Rådet via Ron Head, 3 januari 2019

Rådet via Ron Head, 3 januari 2019

Per Staffan 4 januari 2019

Vad är Klockan? – Rådet

3 januari 2019

Vi tänkte börja våra diskussioner för ert nya år som ni har betecknat 2019 genom att ha lite roligt med själva konceptet.

Nu har ni mest sannolikt en mental bild av ett år som en resa runt er stjärna som börjar och slutar på en viss plats. Och ni tror det trots att många av er vet att detta inte är fallet. Det är en bekväm tanke. Men det kan bara vara sant om er stjärna vore stillastående.

Er stjärna rör sig i stor hastighet genom kosmos. Och planeterna i ert system, som attraheras till stjärnan, verkar jaga efter den. Planetspåren verkar vara snarare som spiraler. Och positionen för ert datum den 1 januari är endast i förhållande till stjärnan själv. I verkligheten ligger den på en annorlunda plats än den var på första dagen förra året.

Låt oss undersöka ditt år. De flesta använder sig av en solkalender, men inte alla. Därför kan ditt år börja eller inte börja den dag du kallar 1 januari. Även i de länder som fortfarande erkänner traditionen av en månadskalender, är årets första dag inte alltid densamma.

Så ni ser, era år, era datum, era kalendrar bygger alla på avtal mellan er som ni gjorde för länge sedan. Detta har gjorts under det mesta av er historia, även om det bara var av jordbruksskäl. Studien av himlen som gjorde det möjligt för några att kunna förutsäga vissa uppfattningsbara relativa positioner av himmelska kroppar gjorde dessa kosmopolitiska studenter till magiker, präster osv. Tyvärr har historierna för dessa traditioner och institutioner varit något mindre än stellara.

Nu, för att ha ytterligare lite roligt, kolla ditt datum och din tid innan du åker på en liten resa med oss, en imaginär resa. Låt oss först lämna din planet och se dig om, välj en annan kropp i ditt system, en måne eller en annan planet, och res mentalt för ett besök. När du lämnade jorden var det X minuter efter Y timme i din tidszon på detta datum. Vad är klockan här? Inte relativt alls eller hur?

Försök nu att föreställa dig var vi är, titta på alla system, galaxer, etc. Vilken tid är det där vi är i förhållande till allt detta?

Du ser, tiden som du känner den är bara en bekvämlighet som låter dig placera händelser i det förflutna och schemalägga saker bland er själva. Det är egentligen bara en mänsklig konstruktion.

Så, för att avsluta detta, låt oss önska er ett väldigt glatt Nu.

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är The Wisdom of Michael, tillgänglig här HERE, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR HERE

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...