Sananda via Galaxygirl, 14 maj, 2019

Yeshi (Jeshua/Sananda)

via Galaxygirl

14 maj, 2019

Hälsningar Vänner, Familj av Ljus, av Kärlek, av Glädje! Jag är er Sananda. Ni kan kalla mig Yeshi om ni vill, för det är det Jordiska namn som jag föredrar. Stor Glädje råder för tillfället här uppe i de högre dimensionerna, men jag skulle vilja säga att den även råder överallt runtomkring er. För kan ni se och kan ni känna av det enorma energiskifte som pågår överallt omkring er? Det är väldigt spännande, eller hur? Ni, min markbesättning, kan känna er en aning yra och andfådda, utmattade i och med att ni transmuterar och jordar energivågorna av salighet in till Gaias kristallina struktur när den skiftar, omvandlas och bildas rätt under era fötter.

Kom ihåg att hjärtat är en inter-dimensionell portal. Din kropp är helt enkelt ett underbart fordon för detta pågående uttryck för din egen personliga Käll-fraktal i detta dimensionsutrymme. Den är inte hela du! Nej! Det är vad vi menar med att vara multi-dimensionell. Era högre aspekter är många och vi försöker alla göra vårt bästa för att upprätthålla er och stötta er på alla sätt som vi förmår. Ni måste emellertid tala om för oss vad ni behöver. Kan vi komma överens om det? Tala till mig. Tala med din Yeshi och delge mig dina bekymmer. Jag har fått höra att jag är en väldigt god lyssnare. (Ler). Vila i min rymd, på denna plats, i detta Nu-ögonblick och känn hur tid och rum upprätthåller dig, se hur du håller dessa. Se hur du är en Mästare för tid-rum och känn hur elementen rör sig genom dig och runtomkring dig. Se saker och ting genom tredje ögat, genom kärlekens ögon, genom Källans ögon. Föreställ dig att molekylerna tvinnas, snurrar och dansar i och med att livet skapar, formar, bildar, skiftar till ytterligare något nytt. Forma det till goda ting, förtjusande ting såsom överflöd, glädje, skratt, ljus och ta med dig dessa saker till bords varthelst du går. Var min levande andedräkt, var Guds andedräkt varthelst du går och lys upp rummet med din glädje! Människor flockades runtomkring mig för de ville få en glimt av denna känsla, men i sanning är denna känsla, denna tillvaro av högre-dimensionellt medvetande din att minnas, att hantera, att hålla i, att få, att skapa och att uppskatta.

Ni är himlens skatter. Ni behöver komma ihåg ert värde. Det är dags för mänskligheten att på nytt få stå stark, i Moder/Fader Guds kärleksfulla famn, samt att stå tillsammans som ett. Mina tårar strömmar ner för kinderna när jag betraktar er alla som lyser så klart, vissa lite mer fräsande än andra, men ni brinner hursomhelst. Enligt min mening är ni alla klart lysande stjärnor och ni lyser upp denna kvadrant i Universum med rå styrka och blotta viljan. Det betyder inte att ni inte har blivit nedbrutna, för livet har genom flera hårda smällar gett er lärdomar. Nej. Det är när ni är nedbrutna och har fått en chans att helas som ni blir starkare. Brutna ben helas alltid till att bli starkare. Så det stämmer, min vän, att du har gjorts så mycket starkare genom alla dessa upplevelser av att hantera eldsflamman mot det mörka och att samtidigt få möta ditt eget inre mörker. Ni är krigare av det högsta slaget. Och nu är det dags att lägga ner svärdet och plocka upp mursleven, för det finns en hel del planerande att göra, planterande av frön av ytterligare ljus, av många projekt som kommer att bringa glädje till allmänheten.

Ljuset hägrar stort, min vän. Ljuset är här och det är du. Var ljuset. Var mina händer och fötter. Vandra med mig genom dina dagar. Jag, Yeshi, är alltid glad att få prata med dig. Jesus är inte mitt favoritnamn. Vänligen kalla mig Yeshi eller Jeshua. Det finns så mycket att på nytt lära om min livstid, om min berättelse, om min familj. Det blir till en annan gång. Men var öppen för möjligheter till att på nytt få lära dig och att på nytt få upptäcka djupa glädjeämnen och sanningar som alltsedan länge har legat dolda, de kommer upp i ljuset och bli omfamnade av det innersta barnet som är en del av dig och som ursprungligen känner till sanningen och omfamnar den med ett framstupa glädjesprång!

Jag är din Sananda, din Yeshi, vadhelst du känner dig mest bekväm med. Jag går tillsammans med dig, min vän. Vi vandrar tillsammans, sida vid sida som jämbördiga, som Mästare. Räck ut kärleken och ljuset till de övriga. Känn mitt ljus och vira in dig i det likt de lindor vi brukade bära förr i tiden. Känn hur de är stickiga, känn lukten av hö, damm, känn doften av kaprifol i närheten och lyssna på barnen som skrattar i bakgrunden. Se, det är ett fint ögonblick, ett minne. Du kommer att skapa många andra tjusiga minnen på din färd rätt fram när du vandrar in till Nya Gaia, fastän det inte finns så mycket damm där. Det är grönt, lummigt, varmt, vederkvickande, friskt. Det är fint. Inga värkande fötter, bara glada uppfriskade sådana. (Skrattar).

Jag är er Sananda, er Yeshi. Sätt er en stund vid källan tillsammans med mig och berätta för mig om era projekt, om era bekymmer, om er oro och låt oss tillsammans hitta lösningar, arm i arm, kamrater, vänner. Se mig som er älskade broder, för det är jag. Jag älskar er. Jag klappar er på ryggen och arm i arm går vi framåt sida vid sida så länge som ni önskar. Jag är med er för alltid, till och med till tidernas ände. Jag tror jag har sagt det förut och det har jag! (Skrattar). Fastän det nu är i början, den nya tidsåldern, Vattumannens gryning, pånyttfödelsen för alla goda ting, återbalanseringen av det gudomliga feminina och det gudomliga maskulina, av hopp, av ljus, av glädje, av balans, av harmoni. Bygg upp detta första inom ert hjärta och sedan kommer alla utåtgående uttryck naturligt att strömma till er. Möt dagens mödor med humor och en lättsam ton, en kittling, en kram.

Lätta upp vibrationen runtomkring er så kommer ni alla att känna av den. Ni kommer att bli kaprifolen i brisen för de övriga. Ni kommer att bli de skrattande barnen i rummet innanför och när ni gör det så kommer de andra inte att tänka så mycket på sina dammiga fötter med blåsor eller sina sandaler som skaver. Nej, de kommer att tänka på sina ljusare delar och sända dessa delar ytterligare ljus. Varje tanke, varje önskan om välgång som ni gör bygger endera ljus eller så bygger den ett tomrum eller ljusets motsats. Var ljuset. Och faktiskt helt bokstavligen, så skapar era avsikter den Nya Jorden medan vi talar. Medan vi talar! Nåväl, mina vänner, ni har uppmuntrat mig och jag hoppas väldigt mycket att jag har lättat på er börda en aning. Jag älskar er. Kramar till alla! Jag är er Yeshi! Jahapp! Vi höjs upp.

 

~ galaxygirl

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...