Rådet via Ron Head, 3 oktober 2017

Rådet via Ron Head

3 oktober 2017

Rådet – Var befinner ni er?

Det finns en enorm energi av ”Åh Gud, vad är det som händer?” på er planet just nu. Det verkar som om det, vartåt ni än tittar och lyssnar, uppstår fler katastrofer. Vi vill tala om detta, om vi får.

Först av allt vill vi poängtera att medan många saker ni skulle undvika om ni kunde, har hänt, så har mycket mer hänt som är kärleksfullt, positivt och hjälpsamt. Så är det alltid. Alltid. Det finns alltid hundvalpar som slickar barns ansikten. Mödrar har alltid sina hjärtan fulla av kärlek. Fäder gör alltid sitt bästa för sina familjer. Ja, vi vet att det finns undantag. Vi önskar att ni alla kunde se regeln.

Nu ska vi göra vårt bästa med att framföra det vi vill säga er utan att det ska låta som om ”vad var det vi sade”. Många kanaler har förvarnat om denna tid i många meddelanden i många år. Ni är i den tiden, mitt i den, tiden av stor förändring. Ni använder uttrycken uppstigning, skifte och händelse nästan dagligen. Ni ser dem använda dagligen. Och ändå, när vi poängterat det till synes väldiga kaos som detta medför, har ni alltid svarat ”Kör på bara”. Nåväl, kära vänner, nu får vi säga att det börjat på allvar. Men, var vänliga och notera att vi säger ”börjat”.

Hela er värld har behov av om-skapande. Den behöver göras om. Det som sagts er vara skapat att stå till er tjänst, måste omvandlas till att tjäna er. Det skapades faktiskt för att få er att stå till tjänst.

De, som i många århundraden spelat rollen av skapare, ville, och vill fortfarande, vara de som ni skall tjäna. De kallar detta ledarskap. Trots allt vet de vad som är bäst för er, eller hur?

Som alla upplysta samhällen vet, och alltid har vetat, är att verkligt ledarskap alltid är ett av tjänande. Flockens ledare eller herden kommer alltid att hittas i bakgrunden tills han behövs. Men det finns de som missförstått denna enkla regel. Dessa har kollektivt en något upphöjd bild av sig själva. Tiden att tillåta detta är över.

Men, som ni säger, tårtor görs inte utan att några ägg knäcks. Och just nu knäcks några ganska gigantiska ägg. Alla kungens hästar och alla kungens män försöker desperat hålla allting samman. Ni vet hur den historien slutar. Men än så länge har egentligen ingenting förändrats. Så håll i hårt. Håll alltid era armar och ben inom ritten, vänner. För, som det sjungs, ”Förändringen kommer!”.

Nu är det extremt svårt att ignorera tung utrustning och betonghammare när de står utanför ert fönster. Men vi önskar att ni håller er uppmärksamhet på det goda, friden och kärleken som omger er. Ni ser inte det, men det är faktiskt det som är bränslet i denna rekonstruktion av er värld. Vi gör vårt bästa för att påtala den ofattbara styrka som er kollektiva vilja har. Håll den fokuserad på det ni vet att ni behöver, önskar och avser för er själva och världen.

Ju mer ni kan göra detta, ju mer ni mediterar, ju mer ni ber, ju mer ni hjälper varandra, desto mer förkroppsligar ni kärlek och ljus och desto större och snabbare kommer denna förändring att bli.

Det finns de av er som läser detta som med varje fiber i era varelser vet att dessa ord är sanning. Stå fast i det vetandet. Vi vet att ni inte behöver dessa ord. Ni har stått fast i oräknelig tid. Den kärlek vi talar om, det ljus vi talar om, det är vad ni är.

Var. Var här nu. Det är det ni kom hit för.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...