Rådet via Ron Head, 8 mars, 2017

Rådet, 8 mars 2017

Via Ron Head

Vem, Vad, Var, Varför och Hur?

 

Vi har mer än en gång förklarat vem som är. Vissa föredrar att ha ett namn kopplat till den här sortens meddelande. Vi förstår det, men ni har läst våra meddelanden från Rådet i flera år nu.

Låt oss säga, att många som sitter i det här Rådet inte har något namn och heller inget behov av det. Sedan finns också det faktum att även på er planet, är de som sitter i detta Råd kända under många namn, på många språk. Ni är inte vana vid att tänka i sådana termer, men det är ändå sant. Längre tillbaka i tiden gav ni oss dessa namn, när ni trodde att ni var Universums centrum och inte hade en aning om dess omfattning.

Nu när ni är medvetna om att ett obegränsat Universum är fullt av liv, tror ni då att dessa namn är desamma överallt? Naturligtvis kommer vi att svara på dem om ni kallar, men vi vill få er att tänka i ett större perspektiv. När vår kanal började hänvisa till oss som Rådet, tyckte vi att det var lämpligt. Det är ”Vem” i titeln ovanför.

Nu till ”Vad” i titeln. Vad är det här Rådet? Ni känner till många Råd, och det finns många av dem. En del övervakar stjärnsystemen. Vissa övervakar galaxerna, och ni kan förståeligt nog inte förstå omfattningen av flerdimensionella multiuniversum. I fallet med det här Rådet definieras vi av vårt syfte. Således kommer detta svar även att besvarar ”Varför.”

När varje enhet skickar en del av sig själv till en fysisk livstid, är det känt av oss, och genom den födelsen kommer vissa egenskaper, färdigheter etc. att behövas för att uppnå enhetens mål, som är inbakad i dess personlighet. Men de minnen den har i det icke-fysiska, om den vill smälta in i den livsstil som planerades, kommer att döljas i det nya livet. Det är inte alltid nödvändigt. Ni kanske känner människor som har ganska många minnen av en tillvaro bortom denna. Vi skulle säga att för dem är det förenligt med deras livs syfte.

Vi vet också att det inte är en lätt uppgift att leva en hel livstid i en kropp. Även om man inte är i en kropp, har man tillgång till vägledning och undervisning. Vårt syfte är att tillhandahålla all information och vägledning som var och en är i stånd att acceptera när det behövs.

Hur ska detta åstadkommas? Det vanligaste sättet är att träffa er medan ni sover. Vi kan ha en dialog med många av er under era meditationer, och många hör oss oftare än så. Det finns ingen som inte kan utveckla sig till denna nivå, men vi använder vadhelst ni vill att vi ska använda. Om ni vill att vi ska tala med er under sömnen, kommer ni fortfarande att få vad ni behöver.

Vi ger er information och vägledning, men vi tar inga beslut för er. Ni är helt fria att ”göra fel”, som ni skulle säga. Vi skulle säga att ni aldrig gör det. Ni har bara upplevelser som ni kanske skulle föredra att eliminera från er repertoar. Om ni visste hur man lever utan sådana erfarenheter, skulle ert Högre Jag inte ha behövt skicka er på detta äventyr.

Det för oss tillbaka till frågan om vilka som sitter i det här Rådet. Ni förstår, ni sitter i det här Rådet. Åtminstone ert eget Högre Jag, som kanske har varit med om tusentals sådana upplevelser. Är era guider här? Absolut ja! Är era ”andra jag” här? Ja. Änglarna? Ja. Mästarna? Ja. Högre varelser, vars existens ni ännu inte har någon uppfattning om? Ja. Vad vi i grund och botten vill säga är, att om ni behöver veta något kommer lämpliga kunskaper till er.

Vi kommer att fortsätta nästa gång med frågan ”När”.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Du gillar kanske också...