Rådet via Ron Head, 13 januari 2019

Rådet via Ron Head, 13 januari 2019

Per Staffan 14 januari 2019

Bara var – Rådet

13 januari 2019

Som svar på följande fråga kommer vi att förklara varför vi kan uppmana dig att bara vara din bästa version av ditt bästa jag.

”Vissa själar kan vara mer introverta än andra. Själar som är tystare men fortfarande villiga att hjälpa till på alla möjliga sätt. Och som en sådan undrar jag följande: en mindre pratsam själ, som bara erbjuder ett lyssnande öra när det tycks behövas mest, är han/hon också medhjälpare i enlighet med sin egen Gudomliga plan .. ”

I din värld vid denna tid finns det omkring sju miljarder enskilda uttryck för mänskligheten. Inget av dessa uttryck är exakt som en annan. Det finns dock, som du vet, en hel del egenskaper som är gemensamma för många. Det finns hela system som ni har utvecklat för att definiera och förklara dessa personlighetstyper. Vissa använder psykologi, vissa använder astrologi, och vissa använder bara den gamla han-liknar-den här eller hon liknar-den där-metoden.

Det finns ”eldtecken”-människor, ”vattentecken”-människor, typ A personligheter, introverta, handlingsmänniskor och panelhönor. Tänk på att var och en är precis där de behövs och exakt där de behöver vara. Din Källa gör inga misstag. Den har inte till vana att slösa bort era liv. Ingenting görs MOT dig, som sagt. Allt görs FÖR dig.

Alla dessa idéer är vackra. De ser bra ut och är relativt lätta att förstå när ni ser er omkring. Men, kära hjärtan, de gäller också för er. Du är där ditt Högre Jag behöver dig, för att göra vad du behöver göra, för att lära dig vad du behöver lära dig, för att lära ut vad du behöver lära ut. Och ganska stor del av undervisningen sker genom exempel.

Om man är en person som kan springa IN I en brinnande byggnad för att vara till tjänst, gör det för all del. Lev det livet. Om man är en lärare för barn, gör det för allt i världen. Om man är en kärleksfull mamma som kan få ett barn under de första åren att få en underbar uppskattning av dess eget värde, vänligen gör det.

Det finns i era samhällen saker som ni kallar jobb, yrken. Gå tillbaka till när dessa började. De började med en person som såg hur det kunde gagna dem själva att göra något för andra som de andra behövde men som gärna skulle ha någon annan att göra det för dem. Den som skulle tvätta kläder blev till tvättstugor. Den som kunde hantera pengar blev till banker. De som kunde bygga blev entreprenörer eller arkitekter. Ser du? De är alla sidoskott av någons idé om hur man tillhandahåller en tjänst.

Men ni har också utvecklat en tendens att rangordna och bedöma det relativa värdet av dessa tjänster och dess utövare. Då mäter du dig själv med hur du passar in i den rangordingen. Och rangordningen ges TILL dig när du växer upp. Du skapade det inte, det lärdes ut till dig. Nu kommer vi att berätta för dig att en mamma som skyddar och uppfostrar ett barn gör en mycket viktigare tjänst än en person som kan kasta en boll genom en ring flera meter bort. Vi tycker att det borde vara lätt att se. En man som städar en byggnad varje kväll gör en värdefull service. I restaurangköket på ditt favoritställe är det en person som är bra på att laga mat. Det finns också minst en person som diskar tallrikar och redskap. Hur bra skulle anläggningen fungera om diskmaskinen inte var där?

Och din värld har miljontals behov som fylls av individer. I sanning är var och en av dem av värde.

Nu uppstår problem för dig när du accepterar att du inte är lika värdig som en annan, eller att han inte är lika värdig som hon. Varje person är ett gudomligt uttryck som undervisar och lär sig och tjänar på något sätt. Det finns inte en person som är mer värdefull eller mindre värdefull än någon annan. Självklart är det inte så som många av er ser på saker, eller hur? Det kan ses som ett ideal, men era dagliga liv är baserade på den gamla, inlärda historien.

Så, för att svara på din fråga, förstå att du tog med dig inom dig själv det som skulle behövas där du skulle vara. Om du är en lyssnare och en givare av uppmärksamhet, så vet att lyssning och uppmärksamhet är bland de mest helande sakerna du kan erbjuda en annan. Du kan förstå detta genom hur det får dig att känna när någon verkligen uppmärksammar och lyssnar på dig.

Vi vill också säga att du lägger en värdefull not till symfonin som är mänsklighetens vibrationella kör bara genom att vara dig själv. Höj din egen vibration och det höjer helheten. Bara var dig själv. Bara var. Bara var det bästa som du vet att du kan vara. Det är verkligen allt du kan göra ändå, eller hur?

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är Michaels Visdom, tillgänglig här HERE, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR HERE

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...