Rådet, 7 februari 2015

Vi vill säga er att ni är medlemmar med status i dessa råd.

Kanaliserat genom Ron Head

7 februari, 2015

Rådet

Vi har bestämt oss för att det nu är dags för er och tillsammans med er, i och med att ni läser eller hör detta meddelande, att utforska ert syfte och er valda resa från detta råd till det nuvarande inkarnerade tillstånd ni nu befinner er i. Detta får ni ofta höra nämnas på ett eller annat sätt, men sällan låter många av er att själva verkligen förstå storheten i det som ni har valt att utföra. När allt kommer omkring är var och en av er ytterligare en i den långa linjen av miljarder förkroppsligade personligheter på er vackra blåa himlakropp, eller hur? Nåja, inte alls. Ni är inte det. Men också, ja, ni är det. Det är det fantastiska värdet och innebörden i detta som vi här idag skall diskutera.

Först och främst, antingen ni tror på det faktum att de flesta av er är här med anledning av er allra senaste i raden av väldigt många inkarnationer eller inte, är faktum det att ni är de senaste i en lång, lång rad av `er´ som har varit en del av allt som har varit och sedan blivit den mänsklighet sådan som den nu är. Alla av era `dåliga´ liv, och alla liv som varit sisådär, och alla era strålande liv är det som har behövts för att skapa dem som ni nu är som individer och den som ni är såsom varelsen som kallas mänskligheten. Och ja, vi sade varelsen, i singularis, som kallas mänskligheten. För varje nivå i medvetandet, från ursprunget av en tanke till dess ultimata potential är en varelse. Låt oss dock dröja kvar hos er.

Allting har varit, och är, och kommer att vara, en erfarenhet, en lärorik erfarenhet. Det är erfarenheten av att JAG ÄR för att lära mig vem JAG ÄR kan vara.

Nåväl, det är inte första gången som någon har talat om för er att för en kort tid sedan, cirka 70 år, blev det uppenbart att er planet behövde hjälp ifall hon skulle kunna överleva med er fortfarande ombord. Och alltsedan dess, har medlemmar i detta medvetande bett om tillåtelse att återvända, och i några fall, för första gången resa till jorden, för att delta i detta enorma skifte och uppstigningen till en högre nivå av varande än det som dittills hade uppnåtts där. När vi säger medlemmar av detta medvetande, menar vi att tala om för er att ni är medlemmar med gott anseende enligt dessa råd.

Vi tycker att det är dags för er att börja förstå och lära er att leva som de ovärderliga, magnifika skapande varelser som ni är. Om ni inte kan se möjligheten att detta verkligen är vem ni är och tillåts vara, så kan ni inte manifestera er själva så, eller hur?

Kanske ni bara behöver kunna se det omätliga värdet i det som ni redan utför på era resor. Ni har tagit en facett av ljuset som vi alla är delar av, och ni har mot alla odds fört in det till de tätare vibrationerna i er verklighet och hållit det där då fler och fler anlände för att höja hela mänsklighetens medvetande. Det är ingen liten bedrift! Det är att förändra universum! Och nu är den punkten nära då er framgång kommer att bli uppenbar för alla som har ögon att se med.

Vi vill att ni skall ha ögon att se med. Ödmjukhet är en god egenskap. Däremot är också egenvärdet och förmågan att veta vem ni är och vad ni är, en god egenskap. Vi talar inte om alltför uppblåsta egon. Vi talar om att ni inte skall förminska er själva, det som Skaparen har gjort er till. Känn lyckan av att veta det. Ta till er styrka ur vetskapen när ni så behöver. Vi är mycket medvetna om, till och med de av oss som inte har varit där ni är, att en ofantlig styrka ofta behövs för att man skall kunna utföra det som ni utför. Är det då så underligt att vi ofta talar om vår respekt och beundran för er?

Ha denna respekt för er själva, och i och med att ni inser det, ha respekt för dem omkring er som går igenom precis lika svåra tider som ni gör, även då det ser ut att vara annorlunda ur er synvinkel. Alla har sina strider att utkämpa. Alla klättrar upp för samma berg. Vi väntar på er återkomst till oss, med öppna armar och mycken kärlek. God dag.

Översättning Aslög Bergman – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.   http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...