Rådet via Ron Head, 5 augusti

Rådet

5 Augusti 2015

Kanal: Ron Head

 

Vad i hela världen är det som händer?

Är det vad ni känner nu? Vi vet att många av er gör så. De mer känsliga av er, även några som inte tänker så om sig själva, känner antingen fysiskt, känslomässigt, eller bådadera, som om något ofantligt som ni bara inte kan beskriva händer nu. Något är annorlunda. Har ni blivit tokiga? Även om ni har känt denna sortens saker en ganska lång tid nu, känns det nytt. Det känns annorlunda.

Ni har helt rätt. Detta är nytt. Detta är annorlunda. Och ändå är detta vad vi har talat med er om i tre år eller mer. Tre år verkar vara en lång tid för er. Det är bara en oändligt kort period för oss. För att förstå mycket av det vi säger, är begreppen ”nu-tid” och ”enhet” väsentliga. Även då, kan inte ett 3D sinne riktigt veta vad vi menar. Men naturligtvis kommer ni att försöka. Och det är förstås också vad ni skall göra. Det är hur ni är kopplade.

 

Tänk på dessa följande saker som vi kommer att lista upp, som alla händer för första gången: Ni expanderar ert medvetande. Era individuella och kollektiva frekvenser stiger. Jordens frekvenssignatur har fördubblats och fortsätter att öka. Ett mycket stort antal andra civilisationer och andliga varelser sänder så mycket ljus som de kan, till den här planeten, mycket mer än ni kan föreställa er. Det kommer upplinjeringar solsystemet som är kraftigt bidragande. Och det kommer nu i er närhet, en våg av energi, som med era termer, har närmat sig mot er sen många tusen ljusår tillbaka. Detta är allt i ert nu.

Och nu, så vadå? Vad betyder det för er? Nåja, det kommer att betyda något annorlunda för var och en av er. Och ändå, skulle vi vilja beskriva några av de mer till synes omöjliga saker för er att överväga. Vi kommer att lägga ut en buffé och ni kan serva er själva.

Det finns en vibrationströskel som ni närmar er, vilken låter er börja välja nya sätt att vara och uppleva er ”verklighet”. Vi sätter citationstecken om det ordet eftersom att så länge som ni befinner er i ett fysiskt förhållande, är ni i vad som har kallats illusion. Det betyder helt enkelt att allting ni ser är ytterst tillfälligt.

Det är eller kommer snart att bli möjligt för er att utöva många förmågor som ni inte har haft erfarenhet av tidigare. Om ni tror att ni har detta redan nu, så var medvetna om att det finns fortfarande mer. Var och en kommer att börja på marken där de står nu. Det är alltid det enda sättet. Vi ber er att vara medvetna om vad som händer runt omkring er. Det kommer att vara de som inte har en aning alls om vad de ser, eller hör, eller börjar veta. Det kan vara mycket troligt att de tycker att de är totalt ensamma och blir tokiga. En del av era skäl till att vara där ni är, är för att hjälpa dem att veta att de börjar det nya ”normala”.

Nu vill vi gå en bit längre ”där ute”. Ni kan finna er själva tillbringa tid …låt oss kalla det att ha erfarenhet …på mer än en jord. Den nya Jorden som ni har talat om ett tag är redan en realitet. Ni kan finna er själva flytta er medvetenhet till den dimensionen. Notera att vi inte säger ”gå dit”. Ingen där ni är nu som är fokuserad, kommer troligen förstå att ni är borta. Väl där, kommer ni att uppleva ett helt annat sorts liv. Det är trots allt, vad ni har arbetat mot. Ni kan välja att ta tillbaka ert nuvarande fokus, mycket som ni lär er där för att hjälpa dem som blir kvar. De kommer att uppleva ett helt ”nytt du”, men kommer inte att känna till något annat. Det kan även ta ett tag att förstå, och det är en del av anledningen till att vi berättar detta för er. En sorts teser skulle man kunna säga. Först kan det verka som om ni har mycket realistiska drömmar som är ganska långt ut. Njut av det. Det kommer att bli bättre.

Vad ni upplever och vad ni väljer eller inte väljer, kommer att vara helt upp till er. Det har alltid varit fallet, trots att slöjan har hållit er från att förstå det. Vad vi vill att ni ska vara medvetna om vid denna tidpunkt, är att ni inte kommer att lämna någon bakom. Tvärt om, ju längre fram ni väljer att våga, desto större blir er positiva effekt på dem som följer. Ni är verkligen multidimensionella. Det är er medvetenhet om detta faktum som kommer att växa. Ni kommer inte att lämna någon bakom.

Nu vet vi att dessa saker kan vara lite av en sträckning/tänjning för er och det är OK. Men det kanske kan vara roligt att låta era föreställningar sträcka ut sig och fundera över vad detta kan innebära. Till exempel kan det innebära att ni har nått en punkt, som tillåter er högre varelse att bebo friheten mer i er fysiska existens. Satsa på det, om ni vill. Ingen av er har någon klar uppfattning om vad som närmar sig i alla fall, så låt era sinnen nå ut och leka. Ha roligt. Det är på tiden, tycker ni inte det?

Som vanligt avslutar vi med att säga att vi är med er, vi stödjer er och vi älskar er. Be om hjälp om ni behöver det. God dag.

 

Översättning: Mie Fjällvide www.st-germains.se

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:https://oraclesandhealers.wordpress.com/

 

 

 

Du gillar kanske också...