Rådet via Ron Head, 10 december, 2018

Rådet, 10 december 2018

Via Ron Head

Det är nästan tid för upplyftning.

Vi har visat vår kanal en bild på en skidhoppare på väg nedför skidbacken. Det är nästan tid för ert stora hopp utför.

Eftersom ni kanske har följt dessa meddelanden ett tag, kommer vi att tala om för er att ni har varit förberedda för de förändringar som vi har sagt kommer att komma. Ni har befunnit er i en nerförsbacke en längre tid. Ni har var och en förberett er för slutet av den backen, som ni också kommer att nå. Men ni kommer att nå den vid en lämplig tidpunkt. Det kommer kanske inte att vara vid samma tidpunkt som er granne, än mindre samma dag som den som är halvvägs runt Jorden. Ni har förberett er för det ni kommer att behöva där ni är.

Men fundera på det här. Ni kanske närmar er slutet av vägen upp till fjället när ni kommer på att ni fortfarande har bagage som ni måste dumpa. Ni kommer inte att göra ert bästa hopp om ni bär på bagage som ni inte behöver, eller hur?

Ni behöver inte bli upprörda för det, bara titta på det och tänk: ”Oj, det gamla skräpet” och släpp det. Om det finns en lärdom i det som ni kan förstå, stoppa den lärdomen i fickan, men släpp bagaget.

Uppstigningen närmar sig snabbt. Luta er tillbaka i hoppet och överraska er själva med hur långt ni kommer att flyga. För de av er som inte berörs av det här meddelandet säger vi; ni har antingen redan gjort ert hopp, eller också står ni i kö för att göra det. Ingen kommer att bli förbigången. Så om ni har valt att ta er upp på fjället, var då säkra på att det snart är er tur att hoppa.

När ni tar språnget kommer de som står nedanför att se er fantastiska flygning. Ni kommer att inspirera dem, och många av er som har samtyckt till att undervisa kommer att bli uppsökta. Och det närmar sig också. Låt er flygtur säga allt.

Några av er har gjort er en bild av hur ert hopp kommer att se ut. Ni tänker: ”Det måste bli så här.” Och ni har förmodligen rätt, men bli inte förvånade om det är helt annorlunda och till och med ännu större än ni trodde.

Låt er själ ta till sig det här. Ert intellekt, kan vi lova er, har ingen aning. Ni kom inte hit till planeten i syfte att briljera med ert intellekt. Jo, en del gjorde det förstås. Men vi ser inte många av dem läsa den här sortens budskap.

Det är därför vi har valt den här bilden. Det är nästan er tid att lansera er själva med era färdigheter i skidhoppning och låta er själva flyga. Förbered er dagligen. Det här är ert OS.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

Du gillar kanske också...