Rådet via Ron Head, 23 mars, 2017

Rådet, 23 mars 2017

Via Ron Head

 

Framsteg

Vissa av er blir otåliga och vissa av er tycker att ingenting händer. Andra är upprymda. Vad består denna skillnad av? Att ta sig från det ena tillståndet till det andra är mycket lätt just nu. Om ni känner er otåliga så tittar ni utanför er själva och ser inte förändringarna, eller ser mycket lite av dem. Men så här är det verkliga läget.

Det som verkligen händer nu – och de upprymda ser eller känner det – är att förändringarna som måste ske med ert inre jag, har en accelererande takt och intensifierad styrka som är omisskännlig. Ni kommer att minnas att vi har sagt att dessa förändringar är de som måste och kommer att ske först. Det yttre är alltid en återspegling av det inre. Förstå att det inte är nödvändigt för hela mänskligheten att förändras.

Det är sant att ett ökande antal av er håller på att vakna upp genom vad ni läser, hör och ser. Men det är också sant att ni alla är fysiska varelser, och ni lär er mycket mer varje dag genom att helt enkelt vara en del av det kollektiva medvetandet. Det finns mycket som ni vet är sant, även om ni inte kan säga hur ni vet det. Det beror på att ni alla vet.

Förekomsten av detta kollektiva fält är väl känt inom vetenskapen, i så hög grad att det faktiskt används för att manipulera dem som är omedvetna om det. I stället för att klaga på detta faktum, varför inte använda det för att manipulera lite själva? Placera tankar i områden som ni själva väljer. ”Jag väljer att förstärka tankar av ___________.”

Vad vi vill framhålla i det här meddelandet är att ni kan, om ni vill, fokusera på den positiva tillväxten hos ert eget jag, som har en mycket större effekt nu än någonsin tidigare. Som ni har hört många gånger förut – nu är det dags. Ibland är det dags för en sak, och ibland är det dags för något annat. Nu är det dags för alla verktyg, färdigheter och förmågor som ni har arbetat för och förtjänat under många livstider, att manifesteras för att åstadkomma förbättringar för alla. Fråga oss och vi kommer att hjälpa er i denna strävan. Var dock medvetna om att prioriteringar kommer att göras där de behövs. Ni har ofta bilder i ert huvud av vad ni tror att ni behöver, som är lite skev och något överdriven. Allt kommer att bli ert i sinom tid.

Ni har alla förmodligen hört talas om ”Lagen om Attraktion.” Vi utmanar er att börja använda ”Lagen om Spänd Förväntan.” Bara lite varje dag.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

Du gillar kanske också...