med dem. Ni är inte herre över fonderna, utan partners med dem. De vill att ni ska veta, att ni ska använda dessa fonder med Makten av Kärlek, inte av Kärlek till Makten, som många känner att dessa fonder kan ge dem. Kärleksessensen från Mushaba är här nu, och är redo att bistå med att leda och hjälpa mänskligheten, att återansluta med den ursprungliga Kärleken som genomsyrar allt liv i denna skapelse. Den finns inom era fysiska kroppar, mellan cellerna i kroppen. Den är redo att helt aktiveras av era önskningar och era handlingar, av kärlek till mänskligheten.

Denna Kärleksessens från Mushaba, har funnits här från begynnelsen, redan innan Jorden formades och kom till. Den genomsyrade jorden under dess bildande och skapande till tillståndet av varande. Ni inom mänskligheten, har nu förmågan att hämta den inifrån er, och leva med den som en del av er, inte som något som är avskiljt från er. Inse ni kan det!

 

Inte bara kommer ni att bevittna, och leva med stort välstånd på jorden, ni kommer också att bevittna den nya världen födas, rakt framför er, eftersom ni är de som förlöser denna nya värld!
Ni kommer att se regeringsskiften på hela jorden, inte bara i Amerika. Ni kommer att se de olika meddelanden som ni har väntat på, under en mycket lång tid. Kabalen är borta, avfärdade, besegrade, och deras hantlangare har bundits ihop till en nätt liten båge, som skall levereras till källan för omplacering, eller till en annan 3D-planet, där de kan tränas och växa upp till att erkänna ljuset inom dem.

Hörde ni vad som hände i helgen, vid G20-mötet? Detta var ett tillkännagivande av ny sort, mycket riktat till världen, som kan se och höra! Er kommande månad och månaderna därefter, kommer att få till stånd dessa förändringar, på ett sätt som inte kan förnekas av någon. Vi är här för att hedra mänskligheten idag, ni är värda att hedras! Under tiden jag berättar detta, skickar och duschar vi er med välsignelser från Skaparen, välsignelser från Gud och Gudinnan och Välsignelser för hela skapelsen!! Vi tvättar bort er smärta, er sorg, er kamp, era tvivel och farhågor. Ni är fria nu att gå vidare och leva det liv ni alltid har drömt om, för det är här! Ni kommer att se många lagar upphävas, och avlägsnandet och stängning av många statliga och icke-statliga organ, som har varit parasiter på er människor, och som livnärt sig på era förhoppningar och drömmar. Så många orättvisa åtgärder som har hållit er fångna i slaveri, men aldrig mer! Vi säger alla tillsammans ”ALDRIG MER, ALDRIG MER, ALDRIG MER”.

Avslutningsvis vill jag säga, att vi är alla här, från hela universum för att tacka er, vi älskar er och ser er, när ni kliver in er frihet och egen befogenhet, och det var uppdraget av Mushaba Force på jorden. Vi tittar på förändringarna i de energier och färger som kommer från jorden, och från de flesta av er! Vi njuter och hejar på när ni kommer in i er egen! Vi har en universell fest till er ära! Bravo mänskligheten, vår jordiska familj, och välkommen hem till er själva! Välkommen hem till er galaktiska familj och samhälle! Vi älskar er med kraften av den ursprungliga kärleken, den som är Kärleksessensen från Mushaba!

Jag är Porda (Papa Force), som representerar många

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

 

 

Du gillar kanske också...