Rådet via Ronald Head, 29 mars 2019

Rådet via Ronald Head, 29 mars 2019

Per Staffan 30 mars 2019

Ron Head (kanaliserade meddelanden)

Är vi där än? | Rådet via Ronald Head

29 mars 2019

Än en gång är vi ombedda att ta upp frågan ”Är vi där än?” Kanske borde vi närma oss ämnet från en annan vinkel. Här är frågan som den ställdes.

”Under hela det senaste decenniet har vi ständigt fått höra från våra esoteriska källor att vi är så nära Skiftet, Övergången, Händelsen, vår Uppstigning – men det verkar idag som att vi fortfarande är så väldigt långt ifrån något av detta. – Hur kommer det sig?”

Du är otålig för vad du uppfattar kommer att bli massiv och omedelbar förändring. Du har förväntningar på de saker som du antar kommer att vara de förändringar du föreställer dig. Du kan inte heller uppfatta de förändringar som är och har hänt med och för dig. Till exempel har sammansättningen av kroppens celler förändrats ganska mycket under de senaste sex åren. Ändringarna av själva ditt DNA rapporteras inte till dig. Och de flesta av er är fortfarande ganska oförmögna att uppfatta de förändringar som händer i det energetiska fältet som ni är nedsänkta i.

Du bestämmer dig för att förändring inte händer eftersom vad du förväntar dig inte kan ses. Vad händer om förändringarna som händer är långt ifrån dina förväntningar? Tänk om dina förväntningar, och ditt insisterande på dem, faktiskt fungerar som ett drivankare för den förändring som sker?

Det skulle vara mycket bättre att se fram emot det fantastiska än att vistas i din uppfattade stagnation. Observera, snälla, att vi sa ”uppfattade”. Vi försäkrar er att det inte finns någon stagnation.

Förstå också att vi ser och beskriver ditt nuvarande tillstånd i förhållande till hur mycket förändring som gjorts och vad som återstår att göra, och i det ljuset kan vi verkligen säga att brytpunkten har passerats.

Du har också bestämt dig för vad Skifte, Övergång, Händelse och Uppstigning betyder. Detta är mestadels baserat på personliga och kollektiva antaganden. När dessa antaganden utmanas, när vi ibland har beskrivit saker på olika sätt, ignorerar du i allmänhet budskapet och letar efter ett som du gillar bättre.

Den omedelbara, stora förändringen som du vill ha kommer att ses, när du ser tillbaka på den, som att den har hänt, men du kommer att ha förvärvat en helt annan referensram, en som är mycket mindre baserad på timmar och dagar och mer på en evolutionsskala. Femtio år av förändringar av denna storleksordning, sett mot din historia, kommer att uppfattas som ett ögonblick som du säger.

Det finns också det faktum att vi ser mänskligheten. Och ni ser er själva, era vänner och era familjer. Så några av er ser förändringar, och några av er gör det inte. ”Jag har inte förändrats. Frank har inte gjort det och inte heller Maria. ”Jo, det har de. Men som vi har sagt, kanske inte på de sätt du förväntar dig. Det finns även de som säger ”Åh min Gud! Vad händer med mig?”

Förändringen i er yttre värld ökar takten. Snart kanske ni vill att den ska sakta ner. Vi lovar er att var och en får det ni är förberedda på.

Återigen tackar vi läsaren för frågan.

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omdistribuera materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...