Rådet via Ron Head, 16 juni

Rådet/Ron Head

Rådet, 16 juni 2016

Via Ron Head

När kommer ni att förlåta?

 

När ni tittar på dem omkring er, vad ser ni då? Ser ni lögnare, bedragare, syndare eller till och med terrorister? Eller ser ni gudomliga skapelser som är perfekta i sig själva? Jämställer ni handlingar, tankar och ord med själva individen? Inser ni att när ni gör det, om ni gör det, så tycker ni att de är oförlåtliga, och i förlängningen så är ni det också. Ni kan inte separera någon annan från Skaparen och ändå höja er själva till Enighet.

Men, säger ni, hur ska jag kunna förlåta det ena eller det andra? Det är hemskt. Många handlingar, ord och tankar är hemska och vi säger inte att de måste tolereras. Men de är INTE den person ni fördömer. Förstår ni inte det? Många är de som går vilse. Många är de som glömmer vilka de är. Många är de som, i sina försök att göra det bästa, faktiskt gör mer skada än nytta.

Men vi kan tala om för er att det inte missfärgar deras själ. Ni har fått höra under en mycket lång tid att ni är separerade, att ni är syndare, att ni i själva verket och förmodligen kommer – att hamna på en plats som kallas helvetet. Tja, som svar kommer vi att säga – nej det gör ni inte och kommer heller aldrig att göra det. Det enda helvete som existerar är det som skapats av er missuppfattning om vilka ni är.

Nu går vi snabbt tillbaka till det ursprungliga ämnet om att ni måste förlåta. Och det börjar med att ni förlåter er själva. Om ni inte kan göra det, hur ska ni då någonsin kunna se det Gudomliga i någon annan? Ni måste kunna se det gudomliga hos er själva för att förstå att ni alla är det. Skapare skapar inte misstag. Ni har alla haft upplevelser som har fått er försöka förbättra er förståelse för livet.

Och med er bästa förmåga har ni försökt att göra just det. Vi skulle säga att er ”ge järnet” paroll är mycket bättre än er ”inte värt besväret” paroll. Och eftersom era liv är eviga kommer ni att få det gjort. Så gaska upp er!

När ni upptäcker att ni kan förlåta er själva och börjar känna att ni verkligen inte är separerade från Källan, kommer ni att finna det möjligt att se det vart ni än tittar. Det kommer att vara början på den förlåtelse vi talar om. Varje tanke på förlåtelse, av er själva eller av någon annan, kommer att vara som att kasta ut en säck med ballast från er luftballong. Ni kommer att höja er och det finns ingenting vi önskar mer.

Kom och förena er med oss i kärlek och glädje. Gör oss sällskap. Men gör det medan ni fortfarande är här. Det finns ingen anledning att ge sig av ännu.

Välsignelser av kärlek och ljus till er alla.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...