Rådet via Ron Head, 5 juli, 2016

 

Ron Head

Allting ni önskar er är tillgängligt för er

Många av er tillbringar dagligen en stor del av er tid med att söka, längta efter, be om saker och ting som ni är övertygade att skulle kunna förbättra era liv. Många av er ber om saker som ni förstår skulle kunna göra er själva mer fullkomliga. Ni tror att ni kanske gör något fel eller att ni kanske inte ännu har upptäckt någon magisk nyckel.

Vi vill tala om för er att er längtan till stor del är en vetskap om vad som är möjligt för er. Vi säger att vadhelst ni behöver, kommer att bli ert när det behövs. Är något fel i att önska få det före en sådan tidpunkt? Nej det är det inte. En bättre term än ’fel’ vore faktiskt termen ’mindre sannolikt’. Betyder det att ni inte kommer att få det? Nej, det betyder det naturligtvis inte. När ni var unga, fick ni inte en cykel fastän ni skulle ha kunnat klara er utan en? Så, vad är det som är i görningen?

Ni håller på att lära er. Ni håller på att lära er vilka ni är. Ni lär er vad ni är kapabla till. Ni håller nu på att lära er vad ni ska bli – ytterligare en liten tillfogad bit i ert livspussel. Ni har nyligen fått höra att ni nu håller på att bli multi-dimensionella varelser. Ni har nya verktyg, nya förmågor. Vad i hela världen betyder det?

Som vanligt, vill vi poängtera att det innebär olika saker för var och en av er, även om det finns många likheter.

Det finns vissa bland er som i sanning saknar att ha förmågor som ni mycket väl är medvetna om att är en del av er. Ni känner det som att de har blivit felplacerade, hamnat i fel ficka. Det finns inget ifrågasättande i ert huvud om att de existerar. Ni ber oss, om och om igen, att få hjälp att ta tag i dem. Ni ser dem överallt runtomkring er, och ändå . . .

Ni förstår, vi har ingen kontroll över era gåvor. Vem skulle ha en sådan kontroll? Varför, det är ju klart att det är ni. Så vad är det vi säger?

Vi föreslår att ni vänder er blick, era avsikter, era ’manifesterande magneter’ och era önskemål inombords. Tala med ert Jag med den fulla förståelsen att ni är en del av henne, en del av honom. Och ha en sann förståelse gällande hur ni ämnar använda dessa manifestationer när de anländer.

Var super-övertygade om att plötsligt få dem in i er verklighet inte skulle vara, låt oss säga, förvirrande. Plötsligt kan ni höra samtal överallt runtomkring er. Plötsligt kan ni se människorna gå igenom era dörrar och väggar. Ni borde inse att ni gradvis håller på att vakna upp, inte för att ni har gjort något fel, utan för att era bekvämlighetszoner håller på att bearbetas. Gör upp en överenskommelse med ert Jag. Och magnetisera. Ni vet hur man gör det. Rikta bara era magneter inåt. Nu när ni ser dessa saker dyka upp för andra, så innebär det en tid av möjligheter.

Det är en tid av möjligheter på grund av de nuvarande energierna i världen ni lever i, inte på grund av att vi säger det. Så det är snarare som att kolla i alla era jeansfickor, i stället för på golvet runtomkring er. Ni vet att dessa saker inte finns på golvet runtomkring er, så sluta upp med att leta där.

Om vi nu får, låt oss ta en snabb titt på det nuvarande tillståndet i er omgivning. Saker och ting verkar vara lite kaotiska och oförutsägbara. Så låt oss göra en liten förutsägelse. Vi förutsäger att allt kommer att bli bra. Ni skulle inte ha trott det vid ett flertal tillfällen i er historia. Stämmer inte det? Om ni hade stått framför portarna när hunnerna närmade sig staden, hade ni då trott att allt skulle bli OK? Och ändå är ni här, ni lever i en värld som ni inte skulle ha kunnat föreställa er då – ni skulle inte ha kunnat föreställa er detta för några futtiga år sedan.

Allt kommer att bli bra. Hur många gånger har ni fått höra: ”Var inte rädda”? Rätt så många, tror vi. Ni blir rädda om ni tror att världen drabbar er. Ni blir orädda om ni inser att ni är dess samskapare. Er tanke, känsla, avsikt, era övertygelser, har lika stor inverkan på slutresultatet som någon annans. Och alla har en inverkan. Leende säger vi: ”Er röst räknas”. Och systemet är manipulerat. Hur många gånger öppnar ni en dörr och får se mörkret välla in och göra det upplysta rummet mörkt? Alltså, kraften är med er.

Välsignelser och kärlek till er idag.

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...