Sananda via Ann Dahlberg, 30 juli, 2019

Jesus Sananda

30 juli 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Idag ska vi prata om kärlekens ljus som lyser allt kraftigare på Jorden. Vad är då detta ljus? Det är en ljusare energi med en högre vibration som nu växer sig starkare på Jorden. En starkare ljusaura har börjat framträda runt Moder Jord. En aura som kärleksfullt smeker rymden omkring sig. Hon lockar nu till sig kärleksfulla varelser som hjälper och stärker kärleksenergin som nu har börjat stråla runt henne. Samma energi har också börjat stråla runt mänskligheten som har vuxit i kärlek och medkänsla för varandra. Människorna har också börjat att hysa medkänsla för sina medvarelser t.ex djuren, och de har börjat förstå naturens betydelse i sina liv.

Kärleksenergin som lyser på Jorden idag öppnar upp för ett nytt seende och en större intelligens än vad ni hittills har erfarit. En ny epok har startat på Jorden, en ny epok av kärlek och ljus. Människorna växer nu i kärlek och vishet och för varje steg som de tar sker en förändring på den jord de trampar på. De formar en ny värld efter det kärlekssinne som nu har börjat gro i dem. En värld full av skönhet, god hälsa, frid, harmoni och glädje. Ni stiger i er kärlek och i ert skapande och givande. Ni växer i er insikt och förståelse av vad livets mening är. Ni har börjat förstå att kärlek är allt som är och att det är vad ni alla är. Kärlekens ljus gör ingen åtskillnad utan det är ett med allt. Solen lyser över alla och kärlekens ljus finns i alla. Jag ser alla ljus som små prickar på Jorden. Somliga lyser starkare än andra men alla lyser lika klart. En del har börjat arbeta med kärlekens energi och de har medvetet valt att sprida dess kärlek.

Ni befinner er just nu i en våg av kärleksenergi. Den påverkar er på många olika sätt både psykiskt och fysiskt. Jag ska inte räkna upp alla symtom man kan få här, eftersom det kan vara så väldigt omfattande, beroende på era många olikheter och erfarenheter. Känn in energin och ta emot det som ni klarar att ta emot just nu. Kroppen kan vara en vägledning och sinnet ett. Lyssna inåt på vad er intuition talar om för er. Vila gärna lite extra och försök följa det som ni får till er att göra. Var inte orolig om huvudet känns lite ihåligt och tomt. Vågens energi går över och balansen kommer att återställas. Vissa insikter som ni har fått kommer att stanna kvar, andra glöms bort för en tid, men kommer att gro och träda fram när den tiden är inne. Det läggs nya spår där de gamla förr har varit och ett nytt seende på tillvaron kan komma fram beroende på om det är det ni just nu har valt. En del väljer att följa med den tidiga vågen, andra väljer en senare våg. Det finns inget rätt eller fel i det. Det bara är och det kan inte vara på något annat sätt. Några måste börja att bygga den nya grunden till den nya kärleksfulla världen. Det finns ingen som kan undkomma vågorna av kärleksenergi, de påverkar alla och alla kommer att växa och mogna i ljuset av denna energi.

Allt är redan helat, klart och välsignat.

Stor kärlek

Jesus

Du gillar kanske också...