Rådet av Strålande ljus via Ailia Mira, 5 juli 2017.

Rådet av Strålande ljus via Ailia Mira, 5 juli 2017.

Sananda 6 juli 2017

Rådet av Strålande Ljus

Hej, Kära Vänner,

Vi hälsar er med kärlek. Idag vill vi fokusera på vilja, villighet, särskilt när det gäller att välja suveränitet. Vi vet att det fortfarande är utmanande för dig att ge dig själv lov att verkligen vara suverän, att tänka på dig själv, att se andra som suveräna och därmed skära bort dig från skyldighet och förväntning om att du är ansvarig för hur andra människor lever, eller för hur andra människors liv går.

Idag vill vi fokusera på de saker som kan hjälpa er att känna er villiga att välja suveränitet, för att vara suverän börjar med att vara villig att vara suverän. För de flesta av er kommer detta att hända när ni verkligen börjar tycka om att leva suveränt. När ni väl tycker om att leva suveränt och ser fördelarna med det på ett riktigt sätt, och inser vad det kan skapa, inte bara för dig, men för alla du älskar och bryr dig om, känner du dig mycket mer tillåtande att göra det valet. När du väl är villig att välja suveränitet, kommer din skicklighet att leva att växa.

Vi vet att du ibland finner dessa val att centrera dig i dig själv svåra, eftersom du inte har övertygelserna som stöder dem. Vi har nyligen pratat specifikt om hur några av er inte har tron ​​i ert tänkesätt som ger er möjlighet att ignorera andras uppfattningar om er. De flesta av er tror och känner därför att vad andra tycker om er betyder något.

Om du tycker att det de tänker på om dig inte är komplementärt, blir du orolig av det, och det skapar en inre konflikt. Ibland är det som saknas i att leva ett suveränt liv, eller på det sätt du vill leva, de övertygelser som kan hjälpa dig att leva som du vill. Istället för dessa tillåtande övertygelser, har du idéer om att välja att bry dig om dig själv och din glädje kommer att kosta andra i stället, eller kommer att kosta dig när det gäller vad du kan få från andra. Det här är faktiskt ett missförstånd, och så idag vill vi klara upp det för att hjälpa dig att sätta dig själv fri.

I livet är du organiserad i en mall av energi. Din kropp är ett elektromagnetiskt mönster in i vilken din energi projiceras, ingjuts och med vilken din energi samarbetar. Det optimala välmåendet av det energisystem som du känner som ditt levande liv är bara möjligt i anpassning.

Tydligen är du ofta anpassad, eftersom du är här, och du upplever någon slags hälsotillstånd, klarhet och överflöd och välbefinnande. Det finns en viss nivå av detta som du ständigt kan uppleva. Ändå finns det en oändlig expansionsnivå tillgänglig för dig på detta sätt om du skulle vilja nå den bästa upplevelsen av anpassning dagligen, då öppnar du och utökar din upplevelse av välbefinnande.

Den här driften mot excellens finns redan inom dig, men de flesta av er har dämpat den eller kopplat bort den eller skapat historier om den som gör att ni känner er skyldiga för att vilja vara stora i livet. Det är inte annorlunda med den här driften, än en drift mot glädje, eller en drift mot massor av pengar, eller en drift mot en passionerad älskare, eller en drivkraft för strålande självuttryck. Allt driver på mot att bli utmärkt, eller ha en utmärkt upplevelse, eller ha mer av de goda sakerna i livet, från den kraft inom dig som söker optimalt välbefinnande, vilken drivs att expandera. Denna energi som är du, söker anpassning, så att optimal energi strömmar in i ditt förkroppsligande och befrämjas genom optimalt (autentiskt) självuttryck.

Inse att energiläget i ditt livssystem är ditt primära sätt att uttrycka dig själv. Det primära sättet du uttrycker dig själv på är genom din närvaro. De flesta tänker inte på det. De tänker på de saker de gör, vad de utför, på ett manifesterat fysiskt sätt. De tänker inte på att deras energiläge är deras primära sätt att uttrycka sig själva, men idag inbjuder vi dig att förstå det och att överväga vad det kan innebära att sträva efter ett optimalt uttryck för ditt energiläge. Vi kommer också att säga att ju mer optimerad din energi är desto bättre kommer allt annat att gå i ditt liv. (Le!)

Kraften av din egen storhet knuffar ständigt på dig inifrån, styr dig, vägleder dig och indikerar för dig den enklaste vägen att flytta in i det som du har angett att du vill uppleva, och vägen som skall höja dig. När du tillåter dig själv att göra vad som känns rätt för dig, lever du på ett sätt som inte bara gör att de saker som du har valt blir verkliga lättare och oftare, utan det som uppstår förbättras magnifikt av Allt-Som-Är. De erfarenheter som du släpper in kommer in så fullständigt som du släpper in dem, och de är inte bara vad du har bett om, de är berikade av Allt-Som-Är. Detta händer på grund av resonans. Allt som är lika och kompletterande till de saker du vill uppleva och som kommer att höja och ge dig den erfarenheten, kommer också.

Vi vill påminna dig: Du kan skapa ditt energiläge och vad du tillåter i ditt liv eftersom du avgör vad som är aktivt inom dig som vibrationer. Det du inte kan skapa är någon annans liv för dem. Du kan skapa ditt energiläge.

Du kan skapa ditt energiläge så att fler och fler av dessa saker förverkligas. Vad du inte kan göra är att skapa någon annans energiläge. Därför kan du inte skapa deras liv. Du kan inte skapa deras livserfarenhet. Oavsett hur mycket du vill ha det eller hur mycket du tror att de kanske behöver det, kan du inte göra det.

Det du kan göra är att trivas.

Vad du kan göra är att vara ett exempel på blomstrande. Vad du kan göra är att vara en kraftfull, energetisk närvaro i din upplevelse. Vad du kan göra är att vara så uppfylld och så anpassad att när andra är med dig, känner de sig bra. De mår bra.

Även om det kanske inte är medvetet, kommer de också att känna potentialen för den koherensen inom sig själva så mycket och så fullt som de är kapabla att känna det och inse vad det är.

Du som är uppfylld och sann, och som utstrålar din varelses koherens, kan och inspirerar verkligen andra på sätt som är extremt kraftfulla.

Vi sa just att du tydligen är anpassad tillräckligt ofta för att vara levande och uppleva det välbefinnande som du upplever, så du gör det redan, men du kan göra det ännu mer. Den delen av er som verkligen bryr sig om andra och speciellt vissa människor, kan bidra mer till era liv genom att optimera era energifält än genom någon annan sak som du möjligtvis kan göra.

Du kommer troligen aldrig veta vem och hur du inspirerar, och det är bra, eftersom målet inte är att inspirera. Inspirationen är helt enkelt en naturlig biprodukt till att vara sann mot dig själv. Syftet är anpassning.

Idag vill vi föreslå att du tänker på allt detta och att du tänker på de övertygelser du har om att vara suverän och att du överväger om det kanske är dags att komma fram till att du är fullt villig att vara det bästa du kan av dig själv, Att vara inriktad, nu, idag, och kanske igen i morgon, och då kanske också nästa dag.

Sedan, tänk om du varje dag vaknade med en vilja att tillåta dig själv att sträva efter den optimala upplevelsen av anpassning den dagen, att vara det bästa du kan för att vara dig själv? Vad skulle hända om du tog utmärkt hand om dig? Vad skulle hända om du tog utmärkt hand om dig och din anpassning så att du kan vara i bästa möjliga skick varje dag?

Vad händer om du varje dag börjar om, för varje dag börjar om. Vad händer om du har accepterat den idén? Vad händer om du varje dag börjar på nytt och säger, ”Idag blir jag den bästa mottagare som jag kan vara. Idag kommer jag att ta utmärkt hand om mig själv till min bästa förmåga, så att jag energetiskt är i bästa möjliga skick, så att de bästa sakerna kan komma till mig, så att jag kan vara i det bästa, möjliga sammanhängande energiläget för mig själv och för alla och allt jag stöter på? ”

Vad händer om den uppmärksamheten på anpassning och hur du är närvarande faktiskt förståtts som din största gåva till andra?

Du, när du är du helt och hållet, är hur du bidrar till livet. Du, när du är koherent och uppfylld, erbjuder andra den största fördelen genom din närvaro.

Du kan inte slå på ljusen för andra människor, men du kan dyka upp, ljus och glänsande, och de kan få en känsla för vad det är. De kan må bra för att du inte bedrar dem när du är med dem. Om de frågar dig hur du gör det kan du bara säga, ”Jag har bestämt mig för att göra allt jag kan göra för att vara den jag är och må bra. Jag har bestämt mig för att hedra mig själv och ta väldigt bra hand om mig. ”Du kan på sätt och vis genom demonstrationen av ditt blomstrande, ge dem tillåtelse att överväga samma val för sig själva. Vi ber dig att inte underskatta vilken enorm gåva det är att ge en annan person tillåtelse att göra vad de vill och känna hur de vill känna sig i livet.

Om du inte är säker på det här, kom ihåg hur bra det känns för dig. Kom ihåg all tvekan och självifrågasättande och betänkligheter som du kanske har haft om att sätta dig själv först och påminn dig själv om den otroliga lättnad som det har varit att göra vad du vill göra oftare. När du lever, och är och tillåter dig att vara vem du verkligen är, är det så mycket lättare. SÅ MYCKET LÄTTARE.

Inse, att känna sig bättre oftare och att ge upp försöken att fixa världen och andra människor, och kanske dig själv, det är inte bara något du lär dig att göra, utan du kan potentiellt ge andra tillstånd att göra detsamma.

Vad händer om du vore en närvaro som såg helheten? Såg välbefinnande och kapacitet inte bara i spegeln, men i andra människor? I världen?

Känn den otroliga lättnaden av att du bestämmer dig för att sluta närma dig ditt liv som om det vore något fel med dig, och inse att du kan erbjuda det till andra. Energetiskt.

Påminn dig om hur fantastiskt det är att inse att du redan är perfekt, precis som du är, och att det bara handlar om att välja vad du vill ha varje dag och ställa in dig på vad som känns rätt för dig, bättre för dig, ögonblick för ögonblick för ögonblick.

Då ber vi dig att inse att du, i anpassning, energetiskt kommunicerar allt detta. Det händer energetiskt. Du utstrålar helt enkelt en klarhet, ett sammanhang, en kvalitet av vetande i ett anpassat och suveränt tillstånd som är befrielse.

Vad kan vara mer underbart än det?

När du är uppfylld inifrån känner du en ovillkorlig uppskattning för så mycket i livet. Ibland, älskade, kan du känna den ovillkorliga uppskattningen för allting! Utan ansträngning. Det fyller bara upp dig och flödar över från dig.

I dessa ögonblick är det gudomliga här fullt ut som du. Inse, kära vänner, hur vackert det kan vara, att upplevas, att bli sedd, känna sig kunnig … för vem som helst.

Detta är en glimt från oss till dig, hur din suveränitet påverkar andra.

Vi är klara. Vi är Rådet av Strålande Ljus.

Vi är klara.
Vi är Rådet av Strålande Ljus.

»Källa – Kanal: Ailia Mira

 

Översättning: Lars-Eric Sidling               www.st.germain.se

Du gillar kanske också...