Rådet via Ron Head, 7 september, 2016

Ron Head

Rådet

via Ron Head

7 september, 2016

En meditation

I det förflutna har vi ibland erbjudit er föreslagna meditationer. Vi har fortsatt förfina de meditationer som vår kanal utövar och önskar nu erbjuda er ytterligare en. Vänligen använd det som genljuder med er, med våra välsignelser och djupaste kärlek.

Vi använder inte detta utrymme för att beskriva platser eller förberedelser för er meditation. Detta kan effektivt göras på oändliga sätt. Bara var stilla och centrerade.

Gå in i ditt ’Hjärt-utrymme’.

Andas in det vita ljuset i Skaparens kärlek, ner genom kronchakrat och in i hjärtat. Gör detta tills du känner att det sker.

Tillåt ljuset att komma ner genom dina chakran, genom fötterna och ner till din kära Jord.

Med varje andetag, låt det gå ner djupare i jorden, tills du känner att det når kärnan, hjärtat i din värld.

Känn nu hur det svallar uppåt, tillbaka till dig, när Jorden lägger till Sin kärlek till energin.

Känn energin komma in i din kropp och stiga upp till hjärtat.

Ta några andetag och känn energin, kärleken, ljuset, som kommer in till ditt hjärta, från Skaparen ovanför och Jorden nedanför.

Tillåt detta ljus att komma in i varje cell i din kropp. Känn friden och healingen som det medför.

Tillåt det nu att expandera utåt med varje andetag och vartefter bli klarare och klarare, utvidgande sig långt bortom din kropps begränsningar, reflekterande var och en och allting som det når ut till. Det vidgar ut sig. Vidgar ut sig. Vidgar ut sig.

Känn ljuset som strålar ut från dig. Känn ljuset när det reflekteras tillbaka till dig.

Inse att detta är den villkorslösa kärleken hos Allt Som Är. Värm dig i denna kärlek så länge du önskar. Låt din innersta tacksamhet genomsyra allt detta ljus, både utåt och tillbaka till källan av allt ljus och all kärlek.

Var medveten om att detta är du. Var medveten om att detta är din varelses vem, vad och varför.

Känn dig fridfull.

 

Vi erbjuder detta, med hopp om att det kan komma till nytta när ni rör er genom de följande månaderna under detta händelserika år. Om ni tidvis kan känna att variationer av detta dyker upp i ert sinne, tänk på att vi mycket väl kan föreslå saker och ting för er, för att hålla meditationerna fräscha och levande för er. Ni förstår, vi befinner oss aldrig någon annanstans. Vi är alltid med er. Ni är aldrig ensamma.

Må välsignelser och kärlek bli era. God dag.

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...