Rådet, 27 januari 2015

Ni är så så nära!

Kanaliserat genom Ron Head

27 januari, 2015

Rådet

För mer än ett hundra år sedan gjorde en handfull fysiker upptäckter och kom med avancerade teorier som ställde deras verklighetsuppfattning på ända. Nu, efter all den tid som gått, har många av de idéerna sipprat igenom era samhällen tillräckligt mycket för att majoriteten av er skall acceptera och åtminstone delvis begripa dem.

Det som har hänt under alla dessa år är att oändligt många fler upptäckter har gjorts. Det finns saker som har upptäckts, spekulerats om, kunnat bevisas, till och med tagits i användning, och som bara några få av er känner till. Avsikten hos dem som använder dessa saker är att det skall förbli så. Om man spred ut och accepterade dessa saker skulle effekten bli revolutionerande för hela världen. Ni har ”skyddats” från dessa saker.

En stor del av det som är känt och vad som har gjorts på er planet har hållits hemligt. Men i den närmaste framtiden kommer er insikt om just det, om sekretessen, att förändras något. Eftersom ni förstår att ert medvetande till sin natur är ett, kommer ni att få reda på att det som är känt, är känt. Det finns ingenting som är känt och som inte ni skulle kunna känna till. Dessutom har ni letts att tro att det finns mycket som ni inte skulle kunna förstå.  Snart kommer ni att uppnå en existens då ni kommer att kunna förstå vadhelst ni behöver och önskar förstå.

Nu säger vi inte att du som precis läste den där sista raden i övermorgon kommer att bli allvetande. Men det är förvisso så att ni som ett kollektiv nu är medvetna om den utvidgning inom er som håller på att ske. Om ni accepterar dessa möjligheter och önskar ta del i den här evolutionen, ber vi er helt enkelt att öppna er själva för möjligheten att ni förmår göra det och att ni nu växer in i en mycket mera storslagen version av er själva än ni någonsin har drömt om. Sålunda kanske ni från djupet av era varelser önskar sjunga ut ett rungande ”JA!”

Fortsätt nu framåt på er väg, inte som sju miljarder individer, utan som en familj. Han är inte din bror. Hon är inte din syster. På det sannaste av alla plan, så är de ni själva. Ta detta till er och er värld kommer aldrig att bli densamma igen. Ni är så nära…..så nära.

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.   http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...