Projekt – Föreläsning Expandera Medvetande, 4 januari, 2017

Projekt – Föreläsning Expandera Medvetande

Introduktion

Vi är två egenföretagare som jobbar heltid med att föreläsa, coacha och att utbilda människor i något som vi kallar TankeCoaching. TankeCoaching bygger kortfattat på att inspirera och väcka deltagarna att minnas/förstå och bemästra tankens kraft – dvs sin egen kraft – för att må bättre och skapa önskad framtid. Vårt sätt att leverera gör att vi når ”vanliga människor” som inte tidigare ägnat sig åt någon form av personlig utveckling. Vi fungerar som en brygga mellan det logiska och det andliga. Vi hjälper människor att må bättre och expandera medvetandet, bland annat med hjälp av en unik tydlig förklaringsmodell och enkla effektiva verktyg som alla förstår och direkt kan börja använda.

Det är en mycket viktigt tid av uppvaknande nu då alla människor behöver få möjlighet att ta in den här aktuella informationen. När omvandlingarna i världen börjar på allvar, kan många människor komma att känna sig omtumlade och förvirrade. Vi har därför skapat en ny föreläsning som vi kallar “Expandera medvetande”, som gör att många fler kommer ha en mycket värdefull grundförståelse för att hantera det nya läget. Föreläsningen väcker också upp till att se hur vi blivit programmerade av andra och ger nu istället kraft att börja leva från hjärtat – “inifrån och ut”. Kan vi redan nu få med fler i det här tänkandet, så påverkar vi dessutom det kollektiva medvetandet genom att många fler väljer glädje och kärlek istället för oro och rädsla.

Syfte med projektet “Föreläsning Expandera Medvetande”

Vi har föreläst och utbildat grupper på heltid i snart fyra år (på deltid i snart sex år) och vet av erfarenhet att vi har förmågan att lätt nå fram till alla typer av människor. Vi får hela tiden respons från deltagarna att det vi levererar uppskattas och fungerar. Detta har bland annat gjort att vi har idag goda kontakter och referenser inom företag i den region vi främst verkar i idag.

Genom det här projektet “Föreläsning Expandera Medvetande” vill vi nu föra den här vidare till många fler grupper av människor i hela landet. Den här nya och betydligt mer utmanande föreläsningen inspirerar inte bara, utan den väcker även upp människor ur den inprogrammerade dvalan. För den som inte känner till något om området blir föreläsningen ett stort uppvaknande som öppnar upp för totalt nya perspektiv på livet. För dem som känner redan känner till en hel del blir den en inspirationskick som ger värdefull bekräftelse till det man redan vet. Framför allt ger föreläsningen en boost som gör att människor får kraft att välja tankar och börja skapa sitt önskade liv nu.

Under 2016 har vi haft föreläsningen vid sex tillfällen på olika ställen i Sverige (Borås, Uppsala, Torsåker och Sundsvall) men vi vill fortsätta att inspirera och väcka ännu fler!

Genom den här föreläsningen vill vi nu nå betydligt fler grupper av människor i hela Sverige. För att uppnå detta vill vi gärna ha kontakt med ljusarbetare som vill bidra genom att anordna den här föreläsningen på sin egen ort i Sverige.

Att anordna föreläsningen Expandera Medvetande skulle i stora drag innebära att:

  • tillhandahålla en lokal med whiteboard där vi kan hålla föreläsningen
  • på eget önskat sätt bjuda in så många deltagare som möjligt till det datum vi bokar in
  • tillhandahålla enkelt pausfika

Föreläsningens innehåll

Du hittar övergripande information om föreläsningen på TankeCoachings hemsida under “Öppna Event”: http://tankecoaching.se/oppna-forelasningar-2/

När vi håller föreläsningar som öppet event för privatpersoner brukar vill hålla ett pris på mellan 200 – 300 kronor per person ink. enklare fika. Föreläsningen är 3 timmar ink paus.

 

Kontaktvägar

Känner du att du vill bidra till att föra fram det här budskapet i landet genom att hjälpa oss att anordna föreläsningen på din ort? Skicka ett mail till Håkan eller Helene så kontaktar vi dig:

Håkan Berggren: hakan.berggren@tankecoaching.se

Helene Spjut: helene.spjut@tankecoaching.se

http://tankecoaching.se/oppna-forelasningar-2/

När fler människor känner större glädje och gör det de brinner för påverkas det kollektiva medvetandet. Ljuset från Sverige blir snabbt starkare och många fler kommer få en härlig resa in i den nya tiden!

 

 

Du gillar kanske också...