Rådet via Ron Head, 26:e februari 2017

Rådet via Ron Head, 26:e februari 2017

26:e februari 2017 / Rådet berättar om Av och På – Slå på era magneter.

Rådet – Slå på era magneter

 

Vi har ett meddelande som kommer att kännas ganska nytt för många av er. Titeln på det här meddelandet säger faktiskt allt, men låt oss prata lite om det.

En del av er deltar redan i små grupper av likasinnade. Några av er deltar också i ganska stora cirklar, och kan diskutera fritt med många människor. Men verkligheten för många av er, är att ni känner er mycket ensamma och avskilda. Det fanns en tid då detta var sant, och på grund av att det fanns ett behov av att sprida era stigande vibrationer över hela världen, var det nödvändigt. Så är inte längre fallet. Eftersom så många fler varje år har vaknat upp, kommer era vibrationsfält att ha effekt på allt, så mycket att det sannolikt finns många fler människor än ni tror omkring er, som kommer att acceptera era idéer.

Detta har nu nått tillståndet då ni kan använda talesättet om ”där två eller fler samlade”. Många av er har känt er så annorlunda, jämfört med de omkring er, att ni aldrig har talat om saker av andlig natur med andra. Det kan också bero på den distinkta möjligheten att ni förföljdes för sådana saker i det förflutna, och lämnade därför ett djupt inre löfte till er själva, om att aldrig utsätta er för något liknande igen.

Fast, även om det kan ha hänt er i det förflutna, så kommer det inte att hända nu. Ingen kommer att bränna er, dränka er, eller något av de andra fruktansvärda sakerna, för att ni talar om medvetenhet, uppstigning, eller något annat av detta slag. Men, det finns sannolikt fortfarande mycket människor där ni befinner er, som inte förstår, eller som kan börja le eller himla med ögonen ibland. Men vi känner oss ganska säkra, när vi säger att det inte kommer att skada er.

Kraften ni har för att orsaka förändring i er värld, kommer att förstoras exponentiellt, när ni förenar er med andra, när ni pratar med dem, mediterar med dem, delar intentioner med dem. Och, som sagt, att hitta andra som ni, kommer att vara mycket lättare nu än ni tror. Om ni bara helt enkelt droppar en enkel uppfattning under ett samtal, kan ni mycket väl bli förvånade över responsen. Kanske i stället för att börja med ”När jag var ute i går …” prova med ”efter min meditation igår …”. Eller om ni är empatiska, kan ni säga, ”energin är verkligen mycket högre i dag. Känner ni det?” När ni beslutat er för att inte hålla världen på en armslängds avstånd längre, finner ni det mycket lättare att säga sådana saker. Och kom ihåg, personen framför er kan mycket väl vara lika ovillig att öppna upp sig, som ni har varit. Men ett tankefrö kommer att ha planterats.

Nu, när vi redan har nämnt meditation, kan vi likväl ge er en bild som ni kan använda. Visualisera en kraftfull magnet inuti er. Magneten har en brytare på sidan. Och när ni slår på den, kommer den att börja att föra andra med samma vibration till er. Allt ni behöver göra är att ta reda på vilka de är. Det är inte viktigt att de håller med er om allt. Det skulle vara något av ett mirakel. Men ni hittar de som har samma syfte, och som kommer att dela sina mål med er. Och ni kommer inte att ge av er kraft till någon annan, den kommer att multipliceras.

Det är på tiden att detta händer nu. Och nu är det möjligt.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, Available HERE. A third book is being compiled now.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

Du gillar kanske också...